H&M - Тема 4

• 37 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
meri09-Това е добра новина,ще стане работата,честито ти си от печелившите PeaceАз направих пореден опит вчера,но още чакам Praynig

# 241
Fionita-Благодря ти за отговора .И дано всички да сме от печелившите Laughing Wink

# 242
Благодаря, Джулс!
Дано я получат, че нали знаеш с какво нетърпение ги чакаме тези поръчки!
  bouquet

ПП: Получили са я. newsm44

Ха сега ново двадесет. Отворих пак страницата на Хермес/пусто женско шесто чувство/, дава ми я неполучена и още едно посещение  #Crazy ! Помня, че имаше някой в подобна ситуация, моля,  да ми пише, какво да очаквам!

# 243
Здравейте ,кога трябва да ми дадат Track package(номер на товаритекница)хем  Delivery е на 9 а нямам номер за проследяване.Нормално ли е това.В крайна сметка ще изпрзтят ли поръчката?

# 244
  • София
Здравейте ,кога трябва да ми дадат Track package(номер на товаритекница)хем  Delivery е на 9 а нямам номер за проследяване.Нормално ли е това.В крайна сметка ще изпрзтят ли поръчката?
Като кликнеш на Track package те препраща на страницата на Хермес и си следиш движението,ако е пратена като малък пакет неможе да се проследи.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:17 от Dzuls

# 245
Здравейте ,кога трябва да ми дадат Track package(номер на товаритекница)хем  Delivery е на 9 а нямам номер за проследяване.Нормално ли е това.В крайна сметка ще изпрзтят ли поръчката?

Аз така и не получих тракинг,явно и моята е от малките,които пътуват с DHL-един панталон и две тениски са само.И моята е с дата 9 май,вчера вечерта статуса ми се промени от In Progress на Dispatched.Не са ми блокирали пари още обаче  Rolling Eyes

# 246
  • София
ЛЪВИЦA,дали се проследява или не винаги има номера поне преди с старата визия беше така,ако номера завършва с букви значи е по пощата и не може да се следи.И на мен още не са ми блокирали парите за вчерашните поръчки най вероятно днес ще ги блокират.

# 247
Да но моята поръяка е доста голяма има 27артикъла и все дрешки , пише че все още е в In progress,ох голям зор е стози сайт.ще чакам да видим какво ще стане днес:)

# 248
Някай има ли тази рокля : http://www.hm.com/gb/product/78489?article=78489-A ?
Хубава ли е? Rolling Eyes

# 249
meri09 не бъди толкова нетърпелива може би след няколко дена ще ти се покаже щом имаш толкова много артикули. До сега никой не се е оплаквал, че когато е на тази стъпка е имало проблем. Дори да не е днес провери до ден два ще ти пратят нещата.
Моята поръчка с дата на доставка от 9-13 май още си стои в пендинг не е изтрита, но пък и пратена не е да чакам ли още или направо да пусна пак от друг акаунт докато са още налични нещата newsm78

# 250
момичета, утре ще си взема първата поръчка и ще снимам какво е дошло!
Но да ви кажа една много добра новина - Е2В от днес свалят цените на 0,70 лири на кг. и вече ще изчисляват пратките на реално тегло! newsm44 Продължава и офертата да не взимат комисионна за посредничество, така че те в момента са с най-добрите условия и аз започвам да си ги ползвам с удоволствие за всички сайтове! smile3508

# 251
  • София
Но да ви кажа една много добра новина - Е2В от днес свалят цените на 0,70 лири на кг. и вече ще изчисляват пратките на реално тегло! newsm44 Продължава и офертата да не взимат комисионна за посредничество
Само една лека поправка тази цена е от 15.05 поне на мен тава са ми пратили на имейла.
Easy2buy.bg ви информира, че считано от 15.05.2011 определи за своите клиенти
цена за транспорт на стоки от Англия до България от 0.70 £/кг РЕАЛНО ТЕГЛО,
а не изчисляваното до този момент обемно тегло на пратките.

# 252
Продължава и офертата да не взимат комисионна за посредничество, така че те в момента са с най-добрите условия и аз започвам да си ги ползвам с удоволствие за всички сайтове! smile3508
За условията е вярно, ама НМ са им в забранените сайтове. Не знам какво значи това, де - дали не правят те поръчки или и за транспорт не искат да им се ползва адреса - трябва да ес пита .
Поглеждам в тази тема от известно време, ама гледам че е много сложно дали ще мине, дали няма да мине поръчката.
Да ви питам -  ако някой плати с английска карта по-голям ли е шанса да мине поръчката или пак е на късмет?

# 253
  • Пловдив
Моята от 5 май също седи пендинг и засега не е изчезнала,срока за доставка също е 9-13 май.

Ако плащаш с английска карта на адреса на превозвач,пак може да има проблем.

# 254
  • София
Здравейте, ще правя първа поръчка от сайта, интересуват ме момичешките бански - гледам, че за 98 см дават размер 2-3 години, щерката е на 3 и кусур, но е 94 см, 13 кг., чудя се какъв размер да й поръчам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт