Отговори
# 675
Много ми е странно как ходеха до морето с коне,като разстоянието от чифлика до морето по въздух го измерих 70км newsm78.

# 676

Ако не бъркам това е езерото на което често ходеха  Thinking Намира се съвсем близо до чифлика.

# 677

Ако не бъркам това е езерото на което често ходеха  Thinking Намира се съвсем близо до чифлика.

Това е парка " Харбие" в Антакия.
От видеото се вижда, че и в това прекрасно кътче човекът се е намесил негативно!
Сергиите, отпадъците...

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 17:18 от rina-rina

# 678
Ако не бъркам това е езерото на което често ходеха  Thinking Намира се съвсем близо до чифлика.

Едно и също ли е? Хем е до чифлика хем в Антакия  Thinking Според мен в сериала идеята е, че чифлика е в покрайнините на Антакия. А пък друг е въпроса, че са ходили да снимат в това село. Съответно и морето е близо щом чифлика е в Антакия  Peace

# 679

Едно и също ли е? Хем е до чифлика хем в Антакия  Thinking Според мен в сериала идеята е, че чифлика е в покрайнините на Антакия. А пък друг е въпроса, че са ходили да снимат в това село. Съответно и морето е близо щом чифлика е в Антакия  Peace
Киното е велика илюзия. Може да събере едно до друго места, които са на големи разстояния и да ни убеди, че са едно до друго!  Peace

# 680
Дидиса, за преводите  Hug

чудех се защо се смеят толкова много Туба и Джансел, а то какви забавни неща  Joy, ама може ли ад не знае първото и име  newsm78 newsm78 newsm78

# 681

Селма сред колежките си от Великолепния век, който снощи в Анталия взе приза за най-добър сериал.

# 682
# 683
Селма сред колежките си от Великолепния век, който снощи в Анталия взе приза за най-добър сериал.
Много са хубави! Заприличаха ми на тези от Sex and The City......в малко по-тъмен вариант  Joy Има ли други интересни наградени?

# 684
# 685
Много са хубави! Заприличаха ми на тези от Sex and The City......в малко по-тъмен вариант  Joy Има ли други интересни наградени?

Окан Ялабик - партньора на Мурат от Есенни страдания!

# 686
# 687
Хърватките ще ме уморят от смях  Joy Joy Joy

# 688

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:01 от elma

# 689
Здравейте!
Днес не мога да седна да ви изчета Hug
Много интересни неща - снимки от чифлика, езерото, Туба  Hug

Много се радвам за номинацията на Аси - сериала напълно си заслужава наградите, дори и само за да докаже, че не сме Ку-ку  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт