Тема Незабравима 192

• 32 908
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Още на другия ден след излизането на тази новина за общ проект на Йозлем и Кенан имаше опровержение че не е истина.Някои от турските фенове имат доста развинтена фантазия и съчиняват не малко глупости. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 586
  • София
Аз както винаги си имам малка надежда.Надявам се Харун да не успее в намеренията си.Не знам точно какво,но нещо да го спре. Praynig ooooh!
Дано си права  Praynig Praynig Praynigискрено се надявам да стане така .
И аз се надявам Харун да не изостави Еда и Ямур, още повече че често в тия фрагмани кадрите са подвеждащи, думите в резюметата- също, репликите от самите фрагмани са извадени от контекста и общо взето понякога имат съвсем друг смисъл. Да се надяваме, че и в тоя случай фрагманите са подредени така само заради съспенса! Crossing Arms И аз не си вярвам, в интерес на истината, самонавивам се, за да не отчайвам! ooooh!
Друг вариант- може пък Харун да е решил да изиграе Бату, да има някакъв план, част от който е да приспи бдителността му, като привидно се съгласява да му играе по свирката и после да го гепи за гушата, когато най- малко очаква! Party Знам ли... Thinking

Дано да си права, Дани. И дано не надценяваш Харун, респективно сценаристите?

# 587
Още на другия ден след излизането на тази новина за общ проект на Йозлем и Кенан имаше опровержение че не е истина.Някои от турските фенове имат доста развинтена фантазия и съчиняват не малко глупости. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Преди време имаше и същите слухове и за този Кенан и Туба Бююкюстюн ooooh! ooooh! ooooh!, дори го коментираха и в темата на Запленяваща сърцето  Thinking опасни фантазьори са тези турски фенове #Crazy Laughing Laughing Laughing

# 588
# 589
# 590
  • София
Тази новина незнам дали я коментирахме  newsm78 newsm78
http://www.facebook.com/#!/notes/unutulmaz-fan-clup/mert-yavuzca … l/204409242922885
Мерт Явузджан е взел награда за най-добра поддържаща мъжка роля на 16 -тите театрални и филмови награди"Садри Алъшък".Откакто съществува тази награда  в гилдията(оценката е от критици,а не фенове),за първи път се печели от изпълнител на отрицателен характер.
Честито да му е на Мерт,заслужи си я  с чудесните си превъплъщения  smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 23:20 от reksi

# 591
Рекси,благодаря за новината!  bouquet

Наистина заслужава наградата,показва страхотна игра! newsm10 smile3501

# 592
Относно следващите им проекти,мисля,че и двамата първо ще имат нужда от почивка.Но професията им е такава,че без проблем биха влезли и от образ в образ-стига да си заслужава.А Турция е голяма държава,с милионна аудитория,и както разбрахме бълват доста сериали-така че,едва ли всички биха ги свързвали с досегашните им герои.Нов сюжет,нов екранен партньор,и всичко тръгва отначало за зрителя....

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 23:09 от nezabravimka

# 593
Дами лека нощ, удоволствие бе да ви чета! 1countingsheep smile3524
До утре, когато ще гледаме, поредната изненада на сценаристите! Naughty
Рекси, благодаря за новината!  love001

# 594
Рекси,благодаря за новината!  bouquet

Наистина заслужава наградата,показва страхотна игра! newsm10 smile3501

+1 newsm10

# 595
Спокойна нощ на тези,които лягат! Hug

# 596
Здравейте Унутулмаз Фенове и фенки  Hug Hug

Какво става тука Великден мина а Харун тръгнал като агне на заколение гледам. Сигурно се сбогува щото  тръгва на среща с Бату да се трепят пак някъде. Няма страшно ще иде с мерджана ще извади пищова от жапката. Ще постреля и ще излезне без прашинка от там. А БАту може да се простреля и тоя път за да види все пак и Мелда на какво е способен бат Харун.  Joy hahaha

# 597
  • Варна
Едно стихче за лека нощ smile3531- за да не губим вяра във всепобеждаващата сила на любовта  Peace

Любов

Любовта, с която ме даряваш
е най- хубавото нещо в живота-
даде му смисъл вдъхновяващ,
изпълни го с емоции и красота!

Харесва ми да съм запленен,
от любов така омаян, окрилен...
Това е сбъднатата ми мечта,
празник за изтерзаната душа!

Любов да давам и получавам
е като благословия за мене-
повече отколкото съм се надявал,
най- великата емоция споделена...

И най- красивите подбрани думи
не ще са ми достатъчни
да опиша чувствата помежду ни
и огромното ми щастие...

Какво му трябва на човека-
сродна душа и обща пътека!...
Споделената любов е радост,
носеща божествена благост!

# 598
  • София
Здравейте Унутулмаз Фенове и фенки  Hug Hug

Какво става тука Великден мина а Харун тръгнал като агне на заколение гледам. Сигурно се сбогува щото  тръгва на среща с Бату да се трепят пак някъде. Няма страшно ще иде с мерджана ще извади пищова от жапката. Ще постреля и ще излезне без прашинка от там. А БАту може да се простреля и тоя път за да види все пак и Мелда на какво е способен бат Харун.  Joy hahaha

Това ми изглежда по-вероятно. А ни карат да мислим, че Харун ще играе по свирката на Бату и си тръгва задълго от Еда и Ямур. Поне така ми се иска. Пък и Еда гледам не реве и е по-скоро стресната. Утре ще се разбере, а може би чак другата сряда. Много са добри в разтягането на локума, който трябва да стигне до 29 юни, без да се скъса.

# 599
  • Варна
Малко спам- като видя Дежавю да пише за пистолета в жабката на колата и все се сещам за един виц spam2 Един шофьор на такси се зарекъл да не вози вече йоги в колата си, щото един се измъкнал през жабката без да си плати сметката! hahaha

И едно клипче за лека нощ bye- да си оправдая писането на поста Peace

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/42/fajaK-SbJag

Общи условия

Активация на акаунт