Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 027
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
desitacheva , ама ние вече сме тукаааа   Heart EyesHug

# 211
Я виж колко народ наднича!
Драснете по 2-3 реда!!! Peace

Ние зверси си смучем палеца сега  hahaha,пада едно цок-цок  Joy

# 212
ееее Деска, ние ходим от нас до ПА-ПА и обратно, но разгъваме сергията да ядем насред градската  Embarassed
дадох чиста вода без нищо на бобчето  Rolling Eyes май му хареса, цокна към 30мл.

# 213
Включвам се пак да питам....... Някой ще пробва ли многократни пелени???  newsm78

# 214
Запис на 14 стр... Whistling Сигурно ни забравихте,изтървах ви много,ама свеки е на гости,баткото и той си е вкъщи...та не ми остава никакво време за компа...Като е топло времето гледам да сме навън,че само там има мир..
Амидалка,радвам се че сте си вкъщи.Дано никога повече не стъпвате в болница. Hug
Лори,браво на Боби.. Hug Hug

Вчера и нас ни боцнаха.Поплака милия,после следобед беше доста крив-дръпна му едни кански рев,почти не яде вчера,та се наложи да се цедя,щото щяха да ми се пръснат гърдите.Дадох му панадолче и се поуспокои.Вечерта преди да легне пак му дадох,че имаше малко темп и спа блажено до 5:30.Такъв сън никога не сме имали.Днес пак е малко кривичък.Иначе е наддал с 1кг и вече е 5660 и 62см.
Сънят- през деня ако сме навън спи почти през цялото време,иначе вкъщи-не.Вечер се буди по няколко пъти,но го взимам при нас на спалнята и успявам да подремна.
Депресия-нямах.
Залъгалки- не ще и това е.Имам и на МАМ,Нуби и още няколко безизвестни марки плюе и това е.
Ръцете-започна да си ги лапа,ама рядко
Масажи и гимнастика - не правя.По корем не обича да седи много,иначе главата си я вири нагоре.
Цигари- още с баткото ги отказах и оттогава не съм пушила.Нямам и такива мераци
Килата- от тази бременност нямам да свалям,ама имам едни 10кг от предната,които ме тормозят..
Може и да пропускам нещо,ама попрехвърлих отгоре,отгоре...

# 215
Еееех, това изчитане се оказа сизифов труд Laughing тамън изчета доста  и спра да свърша нещо и като погледна има за четене още толкова  Wink Hug Ама успях  bowuu

Да се похваля-бяхме най-накрая на ортопед и сме супер Wink Обаче не сме го носели правилно, то се оказа, че само 1 начин бил правилен-краката настрани почти на шпагат, то по тази логика дай всички деца да ги сложим в каишки, така да си седят Crossing Arms И да не го оставяме да стъпва, а той така хубаво си стъпваше, ние чак горди такива бяхме  Grinning

Много ми беше интересно да ви чета, но позабравих всичко, което исках да кажа.
ядем и спим както преди-през деня хич, ако не сме навън, вечер с максимум пауза 5 часа. Опитах се да се къпем и лягаме по-рано-все тая-буди се след 5 часа и после трудно спи, така че се върнахме на лягане в 12 и аз след него спийди гонзалес, бързо баня и бегом в леглото да намажа и аз малко сън hahaha
депресия изкарах страшна първите 3 седмици и даже сега ми е трудно да говоря за това, когато знам, че я няма вече:? Криех се дори от мъжо, плачех си тайно и ми беше много тежко. Давах си вид, че всичко е наред, сигурно и тук като съм пишела съм звучала жизнерадостна, но истината май беше друга Cry Каквото и да е-сега съм добре, най много и аз като Гуинет Полтроу някой ден да напиша разказ с подробности какво ми е било hahaha
цигари уж не ми се пушеше, ама по Великден излязох за първи път вечерта за около 2 часа и изпуших 2  Embarassed Знам, че повече няма да го направя докато кърмя, но за след това не знам Thinking

Спирам, че много стана, пък и се чува мрън мрън  Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

ааа и забравих да се “похваля“ как вчера сложих стерлизатора в микровълновата на грил и как вече няма стерилизатор, няма шишета, а помпата, макар и по чудо да се спаси е с оръфана дръжка и без капак  Crazy

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 16:36 от Zelda S

# 216
Хайде и аз по темите :
ръце - смуче, биберон-само ако има кой да го държи в устата му  Crossing Arms
хранене  - 5-6 , както дойде и в зависимост как и колко е сготвила мама  ooooh!
масаж - вечер, вечер след баня, но таткото малко го претупва ...
по корем - стои, но не се сеща да се върти. Още не се протяга и за играчките, надявам се, че е защото още е малък - 2м и 4 дни
цигари - не съм пушила, но как бих дръпнала една пуричка с едно куба-либре на тераса ...
шоколад и торти - ядат ми се ужасноооооооооооооо, а не трябвало докато се кърми  smile3515 . Вече ги сънувам, не издържам  smile3518
сън през деня - 4 дни се скъса да спи при нашите, явно заради чистия въздух, тук дремва по 30 мин , като се буди с писъци и трябва да го успокоявам и пак придремва. Има ли и други като нас да пищят по време на сън ? Главата ми се наду от белите шумове за приспиване

# 217
 offtopic
и аз си имам вече бебешки аватар  newsm44 newsm44 newsm44
сори за спама  Hug

# 218
Включвам се пак да питам....... Някой ще пробва ли многократни пелени???  newsm78
Заинтригуваха ме, но като знам какво количество се излива понякога в памперса, та ентусиазма ми охладнява. Иначе четох и за приучването още от бебе детето да се изхожда в гърне или легенче, придържано от някой, но това ми е  #Crazy

На мен ми се губят другарчета по жалване за нераждане  Simple Smile - snejinka и kapmeh. Трите си мислехме, че никога няма да родим  Laughing, а сега опъваме уши с бебоците. Снежинка се разписва, но kapmeh съвсем ми изчезна  newsm78 ...

# 219
desitacheva , ама ние вече сме тукаааа   Heart EyesHug
Ааааа Амидалка аз знам,че сте си у дома,имах предвид  Ст. Загора. Hug
Лори и ние ходим до па-па,ама с колата. Joy

# 220
Цял ден реве,какво й става не знам Sad Аз съм направо smile3511 Скарах се на кака й,сега чакам мъжо smile3508 smile3512 Вече започвам да си припомням моментите в които се заричах,че второ - никога! Sick Ей го сега обаче - втори номер реве насреща ми Mr. Green

А всички казват - малки деца,малки ядове,големи деца - големи ядове Thinking Thinking

Hug

# 221
Лори и ние ходим до па-па,ама с колата. Joy
Joy Joy Joy

чао от нас   bouquet до довечера

# 222
Здравейте и от нас!
Така като гледам пропуснах цяла тема без да се запиша, а и понякога няма какво да се каже и напише...но пък ви четях редовно. Laughing
При нас нещата се промениха точно за един ден и то в положителна насока.Сподялала съм ви, че Карина е капризна, реве почти постоянно и ми заспиваше само в ръцете,  сега от три дни е ново бебе.Спокойна, засмяна, играе си на гимнастиката с кеф, заспива си сама в кошарата, изобщо се превръща малко по -малко в  бебе мечта,каквато беше Лекси.Надявам се това да не е временно явление де. LaughingСмятам, че положителното е заради това,че вече няма колики.
Биберон-ползваме на МАМ.И ако до вчера не го поглеждаше, сега не може без него.
Миналият ден и купихме самолюлееща се люлка на Кангаро.Е, няма такъв кеф, много и се радва и и харесва в нея.То и на кака и и харесва, понякога не остава ред  за Кари.Вчера например Лекси си беше взела чинията с обелено парчета ябълка и люлееки се в люлката си гледаше детското филмче.За мен тази люлка си е една добра инвестиция .
За упражненията на детето си признавам, че не ги правя, защото все не ми остава време, след баня малко масаж и толкова.Честно казано на Кари не и треперя толкова колкото наа Алексия.
И ние сме основно на АМ, ядем по 120мл, през различни интервали, понякога през три , друг път през 4 часа, а поняякога и на 2,5ч.Зависи.Вечер правим голяма пауза.
За акането- един път на ден, а понякога прескача един ден.
За свалянето на кг- решена съм до края на есента да си върна формата, затова бягам почти всеки ден на пътечката.Така, освен че се отслабва, се стяга всяка част на тялото.
Цигарите ги спрях преди повече от три години, определено не ми се пуши.
А за депресията- не съм изпадала в такава, нито сега, нито първия път.

# 223
Растина,моля те кажи рецептата как от капризно да направя дете мечта! Peace Hug

# 224
Растина,моля те кажи рецептата как от капризно да направя дете мечта! Peace Hug

LaughingТо май рецепта няма, иначе бих ти я споделила.Честно да ти кажа  и аз се изнанедах.Предният ден направо ни беше изтощила с баща и, а бяха почивни дни-вместо да им се радваме и почиваме, ние по цял ден се въртим само около нея и претенцийките и.Същият ден купихме люлката.На следващото утро КАрина беше ново бебе. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт