Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Малко да се похваля, след 1г. и 2месеца усилена игра и на 104-то ниво, най-накрая успях да взема mastery табелките за всички култури, както в оригиналната ферма, така и в английската. Да си призная имах 20-25 фалшиви помощника, на които напоследък ако ми искат номер, просто давам на известия, отгоре в фейсбук и прескачам стъпките и си влизам в фермата.
Така де, да попитам, след мисията за репичките, няма друга актуална, пусната в действие мисия нали? (че ако има да знам да се подготвя Simple Smile )
Обясни повече за тези известия и стъпки моля те при блокиран акаунт, защото, когато аз се опитам да вляза в някой мой акаунт, който не е активен пише, че е блокиран и да се обърна за въпроси ТУК! Но това е всичко, няма известия, няма нищо... newsm45 че и телефонен номер не ми иска вече!!! newsm61

Милена, изпишели ти това няма как да си влезеш в акаунта, освен ако не ако не влезеш там където пише ТУК и да видиш какво ще стане- аз не съм пробвала.
Но ако ти изпише:

Цитат
Актуализиране на вашия профил
Вашият защита:
Много ниска
Дръжте сметка каса
Ако има някога проблеми с профила си, можете да използвате мобилния си телефон да възстановите паролата си и да влезете обратно инча

Как искате да се потвърди си телефон?

Изпрати ми текст

Даваш горе на Профил и влизаш Simple Smile

# 571
  • Абсурдистан
Не мога да разбера защо събирам тези помагачи в крафтшопа.
Ако може някой да обясни, ама не като ми преведе изречението което пише там за помагачите, щото баш от него не ми става ясно ама изобщо.

# 572
  • София
Според инфото, с помагачи ще можеш да произвеждаш по-голямо количество от продукта.

# 573
  • София
Mimozka 23, много благодаря за отговора, но при мен не излизат така деактивираните акаунти както при теб за съжаление! Дори и телефон не мога да дам... smile3512

# 574
  • Абсурдистан
Според инфото, с помагачи ще можеш да произвеждаш по-голямо количество от продукта.

Да, и аз така го чета.
Но бройката на направеното си стои 2, колкото и помагачи да се добавят.

# 575
  • sofiq

Да, и аз така го чета.
Но бройката на направеното си стои 2, колкото и помагачи да се добавят.

и при мен бройката не се променя,макар че си помагах от помощни ферми докато ми написа че не може повече Confused

# 576
Аз цял ден не мога да си прибера подаръците,постоянно ми се възвръщат все едно не съм ги приемала Thinking много странно някой има ли такъв проблем?

# 577
  • София
Аз цял ден не мога да си прибера подаръците,постоянно ми се възвръщат все едно не съм ги приемала Thinking много странно някой има ли такъв проблем?

Да! И аз съм така. Вече имам над 200 рикуеста, които не мога да изчистя.
Това важи не само за FarmVille, а и за всички игри, в това число и такива, които не са на Зинга.
Пак ръчкат нещо из самия ФБ. Кой знае с каква поредна простотия ще ни "зарадват"  ooooh! !

# 578
и при мен е така

# 579
Помощ...какво трябва да правя с горивото?

# 580

Да отвориш крафтшопа, да намериш тубата с горивото, да купиш необходимите бушели за производството й от съседи и да я заредиш. След 24 часа, когато тубата стане готова ще ти отчете изпълнена задача. По същия начин се процедира и с оградата.

# 581

Да отвориш крафтшопа, да намериш тубата с горивото, да купиш необходимите бушели за производството й от съседи и да я заредиш. След 24 часа, когато тубата стане готова ще ти отчете изпълнена задача. По същия начин се процедира и с оградата.

Благодаря  bouquet

# 582
А аз да попитам какво трябва да направя на второто ?

# 583
А аз да попитам какво трябва да направя на второто ?

Да си купиш склад и да го разшириш с 50 лопати Simple Smile

# 584

Общи условия

Активация на акаунт