Отговори
# 75
  • Пловдив
ЕлБиЕн , да ти е здрав Калоян . !!!   bouquet
ani_d - ИНфакола наистина е еднакъв като действащо вещесство с Еспумизана и Саб Симплекса, не виждам смисъл да ги сменяш едно с друго. Що не пробваш с повече гушкане и затопляне и масаж на коремчето. Днес с една мама на 4месечен мъник коментирахме, че имало нова теория за коликите- до голяма степен се дължали на липсата на близост с майката и на вътреутробните условия, затова се успокоявали със сешоари и прахосмукачки, а като се сложели на корема на мама усещали пулса и пак им действало отпускащо... знам ли вече, хиляда теории има за всичко.  #Crazy Ама пък от опит- Инфакол + гушкане, носене в слинг и спане върху корема ми ни реши до голяма степен проблема с баткото (кое в повече, кое в по-малко незнам, нали не може да ти каже бебока и само си гадаем). Успех на всички с коликите - да минават по-бързо!!!
Amabilis - положението при теб май обещава някакво развитие към излизане от фурничката ,успех мила и стискаме палци!!!
Ние - още 2в1 въпреки днешната 2часова разходка , носене на баткото на кон и как ли още не, малиновите листа и какво ли още не, остава коктейла и секса, ама ММ не искал  Confused
Утре сме на обяд при бабата и дядото, вечерта обаче започвам с подканянето - не ми се преносваааа  Crazy Толкова съм уморена, че направо не знам как ще раждам- виж за секцио как да е, бих поспала малко, ама за нормално откъде ще взема сили незнам - киселините ме държат будна до това време почти всяка вечер последните две седмици, пък като знам после как ще мога да спя с бебе и неспокойно спящ батко  Crazy, ама карая- предполагам организна ще си намери запас за мобилизация в тлъстинките , дето си  натрупах (все пак съм вече 85кг, +30 - да влязат и те в употреба).  hahaha Хайде успех на всички с предприетите мерки за подканване и дано темата донесе дългоочакваното обебване!  Hug
Христос Воскресе !!!
Нека този светъл празник донесе на всички вас и семействата ви много здраве,щастие и светлина!!!
[/b]
Воистина воскресе!!! Честит празник момичета и весело изкарване!!!   bouquet

# 76
  • Варна
Воистина Воскресе! Весел празник на всички!
Тъкмо коментирах в ФБ,че вчера ми беше вълнуващо,че ми е първи празник с бебчо, и му начервих бузките и челцето.
delilah_qk,аз се чудех да сменя Инфакол-а с Еспумизан. В чудо се видях от сряда насам. Надали има и час съм през деня,сборно, но не е засметка на ноща да спи. Но няма да ги сменя. Имам Колийф в хладилника, че го почнах,стори ми се че няма ефект и го прибрах. Незнам какво му стана,сякаш действаше Инфакола.А давам и БиоГая. Дано е период,че не се издържа,писъците му са пронизителни.
За слинга-аз пак във ФБ споделих-облякох се,гримирах се,сложих слинка и ...Детето ми е като изсипано вътре. А гледах картинки,докато го слагам. Пробвах пак-пак така.Главата му се сгърчи и даже похъркваше. И дотам беше. А го сложих правилно,сигурна съм.Просто тази поза "люлка" нещо не ми допада. Иначе сме постоянно на ръце-кой каза,че до 3-тия месец не свиквали Rolling Eyes или спи на корема ми.
Айде отваряйте кълките днес, денят е вълшебен:)

# 77
Воистина воскресе! Весел празник на всички и не прекалявайте с козунаците Wink

Нося ви щъркелова вест за добро утро  Heart Eyes

Снощи в 20:59 marcе78 е родила Велислав (3500гр., 52см.) със секцио по спешност!

Да и е жив и здрав великият младеж  Hug

# 78
  • София/Варна
Христос воскресе и честито бебче на marce78!

След една безсънна нощ още сме 2 в 1. До 6 сутринта имах контракции на 20 мин, колкото и аз и таткото да не заспим. Така и не станаха по-чести и съм запала без да засичам повече...

Много се надявам днес да ме оставят на мира и да не ми звънят, че съм леко неадекватна.  Praynig

Ще взема да нападам козунака, че поне да не съм гладна.

# 79
  • София
Добро ви утро момичета,
Вчера боядисвах яйцата и се разхождах доста .... но сме още 2в1 с бебка... файда никаква.

Честити бебчета Мартин на мама zai4eto 81 , Калоян на мама  ЕлБиЕн,  Велислав на мама  marcе78 .  Нека ви бъдат живи и здрави бебчетата, много усмихнати и много да ви радват всеки ден всички в къщи!

Воистину Воскресе! Честит Великден на всички!

И днес смятам да прекаля определено с козунака и яйцата  Mr. Green ...дано тази година ми се падне бияча, че миналата много яйца ми счупиха  Laughing

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 10:54 от fishi_fishi

# 80
Христос  Воскреси !Честит празник на всички ! Hug
Честити ни нови бебчета ,да са живи и здрави ,а на мамите бързо възстановяване . Heart Eyes

Ох ,и нас вече ни хванаха коликите ,нощно време се става през час ,будуваме по два ,и сутринта вече спим   Mr. Green
Иначе на вън сме супер ,спи като пън  :е:,нощно време се храним още ,и не знам как ще спрем NeWS78,но мисля да пробвам защото на този стомах  му трябва почивка .От 8 април до 23 е качил 1 кило  : ooooh!
Весело посрещане на празника  Hug,денят е прекрасен ,чакам и такива прекрасни новини от вас  Heart Eyes.

# 81
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕТАТА!

Ние сме тук, уговорили сме се с беба поне до утре слетобед да изчака, дано ме послуша. Иначе от вчера почна да ми пада по малко от тапата така че момента си наближава. Малко ме е страх така или иначе и гледам да правя нещо или да съм навън, за да не го мисля.
Успех на всички, които ще получат своя великденски подарък днес!

# 82
  Христос воскресе!
  Ето обещаните яйца и кифлички, почерпете се за празника

Честито бебе на мама Marce78, да им е жив и здрав!
  На всички, на които им се ражда нека си направят по един великденски подарък  newsm30
  Хубав ден на всички!

# 83
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Хубав празник на всички  easter

И при нас положението си е същото все още 2 в 1 и също съм изнервена като Rois от постоянното подканяне на роднини и приятели - все едно аз си стискам нарочно кълките.
Но и нашето време ще дойде - не могат да останат все така мъниците.

Пожелавам на всички изпълнен с хубави мигове празник и да са спокойни вече появилите се бебета, за да усетят празника мамите, а на нас с чакането да е кратко и скоро да се похвалим с нови попълнения на априлската дружина.

# 84
Честит Великден!
Тъй като днес имам имен ден- казвам се Величка, ви приканям да се почерпите с каквото си поискате и имате в наличност. Снимки няма да качвам,първо защото нямам време да търся и второ, от опит знам, че е по- добре да се почерпиш с това, което имаш в наличност  Simple Smile

Купа- аз костилките ги държа на радиатора и винаги са ми под ръка- топли. Но става и в микровълнова, както беше писал някой по- горе- 30 сек. се държат. Сешоара обаче върши чудеса.
Колкото до лежането на корем, моето бебче все така си стои- върху мен, баща и дори взе да ревнува, но като я боли нищо неможе да я задържи в тази поза- иска си носене.

# 85
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Леко раждане на всички 2 в 1 и след това много щастие на всички 1+1.

Ние с Влади сме добре. Нагаждаме се един към друг. Той е изключително сладък.

# 86
  • Бургас/Пз
Христос Воскресе, живи, здрави и много щастливи!

ani_d - ИНфакола наистина е еднакъв като действащо вещесство с Еспумизана и Саб Симплекса, не виждам смисъл да ги сменяш едно с друго. Що не пробваш с повече гушкане и затопляне и масаж на коремчето.

delilah_qk, аз още не съм родила  Wink Писах го като съвет към Галето!
Иначе абсолютно подкрепям твоето мнение - гушкането и масажа на коремчето помагат наистина, а и е напълно нормално на бебето да му липсва близостта с майката.
Също така съм чувала, че бебета, които са родени с операция страдат повечко от колики, отколкото родените вагинално. Теорията е че преминавайки през целия родов процес, през коремчетата им преминават част от някакви бактерии и по тази начин тяхната флора на стомахчета е друга и по-лесно се справят с коликите! Ама дали е вярно и аз не знам  newsm78

# 87
Христос Воскресе, момичета! Пожелавам ви мир и любов и много бебешки усмивки!

Честито бебче Велислав на marce78! Да расте здрав и щастлив!

Честит имен ден на bvl и на всички именици!

Ваня, мерси че се разписа! Чакаме разказ и снимки на сладкия Влади!

Rois, не се ядосвай! Игнорирай ги или веднъж завинаги им кажи, че не ти е приятно! Аз не преносвам и нон стоп ме проверяват, особено майка ми, въпреки че съм казала, че като има нещо ще и звънна.

Прекрасен слънчев ден на всички и вечерта пак отчет Simple Smile

# 88
  • Сопот, Пловдив
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!  easter

Честит имен ден на всички именници!   bouquet

Честито бебе Велислав на мама marcе78!  newsm07

# 89
Христос Воскресе! Весел празник, много усмивки и слънчево настроение на всички !

Честито бебче Калоян на ЕлБиЕн, Велислав на marce78, Мартин на zai4eto 81 !

Честит ИМЕН ДЕН на bvl и на всички който именници и от мен   bouquet !

Mama Ivy , поздравления страхотно изглеждат кифличките и яйчицата Simple Smile! Благородно и завиждам за желанието и че си успяла и намерила време  Peace!

Не знам дали теорита за коликие при вагинално родените е вярна, вики беше родена така и до края на третия месец беше някакъв ад, но пък тя не спираше да връща като фонан и си мисля, че е имала гастро-езофагиален рефлукс , който също допринесе за ревовете.
 За затопляне на коремчето съм чувала още една идея - пеленка се нагорещява с ютия и се слага на коремчето, но поне при нас не е имало ефект. Ще идим този път при ники ак ще е  Thinking.

Имам въпрос към мамите: колко време пазете пъпчето от вода след падане на пъпната връв ?

Стискам палци на всички, за които ГОЛЕМИЯТ ДЕН е ДНЕС  fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 16:03 от Gigi_vn

Общи условия

Активация на акаунт