Отговори
# 660
АСИ е избран измежду 15 от най гледаните ТВ сериали от над 3 милиарда зрители в 67 страни!

Без коментар, всеки може да си говори каквото иска за този филм, но фактите са си факти!

smile3501 smile3501 smile3501
Това е нашият сериал!
Да не сме пропуснали да гласуваме за него?

Надявам се всички от екипа на Аси и най- вече двамата виновници -  Мурат и Туба,да проумеят най-после че са  създали един  омагьосващ сериал  ,ако все още не са де  newsm78 newsm78 newsm78

Аси § Демир-Не разбивай сърцето ми

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 13:53 от Свет_ВАРНА

# 661
момичета открих един клип с Лили Иванова и Васко Василев,ако е пускан моля да ме извините ,но тази песен от филма Осъдени Души ,която е много вълнуваща в съпровод на Васко Василев е просто невероятно

# 662
Туба в днешното предаване на ДизиТВ:

# 663
# 664
 Превод:

За нашите чуждестранни посетители; Съобщение за медиите от телевизионния фестивал в Монте Карло:

Фестивалът в Монте Карло и Eurodata TV Worldwide обявяват номинациите на 6-тите Международни ТВ зрителски награди.

Фестивалът в Монте Карло и Eurodata TV Worldwide се обединяват за да наградят телевизионните програми, които са достигнали най-висок рейтинг по света през 2010г.

6-тите Международни ТВ зрителски награди ще бъдат присъдени на програмите, които са събрали най-висок брой зрители по света през 2010 година между 5 континента в три категории:  "Драматични ТВ сериали"; " Комедиини ТВ сериали" и  "Теленовели/ Сапунени опери".

Номинациите са били предварително избрани от петнайсет най-добри чуждестранни канала от 67 държави - пазар от почти 3 милиарда потенциални зрители.

Победителите ще бъдат оповестени в петък 10 юни на 51-та Церемония за телевизионните награди на Фестивала в Монте Карло, провеждана в Grimaldi Forum в Монако.

Номинациите са:
"Драматични ТВ сериали":
"От Местопрестъплението: Лас Вегас" САЩ
"От Местопрестъплението: Маями" САЩ
" Доктор Хаус" САЩ

"Комедиини ТВ сериали"
" Отчаяни съпруги" САЩ
"Теория за големия взрив" САЩ
"Двама мъже и половина" САЩ

"Теленовели/ Сапунени опери"
"Дързост и красота" САЩ
" Аси" Турция
" Клонинг" Бразилия, Сащ Колумбия

Обхват: Аржентина, Армения, Австралия, Австрия, Азербайджан, Беларус, Белгия, Босна, Бразилия, България, Канада, Китай, Хърватия, Кипър, Чешката република, Дания, Доминиканска република, Египет, Естония, Финландия, Франция, Грузия, Германия, Гърция, Хонг Конг, Унгария, Исландия, Индия, Индонезия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Казахстан, Южна Корея, Латвия, Ливан, Литва, Македония, Малайзия, Мексико, Молдова, Мароко, Холандия, Норвегия, Нова Зеландия, Филипините , Полша, Португалия, Пуерто Рико, Румъния, Русия, Сърбия, Сингапур, Словения, Южна Африка, Испания, Швеция, Швейцария, Тайван, Тайланд, Турция, Украйна, Великобритания, САЩ, Венецуела, Виетнам.

За Eurodata TV Worldwide:
Създадена от Médiamétrie, Eurodata TV Worldwide разпределя информацията за програмите и зрителите, базирана на партнъорството и с националните институции, които определят рейтингите по света.Днес базата им данни съдържа повече от 3000 канала в повече от 80 страни и осигурява изчерпателна ежедневна информация, включително: съдържание, продукция, международно разпространение, нива на зрителите за целеви програми. Тези данни ни дават възможност да осигурим голям обхват на услугите и да помогнем във взимането на решение на международните телевизионни професионалисти.

За Médiamétrie
 Лидер във  Френските проучвания на медииния пазар,  Médiamétrie измерват и анализират общественото поведение и тенденциите на пазара. Създадена 1985г, тя развива своята дейност в телевизията, радиото, Интернет, мобилните телефони и кино индустрията във Франция и чужбина.

# 665

Много са сладки  Peace Колко се смяха и бутаха  Joy Дано някой преведе и ние да се посмеем с тях.

# 666
# 667
Здравейте, искам и аз да се присъединя към вас, макар че съм пропуснала всичките 104 теми, занапред ще гледам дейно да участвам

bouquet

# 668

Много са сладки  Peace Колко се смяха и бутаха  Joy Дано някой преведе и ние да се посмеем с тях.

Превод на Дидиса:   newsm51 newsm51

В предаването на Дизи ТВ питаха и двамата въпроси за другия Туба за Джансел и Джансел за Туба

Това са въпросите: ( В: - водеща  )
 В: Какво ще каже Джансел веднага щом дойде на снимки?
 Туба: Е, какво ще снимаме днес? И ще дойде с рошава коса....

В: На какво ще се ядоса най-много?
 Туба: Представял си е нещо как трябва да стане а то не се получи така както иска ( Не съм много сигурна).

В: Къде е роден той?
 Туба: Тире

В: Надзърташ ли в отговорите?
 Туба: Не. Знам отговорите на въпросите

В: Какво е правел Джансел във Франция?
 Туба: Бил е шофъор. Работил е като продуцент. Снимал е късометражни филми.
 В: Вярно ли е?
 Джансел:  Правех и crépes, също.

В: Какво прави Джансел когато не е на снимки?
 Туба: Играе футбол.

В: На какво се смее най-много?
 Туба: На себе си
 В: Вярно ли е?
 Джансел: Може би, не знам!
 В: Но, ти винаги отговаряш с може би!

Въпросите на Джансел:
 В: На кого се смее Туба най-много на снимки?
 Джансел: На мен
 Туба: Понякога той казва неща за да ме разсмее, но аз се опитвам да се сдържам и казвам "това не е смешно изобщо"

В: Какво прави Туба като дойде на снимки?
 Джансел: Опитва се да ме вдигне от стола за гримиране за да седне тя

В: Кой е окуражил Туба да стане ТВ звезда?
 Джансел: Томрис Г.

В: Как е първото име на Туба?
 Джансел: ( получава помощ от Туба) Хатидже

Sre4ko, добре дошла!  smile3525

# 669
# 670
 В превода за награждаването не можах да се оправя с тези имена и някои думи  Sad  sorry Ако някой иска може да го дооправи  Peace

Sre4ko добре дошла и от мен! И да пишеш много  Laughing

# 671
Благодаря ви, ще се постарая да съм полезна с каквото мога

Да ви се представя, казвам се Лариса и имам две дъщери - Мила на 3.10 и Радост на 11 месеца

Преди известно време когато намерих саундтрака към Аси и почнах да си го пускам вкъщи и моята мила госпожица толкова хареса заглавната песен че се опитваше да я пее Simple Smile
А двете ни любими бебета се казват Аси и Демир  Heart Eyes

# 672
Аз най-често преглеждам страницата на Туба във фейсбук, но си нямам и представа от турски език с изключение на "Чок гюзел" и си гледам само картинки.

Да ви попитам срещнах снимки на Туба с Къванч, сигурно сте коментирали за тях, но филм ли имат общ или просто позират заедно? След като гледах Аси два пъти и си го свалих вкъщи на дискове излезе "Под липите", който в началото ми беше малко изкуствен, но като го загледах по сериозно и също много ме впечатли. Сега чакам с нетърпение да излезе нов филм по нашите програми, но те са съжаление повтарят едно и също

# 673
Аз най-често преглеждам страницата на Туба във фейсбук, но си нямам и представа от турски език с изключение на "Чок гюзел" и си гледам само картинки.

Да ви попитам срещнах снимки на Туба с Къванч, сигурно сте коментирали за тях, но филм ли имат общ или просто позират заедно? След като гледах Аси два пъти и си го свалих вкъщи на дискове излезе "Под липите", който в началото ми беше малко изкуствен, но като го загледах по сериозно и също много ме впечатли. Сега чакам с нетърпение да излезе нов филм по нашите програми, но те са съжаление повтарят едно и също

Туба и Къванч имат общи  реклами! А много фенове искат да ги видят и във филмов проект!

# 674
След като гледах Аси два пъти и си го свалих вкъщи на дискове излезе "Под липите", който в началото ми беше малко изкуствен, но като го загледах по сериозно и също много ме впечатли. Сега чакам с нетърпение да излезе нов филм по нашите програми, но те са съжаление повтарят едно и също
Препоръчвам ти да не чакаш, че не се знае нищо с нашите телевизии.  Новия сериал на Туба почти свърши и има превод на епизодите в интернет, както и на този на Мурат  Peace ако разбира се искаш да гледаш сериали с тях  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт