Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Имам Facebook. Там имах ферма - сАдих, кОпах, добитък отглеждах - ама напоследък съм зарЕзала всичко.   Sad Нема време.
А де е темата за зеленчуците? Че и аз съм си селянка. Да се самопоканя, демек.  Mr. Green
е ние пак не разбрахме името,че да те подканим в нашто стадо-там няма да садиш и копаш Flutter Flutter Flutter

# 151
Искам да питам всички ви, мили Овенки / то малко като за анкета/: "Как ви се отразяват понеделниците?"
Аз изпитвам задоволство, че настоящия вече е към края си. Днес цял ден съм #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако започна да ги нижа всичките простотии, с които днес трябваше да се сборя, ще стане утре.
След  като 18 години плащам на счетоводители, се оказа, че ми липсват ведомостите на заплатите за 4 години на персонала в едната фирма.
При вас всичко спокойно ли? Овенски понеделник, или мой коцузлийски?
Де да имах и аз градинка със зеленчуци, ама само лехи със зеленина и много саксии с цветя.
За салата нищо не става, ама чакаме смокинята наесен.
Хубава вечер! Heart Eyes

# 152
Здравейте!Много сте активни-зъби,салати,данъчни....Направо.... #Crazy                                                                        

Fortuna,добре дошла!Доколкото разбирам си зъболекар,а не ортодонт например,нали? newsm78

Ние отново се климатизираме.Честно казано престоя в Бг доста ме пообърка-върна ме към минали неща,някои приятни,други-кошмарни.Незнам. Rolling Eyes

Все още не мога да вляза в нашето албумче. Close

Делте,писах ти в Стадото!

За всички  Hug Hug Hug

За малката Бенджолинка и за малкото Зайче Hug Hug Hug

# 153
  • Varna

МЕРИ,
На мене Понеделниците, добре ми се отразяват...аз малко не обичам празнични дни, ама то това мойто друга бира де. Иначе да ти кажа, аз съм счетоводител по професия, но не съм работила за такива фирми които правят счетоводството на разни малки фирми или лекари и зъболекари като тебе. За загубените ти документи, какво да кажа....преди време, ме взе една моя колежка уж главен счетоводител да и работя във фирмата, а и уж да ме учи на това счетоводство,  че те счетоводствата различни. Е, такова чудо, такава неразбория не бях виждала през живота си. Имаше документи и документация, която беше от предната година...събирала, събирала документи. Аз, отивам  средата на годината да и бачкам, а тя има неща от повече от 7 месеца преди това. Как ги е оправяла тия документи, как е пишела болнични, нови назначения, освобождаване от работа и още други работи, просто не ми е ясно. И за това време около 2 месеца докато бях при нея, един ден нямаше правилно попълнен документ и все ме връщаха от институциите, за сгрешени документи. Защото аз нямах право да правя поправка, още повече незнаех например със кои банки работят нейните клиенти, а имаше такива документи със сгрешени имена на банки. УжасТ ти казвам, че и толкова обиди отнесох заради нейните грешки, че накрая се отказах да и работя ...умирах от срам като ме обиждаха хората които приемаха нейните документи. Не ги интересуваше хората, че тя ги попълва, а ги нося аз...обидите бяха за мене. Колегите които вършеха същата работа като мене, вече като ме виждаха, ме гледаха със насмешка. А иначе моята бивша шефка много я хвалеше тая главна счетоводителка. А аз се надявах да ме научи на нещо...Де ще ме научи, тя имаше толкова фирми да осчетоводява, и и се чудя, как ги работеше, като все грешки правеше или забравяше нещо....Та това по твоя въпрос. А и работех за смешни пари, но бях съгласна, защото исках да се науча на това счетоводство. Малко преди и да напусна дори и пари назаем ми искаше.....долЯрчИта. Че тя неможела във момента да изтегли....ама не ми се говори по тоя въпрос, че може да ти се стори направо невероятно Laughing

Пожелавам ви един страхотен ден, нищо, че го дават да вали много newsm10 Hug

# 154
Добро утро.
Мери за моето работно време  е малко относително кога е края и началото на работната седмица.
На всеки два дни все си ми е понеделнишко на мен. Понякога не се усеща деня, понякога си кълбо от нерви. Абе луда работа е то.  Crazy

Делта, то като във всяка професия - има си хора и хора.
Мен числата ме изнервят. Не мога да си представя да работя като счетоводител. Само мисълта за това ме потиска.

Ауу аз да бягам на работа, че днес се унесах със кафето в леглото. Не усетих кога мина един час.

п.п.
За утре ще имаме ли среща или отпада за сега?

# 155
  • Varna
Да, Кокошинке,
Има си хора и хора, ама като гледам на Мери хората, също кЪт мойтЪ, де сЪ ФалишИ, че е най-добрата....

За срещата нищо още не мога да кажЪ! Някой път не се събираме всички, то и не е възможно.

# 156
  Aко не съм на работа утре-бих дошла, даже да ми сложат пранги  Mr. Green Какво ще кажете за 2 часа? Следобедно кафе?

# 157
  • Varna
То 14 часОт си е направо за каничка винУ брЯ....ако ти се спи Wink за тебе каЙве Hug

# 158
То моито малко сметка без кръчмар стана. Вместо четвъртък за утре ни изместиха голямото пролетно почистване на залата.
Май няма да успея и аз за кафенцето. А така го бях измислила, утре цял ден да работя върху социалния си живот  и да го доразвивам Crazy
ама явно ще е през някоя друга почивка. Вместо това, утре ще запретна ръкави и ще търкаме стените в залата, че да им се види цвета. Бе не ми се мисли направо. Голям почивен ден ще е няма що.  ooooh!

# 159
Делтичке, едното ми образование е "счетоводство и контрол" и съм го работила преди много години, но никога тази професия не е била моето призвание.
Сега отивам на лекар и после ща не ща, ще трябва да пиша ведомости.  #Cussing out #Cussing out Sick #Cussing out
Мъжът ми е чел във ФС за утрешната среща на Варненки и ме пита дали не искам да попрескочим до Варна, / е само дето има около 300 км/ама едва ли ще се организирам.
Ще ви се радвам после на снимките и се надявам Ели или някой друг да излезе с репортаж. Heart Eyes
Довечера пак ще наобиколя СТАДОТО

# 160
здравейте.ние сме все още в Русе.края на седмицата мисля да путъваме към Пловдив.  bouquet

# 161
  • Varna
МЕРИЧ,
То и на мене счетоводството не ми е много по душа. Но пък понеже съм много дисциплинирана, си вършех работата, както трябва и ме увличаше. Пък и като имах готина шефка до себе си, работата направо, пееше. Не усещах, как минава времето, а и аз обичам да се товаря и докато се обърна и то минало работното време. Ама нямах късмет много със работата...първа мЪ УсвУбУждаваха.....поне при мене така се стекоха нещата, явно така ми е било писанУ, щото мъжО богатаШШШ, как може аз да заИмам мястУ на някоя дето и трябват манги Wink
А що не се организираш да дойдете със твойтУ момче във Варна? Много ще се радваме, а аз още повече, щото незнам защо, много вЪ обичам там от ваштУ мястУ. Като почна от ПловдивЪ, та цеееелите Родопи Hug

# 162
# 163
   Корсетова, какво се плезиш? Simple Smile)) Ела утре де!
Аз съм на среща, защото днес се молих за силен дъжд и той заваля. Сори, ако на някой плановете са нарушени заради моята магия за дъжд  Blush
Кокошинке, ако не дойдеш-ние ще минем после да се видим Simple Smile
Едно корабче за авантюристките тук и не барайте моряците  Naughty

# 164
Весело изкарване на срещата, ние ще пропуснем, че още сме в Плевен.
Прибираме се в неделя или понеделник, тюх .
Цунки на всички.
От тогава ще съм и по-редовна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт