РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ 48

• 43 174
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро  bouquet.

Как сте, милички Hug.
Алекс - ще разпитам за Виена, дано някой знае лесен начин за намиране на хубава квартира Hug.
Днес ще закусвам праскови, обяд - май ми се яде кисело мляко с плодове, след обяд - пак плодове. Вечерята винаги е неясна Joy. Ходя си на фитнес в обедната почивка, ще се меря в понеделник Crazy.
Хубав ден  bouquet

# 661
Смайлче - бутам количката с пълна сила Joy
Ходих да си подавам поредния болничен,че да вземем някой лев от държавата  Sunglasses
Аз също съм супер разделна :
З - диня и  сини сливи
междинна закуска - сладолед,но без кофичка
О- салата моркови,цвекло и краставица с домашен хляб.Е,хляба не ми е много разделен,но такава е рецептата Simple Smile
В - нещо мръвкарско ми се ще.Зависи дали ще дойде тъщата или сватята.Е не мога да ги оправя тия роднинските.Гаджето от Германие си е тука и ще идват да видят и малкия.
А как ми е мързеливоооо.В къщи е паднала кофа с боклук ,ама хич се не мърдам.Разходки,нетче и хей живот здравей,здравей Laughing.
Хайде да изпера поне на Матю памперсите,че ....

# 662
  • София
Добро утро  bouquet.
Като ви няма никакви, ще пиете от снощното кафе Crossing Arms Mr. Green.
Вчера менюто претърпя няколко промени - закуска и с.з. - праскови, обяд - печено пилешко бутче със салата моркови. Вечеря - салата домати и краставици и сандвич с черен хляб. Изядох и 1 бонбон с 2 обикновени бисквити Blush Crazy.
Днес ще е нещо подобно, надявам се без бонбона Joy.
Довечера съм на масаж - подарък е за рождения ден Flutter, ще се размажа Mr. Green. Утре пък съм на сватба Crazy. Мисля да се направя хубава Joy.
ВяраВики - сватя ти е  Joy. Вики вълнува ли се от срещата Mr. Green Heart Eyes. Какво ще им готвиш Twisted Evil.
Хайде хубав ден  bouquet. И пишете...

# 663
 Аз - вчера за закуска - кафе . За обяд - св. котлет със салата . вечеря - ориз със зеленчуци. а и следобяд 2 праскови

# 664
  • София
djoleva - добро меню Peace. Може да въртиш протеините и въглехидратите на обяд и вечеря Simple Smile. непоискан съвет, ама аз да си кажа...  Blush Whistling.

# 665
djoleva - добро меню Peace. Може да въртиш протеините и въглехидратите на обяд и вечеря Simple Smile. непоискан съвет, ама аз да си кажа...  Blush Whistling.
: Много благодаря  аз отскоро съм на разделно хранене и не са ми много ясни нещата но основното го схванах. А  сега аз да попитам може ли въглехидрати и на обяд и на вечеря

# 666
  • София
: Много благодаря  аз отскоро съм на разделно хранене и не са ми много ясни нещата но основното го схванах. А  сега аз да попитам може ли въглехидрати и на обяд и на вечеря
Зависи какви са въглехидратите - едно е картофи, хляб, друго - елда, грах, кафяв ориз, овесени ядки. Вечеряй по - рано и по - малки порции. На другия ден може да направиш изцяло протеинов ден или основно плодове и зеленчуци, млечни храни. Не е лоша идея и да се следиш - измери се след въглехидратен ден и виж дали качваш, сваляш или не мърдаш, виж и как се чувстваш - тежко ли ти е, дискомфортно или няма промяна - така най - лесно ще разбереш дали тялото ти "може" изцяло въглехидратен ден. Спортуваш ли?

# 667
Зависи какви са въглехидратите - едно е картофи, хляб, друго - елда, грах, кафяв ориз, овесени ядки. Вечеряй по - рано и по - малки порции. На другия ден може да направиш изцяло протеинов ден или основно плодове и зеленчуци, млечни храни. Не е лоша идея и да се следиш - измери се след въглехидратен ден и виж дали качваш, сваляш или не мърдаш, виж и как се чувстваш - тежко ли ти е, дискомфортно или няма промяна - така най - лесно ще разбереш дали тялото ти "може" изцяло въглехидратен ден. Спортуваш ли?
; много благодаря разбрах . не не спортувам общо взето със спорта винаги сме били на ВИЕ

# 668
Привет , разделни мои - неразделни ! Hug
Смайлче ,  Heart Eyes добре , че си ти , да ни отсрамиш , слънчо !  bouquet
Аз пиша рядко , защото мЪ е срам ! Embarassed Хич не съм разделна и вече ми личи ! ooooh! Особено и най- вече на коремче . И веднага си признавам , че е от сладоледа или бирата , най- вероятно и от двете ! Лошото е , че ми липсва мотивация , за да се взема в ръце и затова вчера си създадох такава ! Най- лесно ме мотивира за отслабване или ново гадже или нова дреха , но понеже вече не съм във възрастта за ново гадже  Wink , вчера си купих роклА ! Party И понеже си я представях ,че ми седи по- малко по- различен начин , съм се мотивирала до другата седмица , до РД , да ми стои , както съм си я представяла ! И ефекта е на лице - днес съм на зелен банан сутринта , кисело млеко за обяд , сега е наред динята , а за вечеря - салатка !

Джолева, Смайлчето вече ти е отговорила , но и аз да кажа - по- добре е въглехидратите да ги приемаш на обяд , а за вечеря - салатка с протеин ! Хем ще ни е по- лекичко , хем протеините се разграждат по- бързо и успешно през нощта ! Peace
А пък изцяло въглехидратен ден , особено , ако имаш да сваляш повечко , не те съветвам да правиш ! Peace

Хайде , цунем ви по домова книга и отивам в банята , че досега бях на разкрасителни процедури ! Flutter

# 669
  • София
gospojata - е това се казва мотивация Mr. Green, ама съм сигурна, че и сега изглеждаш прекрасно Heart Eyes. За въглехидратния ден и аз си мислех като теб, ама някой от 90 дневната каза, че след него има най - голям минус, та явно зависи и до организъм, метаболизъм newsm78. Затова вече не съм толкова крайна bowuu.
менюто ми за днес - закуска - праскови, обяд - 2 кюфтета със зелева салата, с.з. - диня, вечеря - суши(не е разделно, ама много го обичам Mr. Green). И на тренировка бях Flutter Crazy.

# 670
Госпожата ,Смайли благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes

# 671
Ооо добър вечееер...
Момичета как се справяте с каполуу намазано на филийки ръжен хляб. Неустоимо е. От вчера вече съм разделна, но явно от горното изречение не се лиших от въглехидрат. Онзи ден намерих в хладилника торбичка, в която имаше останки ръжен хляб. И за изненада имаше и касова бележка - 25 юли. А днес с това разяждащо кьопуулци си хапнах половин от новокупения. Резил. Утре ще врътна един протиенов ден/мерси на смайлчето за идеята/. Рожденния ден на щерката продължи 4 дни - 4 торти, 3 дни пицария...и прочие...
Сега нов старт с нова цел 68-63.
Надявам се на вашата подкрепа.   bouquet
Ще си попрегледам пак първия пост Heart Eyes
Връщам се да допиша, сега се сетих. Имам приятелка родом от Варна. Като бяхме на море отидох специално да я видя, а тя ни заведе на рибен ресторант...Както и да е..от дума на лаф ми каза - оо, направи си цаца на фурна. Днес я питах за точната рецепта - цаца, даф.лист, черен пипер на зърна, олио и малко водичка. Мисля утре да я пробвам. Ще разкажа. Нали  е протеин?

# 672
  • София
Добро утро  bouquet.
.
Как сте, милички Hug? Елате споделете как мина уикенда bowuu. При мен беше добре, сватбата в събота мина добре, беше забавно - танци, иху аху Crazy. Ще ви покажа снимки тия дни Party.
VK - с малко закъснение, но - да, цацата е протеин, печена е още по - добре Peace.
Хубав и спорен ден и седмица  bouquet.

# 673
 Днес продължавам . На закуска кафес  праскова / тук може и да оплесках нещата ама видя ли праскови не мога да им устоя/. На обяд печено пилешко бутче със салата . Вечеря  Телешко месо варено със зеленчуци и пак салата

# 674
  • София
Днес продължавам . На закуска кафес  праскова / тук може и да оплесках нещата ама видя ли праскови не мога да им устоя/. На обяд печено пилешко бутче със салата . Вечеря  Телешко месо варено със зеленчуци и пак салата
Защо да си оплескала закуската, много си е добро менюто Peace Hug.
Ето малко снимчици от преди сватбата, ще ги махна след малко - http://kai4eto13.snimka.bg/other/svatbarka.615470, ако иска парола - 1983 Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 14:55 от happysmile

Общи условия

Активация на акаунт