Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Да се изкажа и аз за зъболекарите - не ми е от приятните преживявания, но и сега имам подкана от зъбита за среща с моята! Но добре е, че ви има....  Hug Hug
Кокошинка, ще си запиша рецептата, тя е от тези, които бих направила.... По моите способности е  Laughing
Мира, много е хубаво на Хисаря, а снимките са прекрасни. Радвам се, че си починала и ти се е отразило добре.
Ели, дано е богата реколтата....
Пепи, приеми работата, аз мисля, че ще се справиш, проста като всяко ново нещо и ти е леко притеснено.....
Хубав ден!

# 136
Добро утро.Пия на бързо кафе,че трябва да взема баба ми за да я изкъпя и после да я върна у тях.Да наготвя и после съм на кафе с колежки.А след обяд на работа.
Благодаря ви за подкрепата ще обмисля нещата,но си мисля ,че нямам друг избор,освен да приема...
Ели,лятото доматито от теб,синьото сирене от мен,става ли?
Мира,ще разгледам снимките когато съм свободна,но не се съмнявам във тяхната красота.....
И аз много мразя  да ходя на зъболекар............

# 137
  • Varna
ПЕПИЧ,
Ти си златна фурийчица беееей HugИ баба си къпеш, и на каЙве със аверки, и накрая на работа...абе ти да не си зодия Овен Hug
Пепич, нИ сЪ излагай, как така шЪ мразиш да ходиш на зъболекар брЯ Shocked....ми тя лИбУФтЪ започва от устЪтЪ...... Wink кЪк шЪ го Силуваш тоз мъж Wink Нали трЕбе да го омагьосаш Wink

# 138
Момичета, момичета, не се плашете толкова от мене, де  newsm62 , не съм толкова страшна.
Като дойда във Варна ще се обадя непременно ако може да пийнем кайве с част от стадото.  Simple Smile
И аз да се присъединя към другите със съвет - Пепи, приеми работата, сега е криза и човек май не може много-много да избира.
Усмихнат ден на всички!  Hug

# 139
Здрасти и от мен, аз щото ми е скучно, та да досаждам тук. )

Fortuna, добре дошла и от мен.)
Не съм от най-редовните тук, да не кажа хич, та за това с малко закъснение. )

# 140
Елицооооооооооо, две сме селянките вече  Joy Градинарки - първа писта. Направо идвай в темата за зелечуците, то и там се знаеш с половината народ, де Grinning
Мире, много сте хубави. Онази малка прекрасна фея изглежда порастнала. А ти..., ти си знаеш  4470
Фортуна, имаш ли фейсбук?
Пепи, като работодател ще ти го кажа - приеми работата, в противен случай ще си първата съкратена при евентуални съкращения. Бих го приела, ако откажеш, като знак, че не мога да разчитам на теб и че съм направила грешна преценка. Странно племе сме това работодателите. И сме зли и лоши, ама ... това е положението.
Боби, най-после нещо различно от телеграфното ти позитивно пожелание   bouquet
Ние се интересуваме от теб, момиче, не от живота, вселената и всичко останало.  Heart Eyes

# 141
lady_Blu, мерси душа....) а за Калина, пораснала е, вярно е....)

Днес нещо не ме свърта хич, а тя спи....ако не е съвсем гадно времето (че ту пече ,ту става студено като се скрие слънцето) ще излезем да се поразходим...

# 142
Имам Facebook. Там имах ферма - сАдих, кОпах, добитък отглеждах - ама напоследък съм зарЕзала всичко.   Sad Нема време.
А де е темата за зеленчуците? Че и аз съм си селянка. Да се самопоканя, демек.  Mr. Green

# 143
Аз да не нахалствам ама все пак да питам де. Верно, че имам предни зъби ама те май само за чар седят, не ми пазят много езика да добро или не толкова.  Crazy
Къде са тези снимки, дето им се радвате.  newsm78

Fortuna  аа те всички така казват, че неса страшни ама като хванат тая машинка....  smile3506

Ха ха не, нищо лично, трябва и вас да ви има иначе щеше да е много лошо.  newsm51

Ох аз хубаво се улежах два дни и днеска има много работа и началото на месеца... едни отчети, едни чидесии, гадна работа.  ooooh!
Хората са полудели днес с тези данъчни декларации. Цял ден разпечатвам такива и трима ме питаха дали не могада им ги попълня. Аз ако знаех, че взимали по 10-15 лв. на декларация нямаше да ги връщам хората и да ги разочаровам.  Joy

# 144
kokoshinkata, снимките са в моя профил във фейсбука. ) тях коментират другите мацки. )

# 145
  Не можах да си направя декларацията днес. Шефовете (отпреди 15 месеца) са забили нанякъде и това е. Уплътних излизането с купуване на страхотни петунии, нов скицник (стария посвърши нещо) и малко боички.
 Кокошинке, албума на Мирама е във Фейсбук. Има невероятна дъщеря.  Heart Eyes
Всъщност..всички имат невероятни дъщери. И синове. Просто сме толкова скромни, че предаване огромни количества чар и красУта на поколенията, че на нас излишния чар ни прелива през ушите  Joy Joy Joy
Лейди Веднага, отивам в зеленчуковата тема, ама с какво в кошница? С няколко корена домати, малко лук и чесън  Mr. Green Ша ма сиктирдосат бе.  hahaha
И последно, че стана роман-днес една аверка, която не ме е виждала повече от половин година ми каза Шишка...Най-лошото е, че е абсолютно, напълно и безусловно права..  Crossing Arms

# 146
  • при моите деца .....
Привет!
Минавам да попитам - с моите 3 сандъчета с мушкато и 1 саксия с петуния мога ли да се присъединя към зеленчуковата тема  Mr. Green?
Няма да пиша дълго, че се лакирам и да не си обеля връхчетата....
Аз бях на танци и съм много доволна от днешната сбирка - играехме основно нови хорца, преобладаващо бързи..... сега ще проуча какво ново във форума и ФБ.
Хубава вечер!

# 147
  • Varna
А, сега цветаркита да ми дадат акъл за моите цветя. На някои от вас се похвалих, обаче и им се оплаках, че чак рИвах. Тааа...миналата година не си засях цветенца, защото редовно всяка година китките ми ги нападат гадните лъстни въшки. Грижа се за тях,  слагам им разни отрови за които четох из Интернет и въпреки всичко най-много месец и половина и ги уморяват ония гадни гадинки newsm45 Четох и във темата за китките, ползвам същите неща като тях и пак нищо. И миналата година ей, така докато си чаках за физиотерапията, сестрите които ни обслужват там взеха да говорят за тия гадни въшки и за проблем като моя. Та чух, че щом цветята ти са навътре във баркона и не ги бръска вятър и въшките ги нападат. А моите китки са навътре, а и балкона е навътре....и незнам какво да правя. Толкова ми беше тъжен балкона миналата година, а още по тъжен става след като съм засадила цветята и след месец и половине те вече умират...а аз рева,  като за загубени приятели Sad
 А днеска си купих и олеандър....със страх, че и това цвете може би ще го уморят тия гадни гадове #2gunfire Но си спомних за детството си, когато във Варна имаще страшно много олеандрни...тука го наричаме лян..Но вече от много години го няма. Във Гърция и Турция е пълно във градините и балконите....толкова е красиво.....

# 148
Делте, писах ти аз в стадото, че ще командировам Бъдица към Варна. Всичко живо под формата на буболечка бива сдъвкано или настъпено с лапа. Въшка няма да остане по олеандъра, обаче дали и олеандър ще остане. Пък и с кръщелника Котьо Ошо като се видят... май бубите ще са ти последния проблем.
Фортунич, ние стада гледаме, стада... Все рогат добитък сме отгледали. Фермите, май, повечето не ги тачим.
Боби, 3 сандъчета с мушкато и 1 саксия с петуния е крайно недостатъчен зеленчук за качествена салата.  Grinning
зеленчуковата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576364.msg18577837;topicseen#new
Нерито нещо ми се губи...

# 149
  • Varna
Тя Нерито и във друга тема сЪ губи, ама...... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт