H&M - Тема 4

• 37 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз днес направих n-ти акаунт от чисто любопитство и съблазнена по едни роклета и бански.
Кода за -10п. ми го прие реших да пробвам и с -25% от най скъпия продукт и той не с хвана изписа ми нещо в червено после пробвах и с този за - 5п. и той всякаш се хвана но така както ги смятам отстъпката ми е 9.40п, тъй че нещо този код за -10п не е точен Rolling Eyes. Както и да е аз не съм много обнадеждена че ще получа нещо понеже ми раздели поръчката на две. Едната част е за 16-20.05, а другата за 30-03. 06 и в нея е банския ако дойде ще с похваля с нов бански(макар, че нямам нужда от него купих си от Турция на Calvin Klein   Embarassed)
Редактирам ---- сега като си погледнах поръчката и направих сметка, всъщност кода 9250 който съм ползвала е за -10% от цялата поръчка!!!(голяма патка съм ей Mr. Green)

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 14:38 от maya_76

# 211
аз пак да питам, от дънките №12 по УК, на кой размер отговарят в сайта на ХМ?

# 212
  • Русе, София
Момичета, току-що пуснах една поръчка и вместо да дам плащане с карта, натиснах monthly invoice. Май някой имаше подобен случай, какво да правя сега?

# 213
В петък късно вечерта реших да пусна една пробна поръчка,ей така,да си пробвам късмета  Laughing
А и да си поръчам един панталон,който ужасно ми хареса  Crazy
Тази сутрин вече не е в Pending,а пише Delivery 9 may  Shipping Status In Progres  Grinning
Сега вече трябва да се появи и тракинг там и мога да се радвам вече,нали?

# 214
В петък късно вечерта реших да пусна една пробна поръчка,ей така,да си пробвам късмета  Laughing
А и да си поръчам един панталон,който ужасно ми хареса  Crazy
Тази сутрин вече не е в Pending,а пише Delivery 9 may  Shipping Status In Progres  Grinning
Сега вече трябва да се появи и тракинг там и мога да се радвам вече,нали?
Да  Peace
Pate,канселирай цялата поръчка.това според мен е най-удачно.

# 215
  • Русе, София
А откъде мога да я канселирам, търсих, но не видях.

# 216
  • София
А откъде мога да я канселирам, търсих, но не видях.
My Shopping и отгоре Edit(мисля,че беше пиша по памет) и ги триеш(Remove)

Аз имам въпрос.Защо в темата пише,че кодовете са многократни ,а на мен  3-те кода от първа страница ми дадоха намаление само по веднъж,а след това когато се опитвам да ги използвам ми излиза едно поленце с червен надпис,с което ме информират ,че този код не е за тази валута или не е за тази колекция.Не съм много добре с английския,но в общи линии това разбирам.За информация,пазарувам в лири от англ.сайт и също така нещата ,които искам да платя не са с надпис SALE  newsm78
При мен работят кодовете трета поръчка пускам(от един акаунт) с 9217 и 1304,но мога да ги ползвам 2-3 дни след като е диспечната.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 09:48 от Dzuls

# 217
Момичета,поръчката ми е със Shiping status-In progres от 6.05.Имам и тракинг,но все още няма движение  Rolling Eyes Нормално ли е и кога ще се се отрази нещо на страницата на Хермес?

# 218
  • Пловдив
Момичета,поръчката ми е със Shiping status-In progres от 6.05.Имам и тракинг,но все още няма движение  Rolling Eyes Нормално ли е и кога ще се се отрази нещо на страницата на Хермес?

Обикновено аз получавам мейл от Хермес, че до 2 дни ще доставят на адреса и 10мин. преди това пратката ми вече е била доставена. Почти всички поръчки са ми доставяни на адреса на първата посочена дата за доставка. Само по време на Великденските празници и Кралската сватба се забавиха много и ми доставиха вместо 25-29.04, чак на 03.05.  Peace

# 219
  • София
Момичета,поръчката ми е със Shiping status-In progres от 6.05.Имам и тракинг,но все още няма движение  Rolling Eyes Нормално ли е и кога ще се се отрази нещо на страницата на Хермес?
Обикновено след няколко часа статуса се променя на Dispatched(поне при мен),а в сайта на Хермес до 2 дни вече се отразява движението.

# 220
А кога теглят паричките-до момента имам само 1 лира блокирана .

# 221
  • София
Оказа се ,че при всеки е различно(и даже и не ги теглят).При мен досега винаги са ги блокирали след като поръчката е изпратена и ги теглят 1-2 дни след като е доставена.

# 222
Именно това не-теглене ме притесни.Както споделих по-напред,от КД момичето ми каза,че се случвало да останат неплатени и после само с международен превод ставало. Peace

# 223
  • Пловдив
[/quote

Парите се блокират при получаването на тракинг номера, а той се получава при предаването на пратката на куриера, а се теглят от картата при доставката на адреса на превозвача. Поне при мен винаги е така.  Peace

# 224
ОТ КЪДЕ СЕ КАНСЕЛИРА ПОРЪ4КА???

Общи условия

Активация на акаунт