Тема Незабравима 192

• 32 920
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
И Уинона като спомена за щастливия финал....и се сещам за онзи хеликоптер,с двама герои....
Ами ето го финала:Харун,някъде сам...заточен,по желанието на Бату.Чува се шум...Еда и Ямур най-накрая откриват Харунски,далеч от проблемите.Заживяват си заедно и щастливо!!!Грандиозно  Laughing

# 571
Аз както винаги си имам малка надежда.Надявам се Харун да не успее в намеренията си.Не знам точно какво,но нещо да го спре. Praynig ooooh!
Дано си права  Praynig Praynig Praynigискрено се надявам да стане така .

# 572
Дани, поздравления за ''Саможертва'' и ''Лудетина''! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дори и аз като теб не бих гледала никога повече турски сериал ,дори и най-прехваления да е , то не че и преди този много съм гледала само един  Embarassed Embarassed Embarassed, но до тук с изцепките на комшииите. Stop
На мен ми е третия и последен.В предните три нямаше артисти които така да ме грабнат но и не бях чак толкова разочарована от сценариите им.
Момичета не са заканвайте толкова люто Peace Peace Stop Stop Crazy Naughty Naughty!!!!!
Ако бат Серхо обяви ,че започва участие в нов телевизионен проет , няма ли да го гледате??
Аз лично ще го гледам!! Peace Peace
Новия филм , в който ще се снима Йозлем ,ще го гледам само ако го излъчат по някоя родна ТВ.
Нея също я харесвам , но задължително в комбинация със Серхан, иначе не мисля ,че ще ми бъде толкова интересна!!!
Аз ще гледам- непоправима съм! newsm18 perko И неин бъдещ проект, особено ако е с тоя Кенан Имирзалъолу, щото и той е мъжкар и половина! thumbsup
 А за негов бъдещ проект, изобщо няма нужда да се пита- на първа линия съм, все едно на какъв език! Laughing Ако трябва и китайски ще понауча, само и само да гледам! ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10

# 573
  • Русе
И Уинона като спомена за щастливия финал....и се сещам за онзи хеликоптер,с двама герои....
Ами ето го финала:Харун,някъде сам...заточен,по желанието на Бату.Чува се шум...Еда и Ямур най-накрая откриват Харунски,далеч от проблемите.Заживяват си заедно и щастливо!!!Грандиозно  Laughing
Като циганката от 1-ви сезон, дано си предсказала вярно! Grinning А мястото е там, на брега, където Харун й каза за 5 деца! hahaha Ето награда :

# 574
Като циганката от 1-ви сезон, дано си предсказала вярно! Grinning А мястото е там, на брега, където Харун й каза за 5 деца! hahaha Ето награда :

Да,там ще да е.Познахме грандизония финал-прецедент на Незабравима  Party Party Party

# 575
Mомичета, вижте на какво попаднах преди време, незнам до колко може да се вярва и на него/най-вероятно е от някой фен/, но и аз като Лусими, смятам, че е по-добре скоро да нямат  нови проекти.А това, ще е добре  за  тях, за да се оттърсят от образите на Харун и Еда, защото и да имат нови проекти, винаги ще се правят сравнения с тези образи....поне да мине малко време newsm78,,,, но както казва и  Дани-работохолици са и може би няма много да си почиват  newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=2YniUPiPzOU

Рекси, страхотни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дани, поздравления за чудесните стихове newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 576
# 577
  • Варна
Аз както винаги си имам малка надежда.Надявам се Харун да не успее в намеренията си.Не знам точно какво,но нещо да го спре. Praynig ooooh!
Дано си права  Praynig Praynig Praynigискрено се надявам да стане така .
И аз се надявам Харун да не изостави Еда и Ямур, още повече че често в тия фрагмани кадрите са подвеждащи, думите в резюметата- също, репликите от самите фрагмани са извадени от контекста и общо взето понякога имат съвсем друг смисъл. Да се надяваме, че и в тоя случай фрагманите са подредени така само заради съспенса! Crossing Arms И аз не си вярвам, в интерес на истината, самонавивам се, за да не отчайвам! ooooh!
Друг вариант- може пък Харун да е решил да изиграе Бату, да има някакъв план, част от който е да приспи бдителността му, като привидно се съгласява да му играе по свирката и после да го гепи за гушата, когато най- малко очаква! Party Знам ли... Thinking

# 578
Ради,това така и не беше потвърдено...но аз с удоволствие бих гледала този прокет  Peace

# 579
Mомичета, вижте на какво попаднах преди време, незнам до колко може да се вярва и на него/най-вероятно е от някой фен/, но и аз като Лусими, смятам, че е по-добре скоро да нямат  нови проекти.А това, ще е добре  за  тях, за да се оттърсят от образите на Харун и Еда, защото и да имат нови проекти, винаги ще се правят сравнения с тези образи....поне да мине малко време newsm78,,,, но както казва и  Дани-работохолици са и може би няма много да си почиват  newsm78

Ради, тия техните фенове са ненадминати в инсинуациите... На сценария не се ядосвам толкова, колкото на измишльотините им... Ти нали преди време каза, че администратора на един от сайтовете ги е предупредил да не разпространяват невярна информация, ама кой ти слуша...

# 580
  • Русе
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Даже Дани участва в клипа със стихчето си! newsm44 newsm44 newsm44

# 581
Ради,това така и не беше потвърдено...но аз с удоволствие бих гледала този прокет  Peace
Диди, щом не е Серхан, който и да е  следващия и партньор за мен е без значение....е този Кенан хваща окото... Laughing

# 582
  • Русе
Лека нощ и от мен, дами! smile3524 До утре...пред мониторите! hit

# 583

Ради, тия техните фенове са ненадминати в инсинуациите... На сценария не се ядосвам толкова, колкото на измишльотините им... Ти нали преди време каза, че администратора на един от сайтовете ги е предупредил да не разпространяват невярна информация, ама кой ти слуша...
Лусими, то толкова щуротии се изписаха, знае ли човек на кое да вярва и на кое не newsm78, но повече за общ проект между Йозлем и Кенан не се е споменало.... незнам вече newsm78

# 584
Хайде момичета лека нощ и от мен  smile3524
до утре...заредени с пресни сили за следващите дивотии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт