Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Вече ще ти говоря на Вие и много ще внимавам с теб  Grinning (имаш най-страшната професия в галактиката).

# 121
Вече ще ти говоря на Вие и много ще внимавам с теб  Grinning (имаш най-страшната професия в галактиката).
hahaha Тъкмо повод да си промениш мнението за професията.  Mr. Green Или да си го затвърдиш след общуването с мен.  newsm78

# 122
Здравейте,извинете ме ,че ме съм много редовна....но......,искам да споделя с вас нещо.
В нашия магазин шефката  ще отваря щанд за хлебчета,пърленки,пици.......,и какво си мислите........
да..да,точно така....
Предлага ми да ме назначи там..подробности няма да ви споменавам,за да не ви натоварвам и много ми е притеснително...Нито да приема,нито да откажа....
Ако приема=по-висока заплата,по-голяма отговорност от сега....и нощо повече..
Ако откажа=ще каже.не стига че няма работа/отвориха СВА,в близост до нас/,аз ти давам възможност ....да не освобождавам хора,вас ви мързи....и така нататък....
В чуденка съм,трябва да дам отговор до няколко дни.....

# 123
Хайде здравейте от мен отново. )

Бебчо е чудесен, пу да не са му уроки. )

Гледам тук едни козунаци се въртят....) Тази година ми мина някакъв мерак през главата да правя, ама така и не стигнах до тях. )

Пепито....аз бих приела. ) Щом и заплатата ще е по-висока. А това няма как да не върви и с по-голяма отговорност. )
Нищо не ти пречи да пробваш все пак.

Сега накратко за Хисаря. )
Мястото е разкошно...красота, тишина, спокойствие, чистота.
Базата също беше супер, с огроооомен парк, където Калина не спря да тича. Също супер чисто, поддържано. Много спокойно и приятно място.
Сега екстрите - вътрешен голям басейн, външен басейн (по-точно 2големи басейна с по-малки за децата), малка площадка с люлки и пързалки. Парна баня, сауна, фитнес. (това са нещата, които могат да се ползват от всички с-у заплащане).
Отделно, за хората, които са със заболявания и съответно са там заради това има общо 30различни процедури - разни хидромасажни вани, електро-чудеса (не запомних точно как се казват) и т.н. )
Супер доволна съм, и не ни се тръгваше. )

# 124
  Мирамче, радвам се че си се разведрила с прекарване на такова хубаво място, а и детето е тичало на воля. Снимки качи ли вече?
 Фортуна,I respected Shocked Не че не обичам чак толкова да ходя на зъболекар, но все пак сте ми взели страха  Joy Обаждай се ден-два по-рано като идваш, може да организираме кафепиене на варнеското стадо.
 Пепи, така ти е поставено предложението, че имаш общо взето един избор. Предлагам да приемеш. Криза е..  Hug
 Повече козунаци няма да ям!  Crossing Arms Щото съм си ги наредила около талията (дето ми е залиспвала де..) Познайте какво правих днес? Айде, ще подскажа-садих домати  Mr. Green Може и пиперо да садя, песен да ми изпеете  Joy Joy
  Елицоо, делберо, кажи как се сади пипероо... Whistling

# 125
Елицоо, делберо, кажи как се сади пипероо...
newsm18 newsm18 newsm18
Къде бе Ели сади домата  Shocked в саксии ли бе Laughing?
Пепи, приемай работата без много да му мислиш Hug.

# 126
  Не бе, ти пък саксии Simple Smile))) Брат ми ми свирна да ходим на вилата и изпросих от една съседка малко разсад. Малкото разсад се оказаха 25 корена, като за тях трябваше да се почисти мястото, да се изкопат  лехи, да се засадят доматите и да се полеят естествено  Laughing Дали не си вкарахме автогол, а бяхме тръгнали само да нахраним кучето и да си наберем цветя( жълти и червени лалета и момини сълзи)  Grinning
Пък да споделя-рисувам на стъкло днес Simple Smile

# 127
Да се отбележа и аз тук. Два дни се размазах от мързел. Едва следобед се стегнах - чистих, прибирах. Ама не съм се преуморила не се притеснявайте за мен.  Mr. Green
Ей вчера каква хубава пица направих... малиии чак сама не можах да си повярвам. Двамата си я хапнахме цялата тава. После килцата ми много били ама ко да правя аз, като ми е сладко. Wink
Тази вечер моито момче си отиде при мама, защото утре е на работа а аз не съм искала дам у освободя място за дрехите в гардероба.  Joy
И така сега съм самичка с котарака, който спи в краката ми.
Направих си паниран печен пипер, сипах си чашка домашно червено винце и сядам да ви чета, какво сте правили последните 2 дни.

# 128
  • при моите деца .....
Привет
Прибрахме се към 8, минахме през банята и сега си почивам.... крачетата ми са оттекли....
Да ви почерпя за здравето на моя кръщелник

Ще кача няколко снимки, но днес може и да не успея...много ми е уморено....
Хубава вечер!

# 129
Снимки вече има във фейса. )
На който му се гледат, може да хвърли едно око. ) Малка част са, но нямах сили за повече да подбирам. Утре пак. )
Ето албума.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1829923199341.103631.1578184294

# 130
Пепито, аз съм за- ти си овен и ще се справиш сама!!!

Мира, чудни снимки!

Елицооооооооооо, да не на забрайш после поне една салата да ни направиш!

Меган, невероятно красиво лапе имаш Peace

Хелоу и на зъбарката Heart Eyes

# 131
  • Varna
ПЕПИЧ,,
Приемай работата. При тая безработица, направо късмет, пък и по-висока заплата. А щом е заплатата е по- висока, отговорноста разбира се, че е по голяма.

ФОРТУНКЕ,
И аз рИспект Душата към твоЙтЪ прУфесия. Аз пък ходя без страх на зъбар newsm47 Виж ми златнитИ зъбИ, също кЪт на наш Манго Wink

БОБИ,
нИ сЪ Уплаквай, че са ти отекли краката.  От кеф са ти отекли, не от бач. Пък и със бача ти казах колко пъти.....ми запри сЪ бе жИна, запри сЪ!!!

# 132
  Кокошинке, нИ сА мотай, а направи място в гардероба за момчето  Naughty И сподели рецептата за пица   chef
  Франчи, само да изкараме доматки- ще направя салатка, че даже и синьо сиренце ще ми се скъса от  сърцето да добавя  Laughing
 Боби, сега ще те изкритикувам. Но да знаеш, че е от добро сърце. Първо се поспри, работи по-малко, ставай по-късно.Ако така ти е добре- тогава не се оплаквай Wink После положителните мисли и настройка са много хубаво нещо, но не ги пиши непрекъснато. Не се сърди- просто в  един момент става досадно. Споделяй всичко хубаво, което ти се случва, което те тревожи, което се стремиш.

# 133
  • Сливен
здравейте
еее фортуна, тук вече се изплаших,така я мразя тази професия и такъв страх ме гони че устата ще ми заприлича на тракийска гробница  Cry
ели браво,и ние тази седмица садихме доматки в едни кофи от сирене  bowuu Crazy
пепи ако ти харесва работата,приеми я и знай че ние съвети даваме но само ти можеш да решиш ,притегли си плюсове и минуси или се хвърляй с рогата напред  Hug

# 134
Охоо виждам нов член на стадото си имаме. Добре дошла Fortuna  Hug
Малии ама каква страшна професия си имаш не е истина. Ич не ми аресва да ходя на зъболекар.  Confused
Сядам на стола само с предварителна уговорка, че ако шавна - слага упойка. Ако щете ми вярвайте ама са ме заболявали мукулчетата около очите от стискане на очи, да не гледам че ми саваше лошо като рамятваше из устата ми скалпела един мъчител в стоматологията. Въй въй какви спомени само.  Confused Confused Confused  Ама то хубаво, че ви има от друга страна де. И на вас едва ли ви е лесно с такива пациенти като мен например - дето умират от страх.  bouquet

Ели туй лято ще трябва да се лиша вече от няколко рафта в гардероба, ко да се прави.
Чака горкия толкова години, ама най-накрая си заслужи честта. Joy

А пицата я правих с готово тесто за пици на Бела. Размразяваш, постилаш в тавата (то е готово разточено на правоъгълник, само го развиваш, защото е на руло), намазваш с масло или олио и поставяш продуктите отгоре - доматено пюре, кренвиршче, царевица, печен пипер, гъбки, маслинки. Абе каквото имате или каквото ви иска душа слагате!
Накрая, 5 мин. преди да я извадите от фурата поръсвате обилно с кашкавал и сиренце. Аз я пека на 200 градуса.  За 30 мин. имате чудна пица.

Пепи приемай работата, ако не ти допадне в последствие винаги може да напуснеш. Това си е чист късмет да ти предложат работа с по-висока заплата и да те искат най-важното!

Общи условия

Активация на акаунт