Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
-
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?
И после пак давам да суче, ако иска. Може би пак се събира същото време, но не окапваш в една и съща поза, може да идеш до тоалетна , да хапнеш или пийнеш нещо, да си свършиш някоя работа. Пък и като се събуди суче по-ефективно.
. Снощи дори сънувах нещо сън за вас, но вече не помня какво
, през времето на бодуване си кротува, спи дълбоко, но това го отдавам и на жълтеничката. При нас кърменето се нормализира и аз влизам в ритъм. Снощи дори малчо направи пауза от 5 часа.
. Бебчо реши, че точно тогава трябва да яде, но скоро заспа и му се размина
А нашата кака се присеща и отвреме навреме пита :"Нали е нашетоо
?
!
, много е свежарска, както винаги.
Ама бях ентусиастка да си боядисам няколко яйца, че и ние да усетим духа на празника
Утре ще си снимам произведенията и ще ги кача да се похваля 

лекинка
"Още ли не си родила?", "Защо не раждаш?" и днес една приятелка ми писала на стената във фейсбук "Муци, няма ли да раждаш вече?". Ами не, няма, приятно ми е да си стоя такава тежкотоварна и огромна, и да тичам в тоалетната през 5 минути, нарочно стискам краката да не излиза бебето!!!
На никой ли не му идва грам на ум, че вече съм тотално изнервена от това чакане и такива въпроси ме докарват до истерия?