Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И аз няма да мога да дойда,на работа съм до 14 часа имам ангажимент с кучетата,после да взема детето от градина дават го дъжд.....И така.....другия път ще  се постарая да дойда..

# 166
МЕРИЧ,
То и на мене счетоводството не ми е много по душа. Но пък понеже съм много дисциплинирана, си вършех работата, както трябва и ме увличаше. Пък и като имах готина шефка до себе си, работата направо, пееше. Не усещах, как минава времето, а и аз обичам да се товаря и докато се обърна и то минало работното време. Ама нямах късмет много със работата...първа мЪ УсвУбУждаваха.....поне при мене така се стекоха нещата, явно така ми е било писанУ, щото мъжО богатаШШШ, как може аз да заИмам мястУ на някоя дето и трябват манги Wink
А що не се организираш да дойдете със твойтУ момче във Варна? Много ще се радваме, а аз още повече, щото незнам защо, много вЪ обичам там от ваштУ мястУ. Като почна от ПловдивЪ, та цеееелите Родопи Hug

Делтичке, в конферентна връзка сме и "моето момче" се чувства поласкан, но изказва опасения, че може да ти бъде баща. Иначе щом е да се пътува нанякъде, той все е навит и сега да му кажа "айде" , ще тръгнем, ама наистина имаме много ангажименти тези дни. Но скоро ще се видим или във Варна, или на Сл. Бряг.
А вие с твоята половинка защо не дойдете да нагледате Родопите дали са си на мястото?! newsm78 Heart Eyes

# 167
Ели аз по-принцип утре се водя почивка, ама няма как ще се ходи да се търкат стени сутринта.
Малии тая картина е супер направо. Ама само мъртва можете да ме качите на подобен кораб и в такова бурно море.
Та аз мога и в чашата си да се удавя а като гледам тия вълнички прекрасни усещам пристъпа на паника как се задава зад ъгъла.  Joy Joy Joy

п.п.
Между другото в Морето.нет днес четох, че до 5.05 билетите за няколко театрални постановки са с 50% намалени. Продават се в театър Българан (за протокола).
 Ако имам късмет утре ще си взема за "Вражелец" два билета.  Peace
То за да отидеш на театър си е направо лукс последните години с тези високи цени на билетите.

# 168
Лейди,за теб с много обич Hug

# 169
  • Сливен
здравейте
и аз да се включа набързо,малкото ми съкровище е с Т и разстройство,от вчера вече изтървах бройката на памперсите които смених ,а то горкото така му се зачерви дупето...
педи спря всякаква храна освен лечебна хумана,сварени моркови и ориз,дано се оправи бързичко,не се знае дали е от зъби,дали е настинал,а дано не е чревно
честит рожден ден на сладкото ни теленце
ЛЕЙДИ МИЛА,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ

# 170
  • при моите деца .....
Добро утро!

Лейди, Честит рожден ден!
Бъди здрава и обградена с много любов и щастие.
Пожелавам ти всичките ти дни да бъдат изпълнени с радост, много смях и късмет!!!

Мириамс, бързо оздравяване на детенце.... Много е неприятно, когато малките деца са с повръщане и разстройство....
Ели, много красив кораб, аз не съм авантюристка, но ми харесва...
Вчера при внезапен импулс реших да посетя фризьор, но отидох при друга, не при своята, малко късо ме е направила, но.... здраве да е ... коса расте.... леко и формата е променила, но ще свикна, а и тя до 10-ина дни ще се отпусне...
Хубав ден!

# 171
ЛЕЙДИ,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Пожелавам ти много здраве, късмет и усмивки!!!

# 172
  • Varna
                               ПРИЯТЕЛКО Lady!!! И както аз обичам да пожелавам- Пожелавам ти от всичко хубаво....По многооооо!!! Hug

МЕРИЧ,
Не можем Душата да дойдем, защото моя всеки ден трябва да ходи до Компанията във която работи...а днеска да го пратят на път, а утре....и така.......

ЕЛЧО,
Не съм ти гледала кораПчитУ, за да ти кажа как я чувствам картинката...ей сЯ отивам Hug

Видях яяяя....като гледам преди буря е, още не е почнала тунджата, ама нататъка отива newsm10

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:43 от DELTA_DELTA

# 173
Лейди   bouquet  bouquet, честит празник! Здраве, щастие, любов, късмет и успехи в работата!
Мириамс, да оздравява бързо детенце, че е много тежко, когато боледуват.
Фортуна,  аз съм с дентална фобия! Сядам на зъболекарския стол само ако е с упойка.
Знаете ли, че Ан-Мари е асцендент Овен  baby_neutral Ще е дива и бясна като майка си Simple Smile
Като говорихте за професии...счетоводство, математика, цифри, въобще точните науки са в разрез с природата ми.  Мога да смятам, колкото да не ме излъжат в магазина Joy
Поздрави на всички от нас с Ан-Мари, която днес за първи път се смя с глас на едно слонче, а аз се разплаках от вълнение Hug

# 174

Честит рожден ден, наше най-най-любимо теленце, дето майка му се моткала и го родила 2 седмици по-късно  Joy  Hug Ти не си наша гостенка, а си член на стадото, освен ако не ти харесва повече позицията на менинджър-овчар  Grinning Желая ти много птичи утрини, много слънчеви обеди, много негави следобеди и безгрижно-весели вечери! Както и здраве и любов, че насладата да е пълна!  Hug
  Мириам, доста е опасно при малките това.. С дъщеря ми лежахме близо месец в болница. Пожелавам бързо оздравяване.  Hug
Зайо, много ме развълнува поста ти... Hug Heart Eyes
И за ползването на цифрите съм единодушна с теб. Crazy

# 175
ЧРД, Лейди!Винаги положително настроена и с усмивка на уста!

# 176
Честит рожден ден на нашето теленце! Най-добрите пожелания за рожденика ще дам: здраве, щастие, любов и успехи да те преследват всеки ден! Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! newsm51  love001  love001  love001  love001

Мириам, дано бързо се оправи детенце Hug.
Зайче, да нацелуваш малката принцеса от нас по дупата Wink чакаме с нетърпение да ни пуснеш нови снимки Hug.
Бенджи, чакаме ви, а малката е голяма сладурана Hug. Този път когато я видя няма да може да се отърве от мен Mr. Green ще я изям......
Хубав ден ви желая!  Heart Eyes Hug

# 177
  • Varna
Ооо, Зайче Байче
Счетоводство и математика имат голяма разлика, ама голяма. А аз го завърших това, че ако не ме приемат да уча Археология, да имам някакъв занаят. Я виж, деЙ е Археология, деЙ счИтУводствУ. Аз съм хуманитарен тип, та дрънкам...а със математиката съм оле мале. Но се възхищавам на хората която я разбират и я практикуват, гледам ги еййй със такива ококорени очи Shocked

# 178
ЛЕЙДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

newsm59

# 179
Боже, колко ви обичам!!!

Общи условия

Активация на акаунт