Новите ни козметични похождения 16

• 65 127
  • 656
  •   1
Отговори
# 120
Препоръчвам също и това от серията
http://www.parafarmacia.tubotica.net/productos/grande/175604.jpg
на мен лично много ми харесва, лека консистенция, попива добре и има страхотен перлен ефект Simple Smile Малко не по темата,ама можете ли да ми препоръчате лосион за тяло с мокър ефект, че тук като попитам и те ме гледат като гръмнати, все едно искам серум за вечна младост Rolling Eyes

# 121
Мелиса, какво ти е мнението за маслото на Сефора? Може ли снимка, цена... Полезно би било да ги сравниш.   bouquet

# 122
Zvoni, и бебешката е 500 мл, но е поне 10 лв. по-евтина, а резултата също е чудесен  Peace

# 123
  • София
 аха  Hug видях аз поразрових се във "фрамар" и видях че я има половинка опаковка, което ще ми е идеално.Мерси

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 21:29 от Zvoni

# 124
# 125
  • Torino,IT
От днес

# 126
Отново:
В допълнение:

# 127

Аз си купих това миналото лято,след като се двоумих дали да не е Клоран.Следващия път,ако го свърша това,ще си купя това което го хвалите.Защото аз не мога да похваля много това на Nuхе.Като масло е добро,но трябваше без златистите частици да си купя.Мазах се два пъти миналото лято,мирише супер,но този брокат после е навсякъде-чанта,дрехи,седалка абее всичко блести като циганска булка
 Laughing

# 128
мими23 , мелиса, къде да си намеря олиото за тяло на Sephora и за колко пари?

Само в Сефора се продава,струваше няколко евро...не помня вече,но не беше много.

От мен:

Х 2

Доволна ли си от тази база...и по-точно ме интересува дали има някакъв ефект ако се сложи само тя,без фдт отгоре?Аз днес попаднах на някаква нова на Евелин ART Scenic и сега събирам мнения за нея  Simple Smile

Доволна съм да,ползвам я вече доста време. Ефекта и е като на всички силиконови бази само дето тази излиза много по евтино от другите. Не виждам смисъл да се ползва без фдт,и не съм я ползвала така Peace

# 129
# 130

Страшно доволна съм и от трите  Hug

# 131
  • Somewhere far away

# 132
  • В къЩи.

Спиралата с подарък към нея глоса и един оранжев лак на Есенс.

Отзиви за спиралата?  Praynig

# 133

Аз си купих това миналото лято,след като се двоумих дали да не е Клоран.Следващия път,ако го свърша това,ще си купя това което го хвалите.Защото аз не мога да похваля много това на Nuхе.Като масло е добро,но трябваше без златистите частици да си купя.Мазах се два пъти миналото лято,мирише супер,но този брокат после е навсякъде-чанта,дрехи,седалка абее всичко блести като циганска булка
 Laughing
Помниш ли на колко си го купувала понеже днес го видях на 46 евро,което си е пълна лудост за това нещо. На мен ароматът не ми допадна,прекалено тежко ми миришеше за нещо,което се ползва през лятото. На Клоран със сигурност ми допадна повече, а цената е смешна на фона на 46 евро.)

# 134

Laughing
Помниш ли на колко си го купувала понеже днес го видях на 46 евро,което си е пълна лудост за това нещо. На мен ароматът не ми допадна,прекалено тежко ми миришеше за нещо,което се ползва през лятото. На Клоран със сигурност ми допадна повече, а цената е смешна на фона на 46 евро.)
Аз също го имам и не ми харесва NaughtyСтруваше 52 или 54лв., но само веднъж си слижих на косата и ми беше много грозен ефекта, много чалга.На тялото не съм си мазала, но нямам и желание.

Общи условия

Активация на акаунт