H&M - Тема 4

• 37 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
ОТ КЪДЕ СЕ КАНСЕЛИРА ПОРЪ4КА???

Няма нужда да крещиш!
А е имало нужда да прочетеш само няколко поста по-нагоре на тази страница:

А откъде мога да я канселирам, търсих, но не видях.
My Shopping и отгоре Edit(мисля,че беше пиша по памет) и ги триеш(Remove)

# 226
Ма много ме кефите с тва"крещене"-верно ли го чуваш???????-извинявам се много,не съм искала да ви крещя Shocked Shocked Shocked-просто обърках картата с която платих,и ми беше много важно да не блокират сума от нея и в бързината не погледнах как пиша

p.s искам да попитам момичетата,на които тези дни са им пуснали поръ4ки-какви дати ви пише за доставка???аз имам 2 пендинг поръчки от миналата седмица и пише о4аквана доставка-16-20 май-да се надявам ли още или да ги отпиша???

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 11:48 от Merilota

# 227
и аз да ви разкажа за моята поредна поръчка - значи от както си смениха сайта почети всеки дет от един и същи акаунт пускам поръчки на стойност около 30-40 лири, там с всичките му кодове и намаления, които се хванат де, и те всеки ден в продължение на около седмица ми ги отказваха, но днес след поредният опит от същият акаунт /аз съм си упорита/ гледам че поръчката ми е диспачната, сега чакам номера да излезне.
Просто искам да ви кажа, че като ти откажат един път от акаунта, просто пускайте пак, като мен /аз пуснах около 10тина пъти/ и на 11тия ми я прие, явно съм им омръзнала  Mr. Green Не се отчайвайте ще стане  Hug

# 228
и аз да ви разкажа за моята поредна поръчка - значи от както си смениха сайта почети всеки дет от един и същи акаунт пускам поръчки на стойност около 30-40 лири, там с всичките му кодове и намаления, които се хванат де, и те всеки ден в продължение на около седмица ми ги отказваха, но днес след поредният опит от същият акаунт /аз съм си упорита/ гледам че поръчката ми е диспачната, сега чакам номера да излезне.
Просто искам да ви кажа, че като ти откажат един път от акаунта, просто пускайте пак, като мен /аз пуснах около 10тина пъти/ и на 11тия ми я прие, явно съм им омръзнала  Mr. Green Не се отчайвайте ще стане  Hug
newsm10
Звучи доста обнадеждаващо.
И аз чакам една поръчка, която ми е Dispatched  on 6 May 2011, дори днес ме известиха, че е извършено плащане за цялата сума (При поръчката ми стопираха само 1GBP), но в тракинг пекидж-а няма никаква информация.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:13 от kami13

# 229
Просто искам да ви кажа, че като ти откажат един път от акаунта, просто пускайте пак, като мен /аз пуснах около 10тина пъти/ и на 11тия ми я прие, явно съм им омръзнала  Mr. Green Не се отчайвайте ще стане  Hug
newsm10
Звучи доста обнадеждаващо.
И аз чакам една поръчка, която ми е Dispatched  on 6 May 2011, дори днес ме известиха, че е извършено плащане за цялата сума (При поръчката ми стопираха само 1GBP), но в тракинг пекидж-а няма никаква информация.

да, парите се дърпат токава, когато в страницата на Хермес е изписано, че е доставено срещу подпис. На мен на следващият ден чак ми ги дръпнаха!

# 230
  • София

p.s искам да попитам момичетата,на които тези дни са им пуснали поръ4ки-какви дати ви пише за доставка???аз имам 2 пендинг поръчки от миналата седмица и пише о4аквана доставка-16-20 май-да се надявам ли още или да ги отпиша???
Днес са ми пуснали 2 поръчки едната беше с дати 9-13 май,а др. 16-20 май и двете съм направила на 04.05  изчакай все още има надежда  Peace
Именно това не-теглене ме притесни.Както споделих по-напред,от КД момичето ми каза,че се случвало да останат неплатени и после само с международен превод ставало. Peace
Всички се притесняваме за това много дами тук в темата имаха този проблем.За съжаление незнаем  причината за неизтеглените суми-пари е имало в картите едни са плащали с дебитни др. с кредитни,а на някой сумата е била блокирана.На повечето посредника им помогна за плащането(незнам дали е имало някакви такси),а иначе по банков път си е скъпичко.Лошото в случая е,че не те уведомяват за задължението трябва да си следиш баланса в акаунта,а и лихви начисляват.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:30 от Dzuls

# 231
Ice, обаче на мен превозвача ми каза ( в случая Габко), че в трекинг-а трябва да имам информация кога е доставена. И че са ми дръпнали парите е хубаво, но нищо не означавало. Все пак те са блокирани по картата, но все още не са осчетоводени.

# 232
Ice, обаче на мен превозвача ми каза ( в случая Габко), че в трекинг-а трябва да имам информация кога е доставена. И че са ми дръпнали парите е хубаво, но нищо не означавало. Все пак те са блокирани по картата, но все още не са осчетоводени.

Ками, да не би поръчката ти да не е много тежка. По-леките, около половин килограм, ги изпращат с ДЧЛ и не могат да се проследят в сайта на Хермес.

И аз да попитам, понеже за първи път съм изпратила поръчка на адреса на Емпреса. На 07.05 два пъти и днес веднъж от Хермес са посещавали адреса, но още не е получена от Емпреса. Дали има някаква вероятност да ми върнат поръчката на НМ или ще ги посетят пак?

# 233

да, аз имам такова инфо от Хермес, кога в колко часа и от кой е разписана  Peace

# 234
  • София

И аз да попитам, понеже за първи път съм изпратила поръчка на адреса на Емпреса. На 07.05 два пъти и днес веднъж от Хермес са посещавали адреса, но още не е получена от Емпреса. Дали има някаква вероятност да ми върнат поръчката на НМ или ще ги посетят пак?
На мен ми се е случвало(с Емпреса) след три посещения ми пратиха имей от Н&М да си потвърдя адреса тъй като не е бил пълен и след това ми я доставиха.Провери си пощата най вероятно ще те уведомят за проблема.

# 235

На мен ми се е случвало(с Емпреса) след три посещения ми пратиха имей от Н&М да си потвърдя адреса тъй като не е бил пълен и след това ми я доставиха.Провери си пощата най вероятно ще те уведомят за проблема.

Погледнах адреса, така е както трябва да бъде. Нямам и мейл. Джулс, а ти писа ли им, за да потвърдиш адреса?

# 236
  • София

Погледнах адреса, така е както трябва да бъде. Нямам и мейл. Джулс, а ти писа ли им, за да потвърдиш адреса?
При теб може да е друг проблема при мен странно се беше изтрил от профила ми и седеше само Емпреса мейл,а имах получени преди това  2 поръчки.Не съм им писала само го въведох наново.

# 237
Благодаря, Джулс!
Дано я получат, че нали знаеш с какво нетърпение ги чакаме тези поръчки!
  bouquet

ПП: Получили са я. newsm44

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 13:55 от Naq2009

# 238

Ками, да не би поръчката ти да не е много тежка. По-леките, около половин килограм, ги изпращат с ДЧЛ и не могат да се проследят в сайта на Хермес.

[/quote]

Да, лека е.

# 239
Здравейте, за пътви път пускам  поръчка в HM- днес тя е вече в My Shopping със статус   In progress (Track package) обаче още нямам никакъв номер за проследяване а Delivery: 9 May .Незнам какво да си мисля newsm78 newsm78.Да се надявам ли вобще ,че са я приели .

Общи условия

Активация на акаунт