Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
-
Какви са някои от темите, свързани със здравето на бебетата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коликите при бебетата?

. Но не напъвах
. Чух я че казва на санитарката, да звъни в близката частна поликлиника и да каже, който гинеколог е на работа днес, да идва бързо да помага. Каза ми, "Докато не дойде лекаря, няма да напъваш", което ми изглеждаше просто абсурдно, ама явно от постоянното й повтаряне, че ще разкъсам все успявах някак. Доктора дойде бързо за щастие, срязаха ме и на третия напън след това, в 13:43 часа бебо излезе. Аз така се бях съсредоточила на напъвам, че даже не разбрах, че е излязъл и щях да напъна пак и в последния момент видях, че е вече вън. Две минути след мен роди и другата жена в другата зала. Бебо не ми го дадоха да го видя веднага, чак след два часа, като ме преместиха в стаята. Като родих, изведнъж се появиха двамата дежурни гинеколози, приключили операциите и следобедната смяна дойде на работа. Та от нито един лекар в наличност, след дъжд качулка в залата се оказаха четирима, даже се чудиха кой да ме зашие, та накрая ме заши шефа на отделението 
Преносвах вече 5 дни
... Точно щях да си лягам към 1ч. като ме сви корема...и после пак..и пак...гледам часовника -на 4 мин .
Не знам дали е от Арниката,но е факт,че за първо раждане всичко мина за малко повече от 2 часа
Е, не се разминах с епизотомия и вътрешни разкъсвания,но вече всичко е забравено. 

Засега му смогвам, ама дано поспре, че на моменти започвам да се шашкам дали ще събера кърма за следващото хранене. Иначе видимо е пораснал, вече прибрах първите омалели дрешки. Не сме го теглили на консултация, но вкъщи го изкарваме около 4.700, ако е така, наддава добре. На 12.05 сме на консултация и тогава ще видим колко е пораснал.