Новите ни козметични похождения 16

• 65 123
  • 656
  •   1
Отговори
# 105
  • София

minana сподели  моля дали си доволна от тази вода,защото мойта е розовата на биодерма но е на привършване и се чудя дали да не пробвам тази

# 106
  • Belgium
Не съм minana, но съм много доволна от бебешката вода на Биодерма.

Почиства перфектно лицето и маха дори водоустойчив грим  Peace

# 107
  • София
мерси   bouquet

# 108
  • София

Каква е идеята / ефектът на този лак?

# 109
Да споделя за бебешката вода на Биодерма, вчера като си я купувах в аптеката ми казаха, че ще спират от производство голямата разфасовка и ще пускат само малки. Имаше и от малките шишенца, но то пък така не си заслужава особено.
Иначе съм много доволна  Peace

# 110

Може ли да попитам за какво е това  Simple Smile

# 111
  • София
Да споделя за бебешката вода на Биодерма, вчера като си я купувах в аптеката ми казаха, че ще спират от производство голямата разфасовка и ще пускат само малки. Имаше и от малките шишенца, но то пък така не си заслужава особено.
Иначе съм много доволна  Peace

minana  Hug ще я изпробвам аз бебешката вода,макар че хубавото на розовата е, че има от 500 мл но здраве да е

# 112
Въпросът не е към мен, но ще отговоря аз. Това е нещо уникално, което се използва като лосион за тяло, буквално преведено е олио, но има по-гъста консистенция.Има златист ефект, но не златисто като брокат, а като мн приятен блясък на кожата, особено ако имаш и тен. Ставаш като някаква барбадоска красавица със златист тен:) Да натъртя- не е автобронзант.

# 113
Добавям само, че има страхотен аромат и не е мазно. Попива веднага.
Колкото до консистенцията, не мисля, че е гъсто... Страхотен продукт. На тен би стояло прекрасно, аз нямам, но пак стои готино.

# 114
koketka,в БГ има ли я тази марка, понже не съм я виждала, моите съм ги купувала от Испания. И ако ги има, каква им е цената, за да направя сравнение. Има абсолютно същото нещо на Есте Лаудер, но цената беше умопомрачаваща- същата разфасовка за 48 евро Shocked И освен това миришеше на някакъв адски тежък парфюм, което никак не ми допадна. А този наистина мирише много приятно и ненатрапчиво.

# 115
Да, има ги в България и цената е доста по-добра - 32 лв. Ето и линк http://apteka.framar.bg/30012980/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0% … -50-%D0%BC%D0%BB-
От серията има и други продукти.  Peace

# 116
Благодаря за отговора  Simple Smile

# 117
Аз също съм ползвала маслото на Клоран,но сега го заместих с  такова на Сефора. Peace

# 118
Мелиса, какво ти е мнението за маслото на Сефора? Може ли снимка, цена... Полезно би било да ги сравниш.   bouquet

# 119
Снимка нещо не намирам,но го има в Сефора за 20 лева,еднакви са за мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт