Отговори
# 90
Воистина Воскресе! Весел празник на всички!

честити бебоци, да са ни живи и здрави newsm51

честито и на всички именници    bouquet

# 91
Ето я и Великденската новина!

Мама Milish е родила момиченце днес в 11:37ч -  принцесата е с мерки 2600 гр, 44 см!

На мама бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома с малкото съкровище, а на бебка пожелавам да я очакват само хубави неща и велики дела!

# 92
Воистина Воскресе!

Честито бебче Велислав на marce78!Честита принцеса на Milish!

И ние сме си в комплект.Вечерта пак имамах контракции на 10 мин,но така бях уморена от постоянните разходки,че заспах към 23 и се събудих към 05 за 00 и после пак в леглото до 07ч.Днес отново продължих с разходките-от 11ч обикаляме парка с ...ММ и каката.Пак имам слуз-явно е остатъкът от тапата.Така съм от вчера след поредния преглед за разкритие!Сега след обилния празничен обяд мисля да полегна,че току виж Калинчето ме изненадала-голяма изненада,хахах, 2 дни след термин!

# 93
Честито Воскресение Христово!Много Здраве За Вас И Семействата Ви!
Честито На Всички Семейства За Радостта В Домовете Ви!
[/size]

# 94
  • Пловдив
Здравейте! Красимира роди днес в 11:55 момченце Александър 51 см и с тегло 3, 570 кг. И двамата са много добре. Весели празници на всички!

# 95
Честит празник. Да сте ми живи и здрави и да се радвате дъъъълго време на своите съкровища.
Честити бебче Велислав на marce78,  Александър на Красимира и  принцеса на Milish!
И аз да се включа с въпросче. Нашето пъпче известно време кървеше след падането на пъпната връв - нормално ли е? Кървенето не е постоянно през ден два. Възможно ли е да е свързано с плача и чували ли сте нещо по въпроса за пъпна - херния или нещо от сорта. Малко съм притеснена - в същото време не искамда се вкарвам в някакви филми.
Да се оплача вчера паднах по стълбите. Забих си опашката в ръба на стъпалото и седнах по дупе, не можех да мръдна. Едвам сядам и ставам, това е най- гадната болка която съм усещала през живота си (и това го казвам след две цезарови сечения). Не знам дали болката е мускулна от натъртването или ме боли костта. Ако продължи така и утре ще ходя май на ортопед-травматолог. Ужасно е не мога да си обслужвам детето - все моля свекървата да я оправя, ММ пък ме замества с нощното оправяне на тоалета, а аз само седя в леглото и чакам да ми я подаде. Добре поне че мога да си я кърмя.

# 96
Честит празник на всички, Христос Возскресе!

Честито на всички именници, да си носят със здраве името Simple Smile И аз съм от тях, почерпете се...нямам картинка, ама който с каквото иска, Диди сигурно един козунак ще отрази  hahaha

Честити бебчета на Милиш, Красимира и Марси78, да са живи и здрави  Hug

Сосми, и на Максим пъпчето кървеше до преди няколко дни, гледай като слагаш памперса да го прегъваш отпред да не закача пъпчето. Почиствай леко с памуче натопено във вода. Иначе било нормално, питах няколко пъти защото и мен ме притесняваше. Било нормален процес на заздравяване, а и ако се закача от памперс или дрехи може да кърви леко.
Преди няколко дни падна нещо като голяма коричка от засъхнала кръв и от тогава не е кървяло.
Това падане звучи ужасно ;/ Дано ти се оправи опашката скоро, хубаво е че имаш помощници  Hug

Ние сега отиваме на разходка, времето е прекрасно, малко ме мързи ама срамота да не излезем поне замалко, после като се приберем ще правя брюлето на ММ, и затова ме мързи, но обещах  Rolling Eyes

Лек ден!  Hug

# 97
ЧЕСТИТО СЛАДУРЧЕ ВЕЛИСЛАВ НА МАМА MARCE78 И МАЛКА БОНБОНКА НА МАМА MILISH !

sosmy, нашата педиатърка ме предупреди, че пъпчето може да прокървява до края на първия месец и че трябва да го почиствам със спирт. За да се получи пъпна херния, трябва първо пъпчето да "изхвръкне", аможе са "изхвръкне", когато детето е било предразположено преди раждането и се проявява след напъване при силен плач. И пак не е опасно, проблемът се поправя с лепенето му за известно време му под лекарски контрол . Много рядко се стига до операции.

И бързо да се оправяш   Peace !

Вече meleean ме е изпреварила с отговора Simple Smile.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 16:08 от Gigi_vn

# 98
Днес на нас ни падна пъпчето, но няма кървене. Педиатърката каза да продължаваме да го почистваме 2-3 пъти на ден със спирт 95%.

ИСКАМ СПЕЦИАЛНО ДА БЛАГОДАРЯ НА КОНСУЛТАНТИТЕ ОТ ЛЛЛ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО МИСЛЯ ЧЕ ПРЕОДОЛЯХ ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ С КЪРМЕНЕТО. След ходене на лекции и четене на вашите съвети, още в болницата бях въоръжена с вашите брошури "Получава ли бебето ми достатъчно кърма?" и "Препълнени гърди - избягване и третиране". Предварително бях избрала болница където дават бебетата доста рано след раждането и не ги хранят преди това. Мисля, че благодарение на всичко това в момента кърмя бебето си. Благодаря отново.

# 99
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!Здраве,късмет,леко раждане и гледане на вече родилите!!!                                 
ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ КОНСУЛТАНТКИТЕ ПО КЪРМЕНЕ-ИМАМ ТЕМПЕРАТУРА 38 И ПИЯ ПАРАЦЕТАМОЛ,ИМА ЛИ ПРОБЛЕМ ЗА КЪРМЕНЕТО?

# 100
Честито Воскресение Христово!

Честито и на всички именици, със здраве да си носят името!

Честити бебчета на Милиш, Красимира и Марси78, да са им живи и здрави и много щастие да им донесат!

Ние бяхме днес пак на разходка за няколко часа и още не съм ви доизчела, ще се включа пак по-късно, ако успея да се вредя  Simple Smile

# 101
Христос воскресе! И ние сме още в комплект. От вчера започна да ми пада и тапата, но е прозрачна,не кървава,а за разкош съм и болна. На някоя от вас била ли и е прозрачна тапата?   newsm78

# 102
  • Сопот, Пловдив
Честити дъщеря на мама Milish и бебе Александър на мама Краси!  1stroller 1stroller

# 103
Христос Воскресе!
Добре дошли на Великденските бебета!

# 104
Честити бебчета Велислав на marce78,  принцеса на Milish и Александър на Красимира

Общи условия

Активация на акаунт