РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 48

• 43 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Смайли това ти ли със синята рокля - изглеждаш чудесно

# 676
Хубавицата ми тя !  Heart Eyes Аз гледах и едни във фейса - направо си ....красота ! Flutter Домъчняло ми е , искам вече да те гушкам пък !  Crossing Arms
Аз днес си прекарвам времето между пералнята и печката , че снощи детенце се прибра от моренце !
Джолева , менюто ти е ок , закуската - също ! Защо те притеснява прасковата ?!
Аз днес съм на зелен банан , на обяд хапнах малко китайски оризови спагети със зенчуци , а вечерята не съм я мислила , но ще е салата с мръвка някаква  Peace

VK , ама знаеш ли каква си ! Така ми се прияде кьопоолу! Crossing Arms

# 677
Момичета я споделето приблизително по колко килограма сте свалили с разделно хранене

# 678
Здравейте момичета,кокичета!  bouquet
Не съм се вясвала от много време,защото нямах времет.е не си бях плащала  нета и просто исках да се отдам на др.неща.
Не съм ви чела,но кгато имам време ще ви чета.
Отслабнах с 10 кг и се чувствам много добре.Това е от 01.05  до сега.
За сега това е и когато ми остане време тия дни ще ви пиша.
С работат съм много добре може би след 11.09 ще излизаме отпуска!
тогава ще имам време за вас!
Целувам ви!  bouquet Heart Eyes Simple Smile

# 679
 Днес ще опитам един по - разтоварващ ден само на плодове

# 680
  • София
Добро утро   bouquet или ден Joy.
Сервирам кафенцето Hug.

Джиджи - много драго ми стана, че писа Hug. Радвам се, че всичко при теб е наред, браво за килограмите Peace.
djoleva - с разделното съм сваляла 2 кг за 2-3 седмици, ама пуста лакомия Blush Mr. Green. Ако искаш да сваляш, намали въглехидратите и мазните храни, яж голямо количество сурови зеленчуци, наблегни на не тлъсто пилешко, риба. Готви без мазнина, с удоволствие, яж бавно и се наслаждавай Peace. Чете ли някоя книга за разделното? Идеята за разтоварващ ден е добра Hug.
Госпожата Heart Eyes.
Хубав ден  bouquet.

# 681
 Да прочела съм доста литература  и в нета в момента чета книгата на ЯнДрайз . Точно това се опитвам да правя ям много салати и плодове . Основно съм на месо и  салати. Въглехидратни храни /ориз, Картофи / ям 2-3 пъти седмично и то по веднъж на ден. Спряла съм хляба съвсем и сладкото

# 682
  • България
Здравейте момичета успях да видя красавицата със синята рокля диети не ти трябват счаилче прекрасна си.джиджи така се радвам че писа имаш едно голямо браво за свалените килограми.да си призная аз съм тази която сваля след въглехидратнн ден и то от ония наисладките и вредните.морския въздух ми действа добре отслабнах без режим и доста време кантарев показва така бленуваното 52!!!а така се плаша от промяната на живот като се пребера не искам пак да качвам кг.хайде усмихнат ден от мен.

# 683
Здравейте, момичета!
Смаилче, невероятна си.
джижи, радвам се  че писа и браво за килограмите.И на мен едни 10 кг. ми се пречкат, но не съм ги разкарала още.
Росито, явно трябва да живееш на морето ,щом ти действа така добре.
Ние се прибрахме на 18.08. от морето, но все не остава време за компа.Изкарахме си добре като с деца на море Joy
Сега подготвяме рожден ден и кръщене на малката ни госпожоца и има доста работа.Но това са приятни задължения.
 Hug на всички.

# 684
  • Canada
Привет Прекрасни моми4ета!  Hug

Смайл4е, изглеждаш страхотно  Heart Eyes , Гледах снимки и от морето - много си свежа. Много си 4аровна когато се усмихваш широко...пове4е усмивки  Heart Eyes Hug 
Росито, ти също изглеждаш много добре, радвам се 4е си достигнала желаните кг. Не психясвай още от сега как ще ка4иш кг като спреш работа...нали знаеш 4е пове4ето неща са в главите ни  Hug
Джиджи, радвам се 4е писа и браво за килограмите  Peace
Галина, много ме разсмя с тия 10 кг дето ти се пре4кат Laughing мойте съм ги намалила до 5 пре4кащи се е и 10 няма да е лошо, но с времето ставам реалист...само да не ка4вам  Praynig
Алекс4е, намерихте ли квартира?  Heart Eyes
Дънди къде из4езна?????

Голямо Гуш за вси4ки!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 685
Здравейте! ОПитах от първа страничка да попрочета малко от старите теми и да видя някоя таблица,но уви-не ми се отваря. Аз съм съвсем лаик,но желая да се храня разделно...или поне 6 дни в седмицата Mr. Green В общи линии това,което знам е,че месо,хляб,ориз не се смесват на едно хранене. Обаче по -специфичните неща ми убягат. Може ли без табличка,съвсем разбираемо да ми го обясните какво да хапвам и какво не Mr. Green Обожавам сандвичи от хляб без брашно(уж) с кашкавалче,нешо намазано и не мога бе мръвка. А миш-маш несъвместимо ли е? Благодаря ви предварително! Hug

# 686
  • TX
а сега завърнахме се от Созопол  и на пак на компа междувременно моите пеперудки станаха на 7 години и да ви черпя

и аз за се похваля, запознах се с роситооооо  Hug изглежда като ученичка десети клас втори срок абе с две думи съученичките на Мики ще я вземат за каката  Wink
Смайлче красиваааааа   bouquet
ВВ много позитивни постове, явно с Матюшка е забавно
Джижи  Hug Hug

# 687
  • София
Добро утро  Party.
Хайде на кафенцето  Hug.
.
Мурка - да са ти живи и здрави принцесите, много да ги слушкате и да се радвате взаимно bouquet. .
sladurka - най - общо въглехидрати и протеини не се смесват, мазнините са неутрални и могат да се комбинират и с въглехидрати, и с протеини. Например филийка с масло може, пържола с масло може, но пържола с филийка - не Crazy. Най - добрата гарнитура са пресните зеленчуци в големи количества, с другите неща не прекалявай. Плодовете се ядат самостоятелно. Кашкавалът е спорен, може да мине и за мазнина, и за протеин. Ако искаш да сваляш - ограничи въглехидратите, никакво пържено, тестено, мазно, сладко. Закуска - плодове, обяд - протеин със салата, вечеря - протеин със салата. Понякога може да заменяш протеина с въглехидрат Peace.
 Даже и табличките ли не ти се отварят newsm78.
Милички, благодаря ви за милите думи, комплименти  Heart Eyes bouquet.   
Хубав ден  bouquet.

# 688
happysmile благодаря ти за изчерпателната информация! Значи в общи линии картофи,хляб и ориз не се смесват. Четох някъде по нета,че не се смесват кисели плодове с нещо си...?Миш-маша са зеленчуци със белтъчини(сирене) и яйца(протеин) съвместими ли са?

# 689
Здравейте момичета!
Нета ми е много слаб, като волята ми, та за това рядко пиша. Чак ме е яд на него.
Смайлчееее страхотна си бе. Кви диети, кво чудо...Прекрасна рокля, моя слабост са те. Каква сватба? Аз нещо съм изтървала, кой се жени?
Днес съм 68. Добре е де, като се има предвид, че за морето тръгнах 65, а си дойдох 70 И.
Моите деца продължават да кашлят. Веси вече 6 седмици, Крисо -4, че и аз започнах.
Murka да са ти живи и здрави момичетата. Да растат здрави и послушни деца. На добър час в първи клас newsm59  Gift

Общи условия

Активация на акаунт