H&M - Тема 4

• 37 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
поръчката ми от 2 дни е на пендинг-ако ще изчезва и няма да ми я пуснат-кога да го о4аквам това? newsm78

# 181
Може след седмица може след 10 дена пък може и още утре. За този сайт няма логика. Моята поръчка от вторник изчезна в сряда направих си нов акаунт пак си пуснах нещата и днес поне са още на пендинг, но до кога не е ясно  Tired Просто всеки ден проверявай и се надявай да се премести на деливъри не да изчезне Peace

# 182
След смяната на визията на сайта нямам нито една успешна поръчка,правих няколко ъкаунта,сменях имена,адреси на фирми и  нищо,направо ми се плаче,толкова им харесвам нещата Cry

# 183
Малко офф ама забелязахте ли и евитините бански, които заредили днес още ги няма като продукти на самата страница в бански, но като цъкнеш на картинката на натписа и се показват по 4 паунда е горнището и 4 долнището за 8 паунда компекта е доста добра цена  Peace

# 184
Момичета днес на имейла си получих код за намаление от 10% - 9250  валиден до 15.05  Peace

# 185
Да се похваля и аз  Grinning
На 4.05 направих първа поръчка към адреса на Габко с мейл в mail.bg и сега в ордър хистори пише : in progres
Това нали значи,че ще ми я пратят  Sunglasses

# 186
  • Пловдив
Да се похваля и аз  Grinning
На 4.05 направих първа поръчка към адреса на Габко с мейл в mail.bg и сега в ордър хистори пише : in progres
Това нали значи,че ще ми я пратят  Sunglasses

Ще е успешна ако я виждаш в My shopping и в дясно на черната лента има надпис Shipping status: (Track package). Това означава, че пратката е предадена на куриера. Успех!  Peace

# 187
  • София
Да се похваля и аз  Grinning
Това нали значи,че ще ми я пратят  Sunglasses

Аз пък на 03/05 и сега гледам, че е диспачната едната част, а другата седи в пендинг ордер. И интересното е че тази диспачната част струва 2,90 паунда, след отстъпката  newsm78.  Явно въпреки всичко са решили да ми я пратят.
А моят мейл е в абв-то  Rolling Eyes.

# 188
Да се похваля и аз  Grinning
Това нали значи,че ще ми я пратят  Sunglasses

Ще е успешна ако я виждаш в My shopping и в дясно на черната лента има надпис Shipping status: (Track package). Това означава, че пратката е предадена на куриера. Успех!  Peace
Да,точно там,така пише  Grinning Значи мога да се радвам  Grinning

# 189
И аз мога да се похваля,след като вчера измрънках,днес вече поредният ми опит е в My shopping, нов ъкаунт,мейл в gmail,адрес на Габко newsm44,бях загубила вече надежда,поръчката е от 04.05 newsm44

# 190
  Добро утро!
Момичета,според вас на мъж ,който носи  44 размер панталони от Ла редут,кой размер дънки би могъл да му стане он ХиМ?

# 191
  Добро утро!
Момичета,според вас на мъж ,който носи  44 размер панталони от Ла редут,кой размер дънки би могъл да му стане он ХиМ?

и аз нещо не се оправям с рамзерите на дънки в h&m  Rolling Eyes Аз нося 12ка по английската номерация, но на кой размер отговаря по ноерацията на h&m?  newsm78

# 192
Момичета,слагам в кошницата разни дрехи,но като я проверя-те изчезват. В акаунта съм,не съм отваряла други прозорци.Случвало ли ви се е newsm78

# 193
Момичета,слагам в кошницата разни дрехи,но като я проверя-те изчезват. В акаунта съм,не съм отваряла други прозорци.Случвало ли ви се е newsm78
Ако са от сектора с намаления е възможно да не са налични за чекаут, иначе ги дава възможни за поръчка

# 194
   Тъй като никой не се включи да ме насочи относно размера аз взех че поръчах    http://www.hm.com/gb/product/79147?article=79147-A  ето от тези дънки 34/34. Първите две цифри реших че е размера,и понеже съм останала с впечатление че дънки се вземат 10 номера по надолу от размера на панталона-та 44-10=34,а вторати две цифри според мен са за дължината на панталона. От ла редут съм му вземала дънки с дължина 34,които са му ок,така че силно се надявам да съм нацелила размера  Thinking
 http://www.hm.com/gb/product/79147?article=79147-A

Общи условия

Активация на акаунт