Аз да се оплача, че Боби не го приеха в държавната ясла, за която бяхме кандидатствали и в която искахме да го пращаме от есента
. Та ще се наложи да търсим някоя добра и на удобо място частна ясла за 1 година, а догодина ще кандидатстваме за детска градина през интернет системата - да видим... Нямам много добри очаквания, въпреки че градината, която съм избрала е нагоре в планината и има в пъти по-малко кандидати. Иначе искам Боби от есента да тръгне на ясла именно от социална гледна точка - и той общува много добре с по-големи, но с по-малките или не си играе въобще или си дърпат някаква играчка. С храненето сам се оправя, но може и по-добре, въобще мисля, че му е дошло времето... Така че започваме да проучваме частните ясли...Бискай, хубаво, че пишеш. Особено за яслите ми е много актуална темата и изчитам внимателно всеки пост. Хрис, дано и ние така да можем да се похвалим след време, че ми е голямо притеснение.
И да се похваля - Боби беше за 4 дена с баба си и дядо си на село при прабаба си и прадядо си
. Притеснявахме се как ще се справят, но той се е държал безупречно и си е изкарал много добре в непрекъснати игри навън. Тази вечер се връща и го чакаме с нетърпение (макар че трябва да признаем поехме си глътка въздух като поостанахме само с 1 дете). Имаме някои опасения, че след 4 дена образцово поведение ще ни подлуди сега, но каквото такова.

После да пийна една биричка и мога да заспя права
Честно казано нямам търпение, макар че Стелиян е извънредно послушен напоследък - пу-пу. След като цяла зима и пролет не признаваше количката сега с готовност се вози и правим дълги разходки. Играе в близост до мен и не се налага да го гоня и да го завръщам. С готовност отстъпва играчки, понякога след като му кажа, но пак е напредък. И на плажа, където сме сутрин през ден, се държи доста добре - играе си в пясъка близо до хавлията, с риск да отнеса някои упреци го оставям вече да плува самостоятелно с пояса, с който се сдобихме преди десетина дни, на дълбочина до кръста ми. Е, аз съм най-много на три метра от него. Оф, бягам че май загорих мусаката... 
Всички ключове вече висят високо на закачалката, след като преспокойно си отключва и заключва и знае кой ключ за коя врата е. Целогодишно не успявам с нищо да го завия, докато спи - дори и да е заспал, усети ли нещо върху себе си, моментално го избутва до дупка. Да видим есента и зимата какво ще мисля- пак чувалче ще тряба да е.

! Само дето с второто просто няма как да си 100 % на разположение, защото баткото продължава също много силно да се нуждае от вниманието ти и малко се разкъсваш...