LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Само да се запиша в темата. Не пазарувам категорично. Нито с превозвач, нито - без.
Продължавам да съм обидена от отношението!
Обаче открих Асос с БД до България и още няколко други английски магазина.
Успешно пазаруване на всички!

И аз като Алекс (с разликата, че Асос отдавна съм ги открила Mr. Green). Дори не влизам в сайта, откакто направиха промените. Още обмислям възможността да им прасна една жалба, само да ми остане малко време. Peace

# 31
Само да се запиша в темата. Не пазарувам категорично. Нито с превозвач, нито - без.
Продължавам да съм обидена от отношението!
Обаче открих Асос с БД до България и още няколко други английски магазина.
Успешно пазаруване на всички!

И аз като Алекс (с разликата, че Асос отдавна съм ги открила Mr. Green). Дори не влизам в сайта, откакто направиха промените. Още обмислям възможността да им прасна една жалба, само да ми остане малко време. Peace

И аз така.  Crossing Arms

# 32
  • София
Верно си е,ама простата ми сметка сочи че ако пусна едни дънки от 29,90 и ги намаля с код на 9,90-въпросните дънки се оскъпяват с около 10лв.Ама хич не ми се вижда изгодно.и мисля че е по добре да ги пусна до тук.Може би ако се пуснат 4-5 неща и то леки на по висока стойност,но пък тогава кода не е най добрия.....е нема пълно щастие-ще си почакам тогава

Ако поръчаш въпросните дънки и приемем че са до 1 кг,до Русе ще ти излязат 3.90лв+1.80лв.като малък пакет с Еконт и на другия ден я получаваш в избран от теб офис на Еконт срещу 5.70лв.
Ако искаш да я получиш вкъщи с Еконт-10.20лв!
Но ако е за детски стоки-8.90лв с 20%отстъпка през МамаБг-Еконт.
С директна доставка от Ларедут излиза:20%-1.98Е+5,95Е доставка=7,93Е=15,46лв!!!;-)Не е малка разликата.

Да не забравяме,че с поръчка до френски адрес няма такса обработка и можете да ползвате безплатна доставка!!!

Защо ако иска да я получи в къщи с Еконт 10,20?От Врата до врата за 1кг е 7,80 лв,или аз нещо пропускам?

Пропускаш доставката от Франция до България-3.90 : PeaceТя е в тази сума+6.30 от офис до врата с Еконт.

Аз останах с впечатление,че само доставката на Еконт е толкова. Разбрахме се.

# 33
  • Пловдив
запис и от мен тук
спряла съм се на една пекарна за хляб, майка ми ме зариби много. гледам, че тази е за багети, но има и възможност да се направи и цял хляб нали така:

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =1&pos=tg_n_n

ако може код, с който да я намаля максимално, не ми е нужен и подарък.  Hug

сега ще тествам няколко кода да видим.  newsm78

# 34
запис и от мен тук
спряла съм се на една пекарна за хляб, майка ми ме зариби много. гледам, че тази е за багети, но има и възможност да се направи и цял хляб нали така:

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =1&pos=tg_n_n

ако може код, с който да я намаля максимално, не ми е нужен и подарък.  Hug

сега ще тествам няколко кода да видим.  newsm78

Мисля, че няма да се задейства от ни един код......Пък дано бъда опровергана......Цени, които завършват на 0,99 май не се задействат от кодове.......Същата в България е около 280лв. Малко ми е пристрастна темата за хлебопекарните, но аз лично не бих препоръчала Мулинекс - нищо, че моята е такава.....Има по-евтини модели с 2 бъркалки, които вършат същата работа.....

Момичета, споделете какво чакате тези дни.....Говорете с линкове, моля......

# 35
  • Пловдив
Благодаря Цоцоланка! аз съм супер аматьор и нямам конкретно предпочитание, гледам, че майка ми е взела мулинекс и се справя!

аз чакам един уред, за който има страхотни отзиви, а и го видях наживо в бейбитория и съм доволна от избора си, сега само да дойде:  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-robot-cuiseur-mixeur-vapeur-babyco … amp;source=search

също търся детски пясък за пясъчник. някой да е виждал?  newsm78

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 10:50 от Josefin

# 36
Чудя се все пак..какво ще се случи, ако пратката по независещи от нас причини/напр. единият артикул ще е наличен след 'n' броя седмици/ бъде разделена и така пада грамажа, съответно вероятно ще падне под 1кг. и съответно под 2Е за пратка.../минимума обявен след промяната на 25.04/ newsm78
Просто си разсъждавам...ще питам превозвача и на стената във ФБ..но и тук, защото се включва представител на фирмата.. Hug

# 37
Одобрявам намалянето на доставката,стимул за поръчки  Mr. Green Направих една за проба,като единия артикул ще е налиен след 3седмици и мен ме интересува дали ще пътуват двете неща заедно или ще ме таксуват 2 пъти по 2евро  Rolling Eyes

И като пусна поръчката и получа потвърждение от Ларедут на мейла после само го препращам на francetobg@yahoo.com без да вписвам нещо допълнително вътре ли?И бланката за превозвача,която ми пратиха намейла как да я попълня?

# 38
  • Варна
Одобрявам намалянето на доставката,стимул за поръчки  Mr. Green Направих една за проба,като единия артикул ще е налиен след 3седмици и мен ме интересува дали ще пътуват двете неща заедно или ще ме таксуват 2 пъти по 2евро  Rolling Eyes

И като пусна поръчката и получа потвърждение от Ларедут на мейла после само го препращам на francetobg@yahoo.com без да вписвам нещо допълнително вътре ли?И бланката за превозвача,която ми пратиха намейла как да я попълня?

Само бланката се праща.
Бланката - отваряш , попълваш, прикачаш, изпращаш. Peace

# 39
  • Бургас
Още съм им крива на редутци, но прегреших с една нюню поръчица - хем си харесах детското килимче с жирафчето, хем пък направих проба с посредника Whistling Ако се представят добре на лятното намаление, може да им оставя някой лев, но дотогава повече ще следя отзиви, мнения и такива нещица Peace

# 40
Здравейте, някой дали е поръчвал тази дрешка, отзиви за размер, ширина, за да се пробвам и аз с новия превозвач  Wink  http://www.laredoute.fr/vente-short-jupette-enfant-fille-ado.asp … 10&prodsize=0
Ако някой днес е получил поръчка - ЛР пращат ли подаръците?
Благодаря Ви!  Hug

# 41
  • иска ми се Варна през лятото
Моля, помагайте!!!! Имам вече изтичащ ваучер за 16,20 евро!!!
Въртях най- различни неща с най- различни кодове, ама доставката "играе"- ако вдигна малко над 33е, пада цената, ама минавам сумата на ваучера и обратно- надолу пък, не ми сваля доставката.
Моля, дайте съвет.
Искам това, допълвах му, изтървах и чаршафа м/у др., от Албанци
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-en-pur-coton-gir … rodsize=undefined
Пробвах и НК http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille.aspx?producti … rodsize=undefined и http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-enfant-papillon.aspx?p … rodsize=undefined, както и с хавлийки, тривки и т.н. 
и няма и няма, ей, уморих се вече 2 седмици по 1-2 часа  smile3518. ПОМОЩ!!!  #Cussing out

# 42
  • София
Ти можеш да си натъкмиш така артикулите, че да са повече от 16.20.
Доплаща разликата през ПП и поне ще си избереш нещо, което ще ти свърши работа.
Например, ползваш код за жирафа(-20 от 29 евро) и добавяш желания плик от албанците  и общета сума ще бъзе около 18 евро. като разликата от 18 до 16.20 я плащаш с ПП.  Peace

# 43

Ако някой днес е получил поръчка - ЛР пращат ли подаръците?
Благодаря Ви!  Hug
[/quote]Получих първата си поръчка с подарък,обаче на втората няма да имам понеже кода не ми е пратен лично-отговор на Ла Редут Rolling Eyes

# 44
Ура!!!!!!!
Днес получих поръчката с новия куриер.Всичко е наред.Имах вътре и подарък/ от кода на Ларедут/.

Общи условия

Активация на акаунт