Звездни компромати-100

• 61 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не мога да повярвам,че някой не знае,че хартията се прави от дървесен материал....Стъкло!-откъде и е хрумнало изобщо!!

# 571
Вместо запис:
Скарлет Йохансон и Шон Пен - Официално заедно  Peace

# 572
  • София
Роклята на Скарлет е страхотна, а с този цвят коса не е лоша.

# 573
  • София
Ако не беше казано, никога нямаше да позная, че това е въпросната Николета. Много фотошоп, много нещо. Предлагам мъжките списания направо да наемат художници, които да рисуват измислени жени са фотосесиите си, тези снимки просто не са на реален човек.

# 574
  • под жаркото слънце
...
Ще пусна малко НиЛо, да се върнем на темата.
18+
1 2  3

не прилича на себе си, много е хубава така Peace но ми се струва яко фотошоп  Mr. Green

Наистина не прилича на себе си, прекалили са с фотошопа.
Наистина изглежда много различна, някак по-интересна, а не с онези еднотипни муцки.Силикона и е сложен добре, поне по мое мнение Peace
Нъцки, ако се вгледате в третата снимка - дясната й гърда има ефекта double bubble (ръб между естествената плът и силикона).

# 575
Нъцки, ако се вгледате в третата снимка - дясната й гърда има ефекта double bubble (ръб между естествената плът и силикона).

И аз така ги виждам, но не ми се  влизаше в спорове, щом на това му се вика, добре свършена работа не искам да си представям лошо свършената как ще изглежда...

# 576

И аз така ги виждам, но не ми се  влизаше в спорове, щом на това му се вика, добре свършена работа не искам да си представям лошо свършената как ще изглежда...

И аз го видях, но като изключим това са наистина добре направени. Изглеждат естествено... Rolling Eyes

# 577
мацки, изобщо не ме кефи николета, дори на тези снимки. без значение точно колко е фотошопът, за мен ефектът е нулев.

# 578
Spored vas kolko e visoka Nikoleta Lozanova ?

# 579
Spored vas kolko e visoka Nikoleta Lozanova ?
1,20 с вдигнати ръце. Laughing

# 580
Джъстийн Бийбър замерян с яйца на концерт в Сидни: КЛИПЧЕ  Laughing

# 581
  • София
и на табуретка  Grinning

Джъстин Бийбър замерян с яйца в Сидни
пак той опитва се да счупи вратата с глава  Laughing

# 582
# 583
Галена е при Росен Петров. Не изглежда много добре.

И май е прекалила с ботокса в челото, лицето й не помръдва от очите нагоре, грам емоция не личеше за нищо...

# 584
  • Русе/София
Зара на ревю

Общи условия

Активация на акаунт