Отговори
# 690
нещо интересно от Египет

# 691
Кате, за теб

# 692

Елма, качвам се на трактора и изчезвам  Joy Joy

# 693

Кате, ще ти е много трудно да изчезнеш с него, но опитай  Joy Joy Joy

# 694

Кате, ще ти е много трудно да изчезнеш с него, но опитай  Joy Joy Joy

Много се закачат, та ме е страх да не ме бутнат от трактора  Joy Joy

# 695
Tuba Büyüküstün-Starlife-1 Mayıs 2011

Туба в днешното предаване

http://www.dailymotion.com/video/xii5ze_tuba-buyukustun-starlife-1-mayys-2011_shortfilms

# 696
Оказва се че, АСИ е вторият по гледаемост сериал в света, и затова не само е номиниран, но и ще получи награда / първите три във всяка категория ще получат/, на церемонията в Монте Карло на 10 юни

Tuba Büyüküstün Asi dizisi dünyanın en çok izlenen 2. Dizisi seçilmiştir. Ödül töreni 10 haziranda Monaco'da yapılacaktır.

п.п. да започваме залаганията кой ще отиде от екипа за да я получи  Joy Joy

# 697
Това не го разбирам  newsm78 какво ли казва за АСИ и Мурат????? Първото е за любим проект май  newsm78

# 698
Здравейте,момичета. Никак не съм учудена от гледаемостта на Аси, не може да сме толкоз луди и омагьосани от сериал свършил преди 2 години, а той да не си заслужава, не е възможно. Даже и заради Туба и Мурат. Те все пак продължават да снимат и да имат други проекти, нали? А ние сме още в темата и продължаваме да нищим стъпка по стъпка и кадър, подир кадър и не ни писва и все още ни омекват колената, поне моите.

# 699
Здравейте,момичета. Никак не съм учудена от гледаемостта на Аси, не може да сме толкоз луди и омагьосани от сериал свършил преди 2 години, а той да не си заслужава, не е възможно. Даже и заради Туба и Мурат. Те все пак продължават да снимат и да имат други проекти, нали? А ние сме още в темата и продължаваме да нищим стъпка по стъпка и кадър, подир кадър и не ни писва и все още ни омекват колената, поне моите.

Така си е Сабина  Peace
днес съм доволна, получихме тотална реабилитация за манията ни по АСИ, доказана и призната от международно жури  hahaha Joy Joy Joy

# 700
Елма, като знам колко е напориста най най току виж натисне Мурат да иде, такава възможност не е за изпускане, а и такава награда няма да получи.   

# 701
Много красива Хасрет

п.п. нещо не пишете  newsm78, само аз размятам коси из форума  ooooh! Joy Joy Joy

# 702
# 703
Много красива Хасрет

п.п. нещо не пишете  newsm78, само аз размятам коси из форума  ooooh! Joy Joy Joy

Някой трябва и да чете  Joy А и ти си с нов подпис, така че продължавай да размяташ коси  Joy Joy

# 704
Елма, като знам колко е напориста най най току виж натисне Мурат да иде, такава възможност не е за изпускане, а и такава награда няма да получи.  

Определено е така  Peace, това е Европа, международно признание от най висша класа, редом до такива имена като: Отчаяни съпруги, От местопрестъплението, Доктор Хаус---и т.н. и не само  Naughty това е много стар и утвърден фестивал - 51-та Церемония за телевизионните награди на Фестивала в Монте Карло, провеждана в Grimaldi Forum в Монако.
Е, по голяма чест от това здраве му кажи, ако са нормален екип би било редно да присъстват всички - Туба, Томрис, Мерджан, Мурат и част от останалите........по принцип на подобни прояви присъства целият екип,  но при тях не се знае  newsm78, само ще ми е чудно какво биха измислили за да не присъстват   newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт