Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! А днес като е Спасовден,Спасова задушница ли е ? Нали не-щото другата събота би трябвало да е задушницата...имам да подавам,щото Simple Smile

И аз пожелавам късмет на всички започващи нова работа по новолуние нищо,че е със сл затъмнение  bouquet

Кокошинче,завиждам ти за комшийката...мойте всичките ме изпонапуснаха и у входа от 5 семейства останахме само ние от бившата ни компания и ми е гадно така

# 571
  Не знам, би трябвало да е  в един ден. Аз попадох от вечерята си, макар съм чувала за черешова задушница. И още нещо се сетих- че се боядисваха червени яйца и се носеха на мъртвите.
Много странен ден имах. Сутринта в съня си чувах странен звук- като кихане. Станах да огледам- нищо. И тъкмо си лягам и нещо се шмугна под леглото. Преди да изпищя яко видях, че е птичка. Мъничко врабче с жълто оклоо устата. Погрижихме се колкото можахме с моя мъж и излязоме по работа. А като се върнахме го намерихме мъртво под леглото..Погребах го в задния двор. Варненки помнят, че наричах майка си врабче. Също като него мъничка, крехка и скромна.. Може да съм луда, но мисля, че ме посети духа на майка ми днес-на Спасов ден.

# 572
  • Varna
 smile3518 стана ми много мъчно за врабченцето.....ама много....

# 573
Нали има поверие, че на Спасов ден душите на тези мъртви, които все още са на свобода се прибират. Ели  hug
И на мен ми стана мъчно за врабченцето, но все си мисля, че няма нищо случайно.
В Събота е черешовата задушница. Може да раздадеш череши.  Hug

# 574
  • Сливен
ели може да си права ,и аз съм съгласна с кокошинката,ако наистина се е сбъднало поверието и душата на майчето ти е искала да се сбогува преди да си тръгне  newsm17  love001

# 575
Сядам за кратко преди работа ,че ви изпуснах края...
Ели,наистина това,което ти се е случило е странно,но само ти си знаеш как си се чувствала .
Вчера беше Спасов ден,но аз реших да не подавам на колежките/само майка ми да си подаде/,че нали имах курбанджия,черпех за здраве....
Вечерта мина страхотно,скоро не бяхме си изкарвали толкова лудо......
Детето беше на детски РД,баща й я прибра в 20.30,изкарала си е супер,след това продължиха да дивеят с детето на приятелката ми.
Още не знам другата седмица какъв ще ми е графика,но при удобен случай,че се съберем.
Ще бягам за работа,,,последен работен ден за тази седмица.....
Черешова задушница е на 11.06.

# 576

Пак не съм на работа днес, то след такъв дъжд...
Толкова много плаках вчера, не знам какво ми стана, направо се сринах.
Пепи, за какво прави курбан мъжа ти? Сигурно е нещо сериозно? Аз след автомобилната злополука правих някъде към 5 години, после се роди сина ми на съседната дата и спрях.
Имам нови боички за стъкло, отивам да поработя Simple Smile

# 577
Оо Ели тъкмо си направих кафенце и аз. Тъкмо се зарадвах сутринта като дойдох на работа, че ще имаме профилактика на тока, пък то при нас не го спряха.  Joy
Като си поплаче човек хубаво се разтоварва психически. Понякога всеки има нужда от това.  Hug

# 578
аз честико си плача, обичам да плача Crazy...Но днес ми е мн хубав деня,щото сина ми ме зарадва с оценките от матурите БЕЛ-5,79  Англ ез-5,64...очакваше малко повечко по бълг ез ,но и това не е зле ...дано ни стигне Grinning

# 579
  • Сливен
здравейте и от мен
ели мерси за кафенцето,днес как си  Hug ,честити боички
тук е мрачно и роси ,не можем да излезем с малкия,дано се оправи до довечера,че той свикна да излиза и си търси разходката
румид браво на момчето ти  smile3501 добре се е представил,супер
желая ви лек и усмихнат ден

# 580
   Благодаря ви, мацки.  Hug Аз плача адски рядко. За тази година преизпълних петилетката така да се каже. Днес трябваше да съм на работа, ама след този дъжд се размина. Разчистих се днес, че 5 дни кажи-речи ме нямаше. А следобед сядам с боичките за нови пеперуди Simple Smile
Румид, детето ти е дало страхотен резултат!   bouquet Дано успее където иска.
Мириамс, тези люляци направо погалиха душата ми.. Heart Eyes
Та тъй, отивам да пера килима пльоснат на балкона Simple Smile

# 581
 Благодаря miriams28   ,   Ели, Hug чул те Господ,мила...Относно плаченето -преизпълнила си плана...

# 582
Привет, момичета!
Румид, браво на твоето момче.  smile3501
Ели, настръхнах като прочетох това за врабчето.  Hug Може би наистина е духът на майка ти.
Мириамс, дано грейне слънце и да се разходите с малкия. Прогнозата за почивните дните е за много слънце и топло време.  Simple Smile
Приятен ден на всички!  Hug

# 583
  • Varna
РУМИД,
Наистина чудесни резултати newsm10 smile3521

МИРАМС,
Люляка ми замириса...............  bouquet

ЕЛЧО,
Все още не мога да намеря подходящи рамки rotfImao

# 584
 момичета заповядайте по един разхлаждащ коктейл за хубавата работа : http://wallpapers.pcwatch.com/Food-wallpaper/Show-Wallpaper-778.html / че не ми излиза картинката от този момп  Sunglasses/

Общи условия

Активация на акаунт