Тема Незабравима 192

• 32 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен.
Честити празници.
Завръщайки се в темата откривам прекрасни гифчета, фрагмани и преводи. newsm51
Благодаря на всички за съпричастността към незабравимата тема.
Ураганче, в подписа ти как си изтипосала Еда между Харун и Кенан. Grinning Не лошият де... Grinning
Ирка, жесток подпис. Рекси не спира да ни изкушава с тез гифчета. bowuu
Относно развитието на филмчето... нормално след толкова обещания никога да не се разделят , следва да разделят малко макар и насила нашите гълъбчета... JoyВсе си мисля за съня на Арас. Неговата роля тепърва предстои.Едже е умряла... поне за Бату, затова и той се е назлобил-няма кой да го спира....Току виж на сватбата в последния епизод възкръсне жива и здрава. За радост на всички... hahahaМелда наистина ли е бременна? newsm78 Леле злото никога не остава само.

# 601

Ураганче, в подписа ти как си изтипосала Еда между Харун и Кенан. Grinning Не лошият де... Grinning

Аз съм голяма фенка на Имирзалъooлу  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 602
Струва ми се, че заминаването на Харун е номер, замислен от неговите хора и евентуално полицията, за да принудят Бату да свали гарда и да излезе на светло. Или ще скрият някъде Харун и след време ще изпратят Еда и Ямур при него. Сбогуването е много истинско, за да не се усъмни никои, че това е номер, дори и Еда...

# 603
Здравейте Унутулмаз Фенове и фенки  Hug Hug

Какво става тука Великден мина а Харун тръгнал като агне на заколение гледам. Сигурно се сбогува щото  тръгва на среща с Бату да се трепят пак някъде. Няма страшно ще иде с мерджана ще извади пищова от жапката. Ще постреля и ще излезне без прашинка от там. А БАту може да се простреля и тоя път за да види все пак и Мелда на какво е способен бат Харун.  Joy hahaha

Страшно готин коментар,Дежавю,че се взехме много насериозно(по-точно аз,де)
Твоята ирония е по-добра от моята критика! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 604
По въпроса за Мелда-Бату и Харун. Много смешни бяха в 80 епизод в сценката след оргията на аблата и Кенан.Харун изглеждаше повече на разярен рогоносец, отколкото на хукнал да трепе смъртния си враг. Laughing

# 605
  • София
По въпроса за Мелда-Бату и Харун. Много смешни бяха в 80 епизод в сценката след оргията на аблата и Кенан.Харун изглеждаше повече на разярен рогоносец, отколкото на хукнал да трепе смъртния си враг. Laughing
Харун до последно не вярваше в падението на Мелда,докато не се увери със собствените си очи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Като гледам във фрагмента полицията как нахлува във любовната квартира на новата двойка си мисля,Мелда дали няма да я окошарят  hahaha hahaha hahaha  за прикриване на заподозрян

# 606
Харун до последно не вярваше в падението на Мелда,докато не се увери със собствените си очи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Като гледам във фрагмента полицията как нахлува във любовната квартира на новата двойка си мисля,Мелда дали няма да я окошарят  hahaha hahaha hahaha  за прикриване на заподозрян

Керем излиза от затвора,а Мелда влиза там...
Уф,нещо много ме е яд на тия сценаристи,опитвам се да го обърна на хумор,ама пак ме е яд,че развалиха филма...Но на тях пък сигурно така им харесва... hahaha hahaha hahaha
Те си го правят,те си решават........а ние гледаме,....ако искаме....

# 607
Прекалено хубаво би било... за да е истина. JoyРезилът ще е голям. Shocked

# 608
Добро утро момичета и момчета!Желая ви приятен и спорен ден!Днес е сряда и си знаете ,че се работи само до 14.00ч.А сега да се подкрепим с кафе и закуска

Дани,страхотна "Любов" smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 609
# 610
Добро утро! Hug Hug Hug
Дългоочакваната сряда дойде, желая ви лек и ползотворен ден!
Рекси  bouquet, благодаря за Инфото, за Мерт Явустджан, напълно заслужена награда  newsm10 smile3501,колкото и да ни е изтормозил в сериала.
Дани, поздравления за ''Любов'' !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 611
Добро утро и усмихнат ден! Пак стана сряда! Hug Hug Hug

Дани newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 612
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=175034512543099&oi … 0132&comments

Добро утро, приятели незабравими! smile3525
Хубава, спорна сряда, с прекрасно настроение! Хайде,да пийнем кафенце!

# 613
  • Русе
Рекси, благодаря за новината, относно награждаването на Мерт! newsm51 newsm51 newsm51
Напълно е заслужена, Браво на Мерт!
Дани, поздравления за стихчето! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 614

Общи условия

Активация на акаунт