Новите ни козметични похождения 16

• 65 094
  • 656
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Червило не се стряскайте от цветът му полупрозрачно е с много блясък

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 18:26 от gicka

# 31
Sivi, от къде е фон дьо тенът?

# 32
Престанете с "натуралните "мазила на Пюр енд нейчърал....вече ме отвращават.
Ето и едно компетентно мнение по въпроса,дали е възможно Нивеа да е БИО

Тези дни Нивеа пуснаха някаква Natural серия, с 95% естествени съставки. Nivea Visage Pure & Natural Anti-Wrinkle Day Creme (цена не знам, предполагам е в техния price range):
Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Alcohol Denat., Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides,  Methylpropanediol, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha- Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum
ъпросът е до колко е естествен съставът и как мислите, има ли потенциал за хубаво действие срещу бръчки (по точно фини линии)? И последно дали мога да го ползвам при положение, че съм на 25, а го дават 30+?
Това е рядко срещан комплекс, дължащ се на "новия стандарт" на Космос (обединение, дало крачка назад от принципите на натуралната козметика, оставяйки редица съмнителни хим реакции и 95 % натурален състав) - нито натурално, нито с добра сензорика, нито с ефикасно действие. С други думи, Арома Пчелен мед отпреди 20 години е с повече достойнства. Оставил съм кофти съставките, тъй като те са повече. Дано няма повече такива "натурални продукти". Последното съмнение е за противобръчково действие ...

# 33
  • София
Мирише на ванилов сладолед.  Crazy Heart Eyes

Христос Воскресе!

# 34
  • Варна
Христос Воскресе!
Копирам си поста от предната тема, докато видя че има нова- публикувах  Embarassed
- Гланца. Много е хубав и мирише мнооого вкусно на пъпеш  Heart Eyes

# 35
  • Бургас
gicka,
червилото каква марка е и от къде го купи?

# 36
gicka,
червилото каква марка е и от къде го купи?
И аз да се присъединя към питането GrinningЧервилото изглежда невероятно, със здраве да си го ползваш  bouquet

# 37
  • Бургас
Lancome e от Дъглас- Color Fever Shine - # 100 Apricot

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 19:09 от gicka

# 38
  • Бургас
И този молив за устни -Lancome - 301

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 19:12 от gicka

# 39
  • Варна
Трябва ли в отделен пост да питаме и кой номер е?

# 40
Sivi, от къде е фон дьо тенът?

Фон дьо тенът го купих от магазин ДМ в Германия. В България мисля, че ДМ не зареждат от професионалните серии на Л'ореал, но тук видях че има цял щанд и лека по лека ще изпробвам повечето им продукти  Wink

И едно ново попълнение:

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 19:13 от Sivi

# 41

Гланца. Много е хубав и мирише мнооого вкусно на пъпеш  Heart Eyes

Честито Simple Smile Мноого обичам пъпеш! Гланца има ли цвят или е безцветен Simple Smile

# 42

Гланца. Много е хубав и мирише мнооого вкусно на пъпеш  Heart Eyes

Честито Simple Smile Мноого обичам пъпеш! Гланца има ли цвят или е безцветен Simple Smile
Въпроса не е към мен, но все пак аз съм го виждала и е сив, номоже би като се нанесе седи само с блясък, но и много зависи дали са ти светли или тъмни устните-на различни устни, различно ще стои.

# 43
# 44
  • Варна
AQUA безцветен гланц е, с блясък. Изглежда перлено бял, като се нанесе остава само блясъка  Laughing И само да добавя, че е добре на вкус, сладичък, което не мога да кажа за всички гланцове от нази серия.

Общи условия

Активация на акаунт