Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Честот Рожден Ден на          Лейди

# 181
  • Varna
Боже, колко ви обичам!!!

И ниЙ тебИ Hug

Иначе, срещата ни пак си беше такава....весела, шумна, щастлива.....и не можехме да се разделим. Дай Боже винаги да е така Hug

# 182
Лейди, Честит Рожден Ден! Да си здрава, красива и много щастлива! 
 hbday      bdbaloni

# 183
Лейди Честит рожден ден! Желая ти много, много здраве, любов и мигове, които да те карат да се усмихваш!!!

newsm59  Gift newsm24

п.п.
Днешната среща ме зареди с много положителни емоции. Не знам за вас, но аз съм много щастлива, че ви се "натресах" така в темата, че и на срещите преди няколко месеца ... Радвам се че ви познавам!  Hug Hug Hug

п.п.п.
Айде и тука да покажа на останалите какви чашки си купихме днес  Joy

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 22:02 от kokoshinkata

# 184
  • при моите деца .....
Peace
Много готини чашки!
Аз се прибира от танци и съм в слънчево настроение, напук на дъжда!

# 185
 Ааа, аз моята я подарих на любимата си половинка-теленце. Като ме пита що е с овца, а не с теле- му отвърнах, че му я дарявам с автограф  Flutter
Срещата беше отново. за кой ли път и вероятно всеки път-страхотна  Heart Eyes

# 186
  • Varna
КОКОШИНКОВА,
Намали малко картинката, че шЪ додИ мода да ти дърпа ушитИ!!!

# 187
И аз искам такава чаша................................. Praynig Sad
Радвам се за вашата среща.....

# 188
Kaк ви завиждам Crossing Arms Като знам, колко сме емоционални ОВНИТЕ, си представям колко версело и шумно е било около вас! #Crazy
Много сте пестеливи: чакам много снимки и по-богати репортажи! Naughty
И моят ден беше един прекрасен фоерверк от положителна енергия. Не мога да повярвам, че нищо и никой не беше в състояние да ме ядоса.
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, от кога не ми се беше случвало такова нещо! newsm78
 Повечето ми срещи и разговори бяха с изключително хубави хора, които само ме дозаредиха с положителна енергия, а останалите - просто не ги отразих! Днес свърших неща, за които обикновено ми е необходима седмица време и самосвал от нерви.
 Де късмет , всеки ден да е така!!! newsm78 newsm44
Сега ще подомакинствам леко, ще обърна внимание на половинката, която всеки момент ще се прибере и после  като се закомпя - дано да сте отразили по-обстойно срещата! Heart Eyes

# 189
Опсс поправих си снимката.  Crazy
А Делте, то ако за тая снимка модератор прави проблеми, значи котешката тема трябва да я заключат веднага.  Crazy

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 22:13 от kokoshinkata

# 190
Лейди, честит рожден ден,милинка!
Пожелавам ти да си здрава, силна,обичана!

# 191
  Мери, какво да ти кажем за срещата? То всеки път едно е също  Laughing Приказваме, смеем се и като дойде време за раздяла- стоим като в онзи виц на портала да си доприказваме  Joy И редовно ошетваме магазините, просто като нахлуем и виждаме разширените зеници на продавачките. Те, момичетата са деликатни и затова спестиха да разкажат как така изжестикулирах днес , че направо като боулинг играчка свалих чашите с виното. "Не на алкохола!"  newsm24
Снимка има само една- в стадото е.

# 192
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Не спах добре ..... вчера също....
Не знам дали е от притеснение за серенадата......
Боли ме зъб - мъдрец - имаше кариес, но аз все не намирах време да отида на зъболекар.... а и ми се е отчупило парче от пломба.... наложително е да посетя колега на Фортуна.....
Хубав ден!
Искам пролет, искам слънце!

# 193
  • Varna
Привет-мривет newsm68

БОРЕ,
Направо си е задължително да идеш при колегата или колежката на Фортункича. И кО сЪ притесневяш за серенадата бе, нали учениците шЪ пеят, няма ти да пееш Wink Ти вместо да се радваш, се притесняваш като ученик който не си знае урокО. Или казваш сега, не се притесняват за ненаучен урок, а newsm78....Благодаря за каЙветУ  bouquet

# 194
  • Сливен
добро утро,
влизам набързо само да ви проверя  Whistling
хайде на кафе

Общи условия

Активация на акаунт