Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 13

• 69 169
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • до най слънчевия бряг
Ана, страхотна нова тема си ни направила!  Hug Hug Hug

Емили, благодаря за трейлъра!  Hug

love001 newsm51 newsm51 newsm51

Интересен е фрагмана и объркващ Това ,че Мехмет пада в езерцето е явно докато са на разходка в Ибрахимовия дворец ,но какво става след като Викито вади ножа ,не дават
Затова ще гадаем в анкетата
 Мисля ,че  В. ще успее да извади ножа и да изненада султана
Той е воин ,но в сарая си не очаква нападение ,може и да  не реагира на секундата

Иначе дербито между Хюрем и Махи ,пак е в полза на Хюрем

Сега Селим ли е  наред   от шехзадетата ?

# 31
Хмм, Султанът бил влюбен в Хюррем...  Thinking Ами че как тогава ще обърне изобщо внимание на Виктория?!?  newsm78  hahaha Той не се прежали дори и за бившата си изгора /Махи/, та за тази непозната ли??   Wink
Сега сериозно и по темата: не само понеже не е запленен особено от Викито, все пак "насила хубост не става", но вероятно ще се вдигне шум около падането на Мехмед в басейна, а и терасата на Сюлейман гледа тъкмо натам, та твърде е възможно въобще да не се стигне до някакви "ласки" между двамата. Но знае ли човек, Великолепният султан вече е доказал колко са му слаби ангелите  newsm78  Неслучайно Хюррем измести Махидевран толкова лесно от сърцето на любимия мъж. Смятам, че жените в градината ще се развикат и ще развалят "хубавата работа" на Виктория  Joy и този път. А следобният халвет ще изпадне в небитието, Валиде обаче пак може да се пробва по-нататък  Wink

Напускам ви за кратко, но ще се върна  Mr. Green Весело посрещане и изпращане на празниците!

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 02:10 от Sveltesse

# 32

From the episode 16:

# 33
Thank you Miki!   bouquet

Видя ми се, че изпълняват екзекуция. Дали на Виктория ще й се търкулне главата?

# 34
1-2 дена не бях писал в темата и гледам , „Хюрремките „ са се развихрили.Сега да внеса малко смут и теми за размисъл.Шегувам се.Първо за анкетата ,и аз отговорих с друго.Мисля ,че ще го нападне или най-малкото по време на халвета СС ще усети ,че Садъка /Виктория ,освен дълги бедра има и нещо друго привързано на тях (кама).Пък и от фрагмана ми се видя ,че размахват ятагана,май хвръква нечия глава.Само се чудя дали на Викито или на Мънистов(Бонджук ага).Впечатленията ми от последния епизод,поред на номерата
СС – Слаб епизод за Султана,не показа нито воля ,нито решителност.Ибрахим си го разигра като парцалена кукличка,като му подаваше информация която сметне за добре.Майка му също го изигра ,пращайки Викито при него,като за пореден път му нареди пред кого да си вади п….та.Единственият акт на своеволие беше посещението при Хюррем,но това беше възползване от суетнята по сватбените приготовления.
Хюррем.- Емоционален епизод…Единственото което признавам за сега на Хюррем е майчинският и инстинкт (нещо което го имат всички животни).Постави началото,има желание за промяна ,но няма все още воля.Тъкмо си казах ,да ,готова е…Пак ме разочарова като се зарадва като първата сополанка на близалка,когато Валиде я покани на гезме.Има много да учи още.Хюррем обича децата си ,няма спор за това.Но защо ли ми се натрапва мисълта ,че тя по скоро ги отглежда ,за да компенсира собствените си комплекси.Тези клетви ,че техният живот няма да бъде като нейния,ми напомнят на нещастно омъжена жена ,някъде в дълбоката провинция,която постоянно пили на главата на децата си,”ако искате да заприличате на мен ,омъжете се за такъв като баща ви.”
Махи – Стана прекалено обсебваща …ще и отрежа квитанциите скоро и на нея.
Ибрахим – Адаша е пич.Последователен.Плете си кошницата от интереси и хич не му пука ,че туй или онуй.Получи принцесата,получи сарая,получи цяла провинция…К’во му трябва на човека ,една Хатидже да го обича,и една Сашка да го дразни от време на време,за да му е по интересен живота.Разиграва ги както си иска .Особено Сашка.Когато иска я праща в девета глуха ( Стария сарай),когато иска я извежда на първи коловоз (Партито в главната градина).
Хатидже –За Хатидже или добро или нищо.Чакам да се съберат с Ибрахим,че той да и вдъхне малко живот,малко хитринка,малко омраза.Прекалено е добра.Силно се надявам да прихване малко от адаша.Но ще стане ,нали с когото се събереш такъв и ставаш.
Сюмбюля ,Нигяр,Шекер –Всичките са ми симпатични,като герои.Но толкова.Просто слугинажа не са ми в полезрението.Всичките са ми като ветропоказатели,барабар с кака им Дайе.
Сега преди да скочите,едно уточнение.Коментарите са само и единствено за посочените герои от сериала.Не се отнасят за историческите личности ,както и за актьорите изпълняващи ролите.Всички актьори,изпълняват ролите си страхотно,иначе нямаше да изпадаме на моменти в такива спорове в които актьора го припокривахме със самия герой.На мен на моменти Хюррем ми беше толкова противна ,че имах чувството ако срещна Мерйем ще и забия два токата.А това говори колко добре си изпълняват ролите.
Ееее не е истина ,олял съм се.

# 35
Що ти стана бре, човек ?!  Дори изказа си променил !

# 36
  • София
Ibrahim  направо уби рибата  rotfImao rotfImao отнесе но иначе много добре казано накрая ми стана смешно с този ветро показател  Joy Joy hahaha Hug

# 37
Ибрахим - страхотен анализ  Hug

Оливай се по-често.

Но това не значи, че Ибрахим не ме дразни и не чакам да го отнесът подобаващо. Само се притеснявам, да не го търсиме като се появи Рустем.  Joy

# 38
На Виктория и е време да си ходи, но дали на двата си дълги крака или главата и ще изпревари тялото, ни предстои да видим.
За Мехито, какво да кажа. След като Хюррем си тръгна по живо, по здраво, тя реши че е уловила Султана за шлифера  hahaha Но радостта и беше кратка, както се предполагаше.
Хюрремка, ами слабост ми е...барабар с артистката  hahaha Внася колорит. Не ми се мисли ако Ибрахим си я беше заплюл за себе си. Такъв тандем щяха да са като Бони и Клайд на Османската Империя.
Аз гласувах с опцията,че Викито ще се пробва (в това дори не се и съмнявам), но нещо ще и попречи. И аз мисля, че падането на детето в басейна ще предизвика смут и достатъчно шум за да осуети нападението.

# 39
Небахат пак стилна и елегантна  Peace

# 40
И един клип направен от фенове на Нигяр калфа с любими моменти.

# 41
Lilims ,и аз не винаги съм съгласен с това което пиша.С някои неща съм съгласен ,с други не.Понякога ги пиша ей така заради спорта,да има полемика.Не са ми по душа форуми където в двадесет поредни поста няма да видиш нищо друго освен цветенца и сърчица.Трябва от време на време да се вадят и картечниците ,и да се стреля на месо.Трябва да гледаме по весело на нещата,в живота извън форумите има достатъчно поводи да бъдем тъжни.Пък и днес е Велика Събота,ден на надеждата.Тази нощ целият Християнски свят  ще чака поредното Възкресение Христово ,за да поеме Синът Божи на плещите си греховете на целия човешки род и да моли за прошка Отца си.Нека ,ако тази година не сме успели,то поне идната да намалим греховете си,че следващият Велик ден да му е по леко на Исус.Аз не съм християнин,но имам уважение към всички религии.И желая на всички празнуващи Весели празници.

# 42
Ибрахим - страхотен анализ  Hug

Оливай се по-често.

Но това не значи, че Ибрахим не ме дразни и не чакам да го отнесът подобаващо. Само се притеснявам, да не го търсиме като се появи Рустем.  Joy
Gawina    bouquet винаги съм с уважение към достойни противници.Вярно си е, като се появи Въшливия ,Ибрахим ще ни се стори светец.Идната сряда 16 епизод ли ще гледаме?Май да.Кака Мерал каза ,че от 17 епизод Мустафа вече ще е голям,на кого ли ще поверят ролята newsm78.Между другото дайте предложения за Рустем паша.Той също ще бъде доста интересен образ.

# 43
Що ти стана бре, човек ?!  Дори изказа си променил !
Joy Joy Joy Елпида това беше пост на Нико ,братът близнак. Joy Joy Joy

# 44
ИБРАХИМ Hug Hug Hug
Страхотен си - пиши Peace
Много ми беше забавен този съвременен анализ на събития и образи от древността/сравненията на Хюрем със провинциалистките;ветропоказателите и др./ смях се от сърце Heart Eyes Joy
Коментирай по често Grinning

Общи условия

Активация на акаунт