Идеи за бизнес 14

• 70 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
#Crazy Много яко! Ама може ли и такива дърти като нас да се класират за по битка-две?В смисъл, няма ограничения за ръст, тегло, умствен багаж?  Crazy
Искрено желая успех! Flowers Four Leaf Clover

Да, разбира се. Лично докато бях в Англия на обучение видях гледка, която много ме умили - 3 поколения от едно семейство - дядо, баща и малко англичанче, играеха и се забавляваха на макс.
Иначе във Варна имате отскоро нещо подобно - казва се Laser Force и е в новия мол Двете Кули, но като концепция, стил и изпълнение, няма нищо общо с Q-Zar, което си е класиката и мерцедеса в жанра. Ние обърнахме света докато се спрем точно на този тип арена.

# 511
А на час ли се плаща и по колко? Звучи много интересно, но в малките градове - трудно за самоиздържане.

# 512
Ти колко мислиш, че трябва да се плаща? Ти колко би дала?
А за малките градове - моето мнение съм го давала и преди - в малките градове няма бизнес, защото няма пазар
ето днес се връщам от Карлово, правим детско шоу там всяка неделя - страхотни деца, възпитани, културни, жадни за игри и забавление, просто рай за всеки аниматор. Обаче улиците празни, пусти, много тъжно...

# 513
Нямам идея нито колко бих платила, нито колко се плаща, затова питам  Peace

# 514
Успех и от мен!
 Момичета, знам че някои от вас се занимават с печатни услуги. Колко би могло да ми струва отпечатването на каталог-примерно формат като каталозите на Ори, но с 10 страници, не много скъпа хартия, цветен-колко ще ми струва проект и предпечатна подготовка приблизително, и колко са минималните бройки за поръчка?

# 515
  • Варна
Браво Ерин. Поне от година в темата се пише едно и също, и така се зарадвах като прочетох за твоя бизнес.  bouquet Много е интересно и различно.

# 516
  • В голямото море...Живот
Ерин чудесно е.Аз бих платила 10лв за 1/2н  newsm78
И да зачекна пак темата за касовите апарати - за пътуващите търговци как ще е - с антенка на колата ли  Thinking А като се загуби обхватът???

# 517
  • най-шареното място
Ерин, и на мен на пейтнбал на по-високо ниво ми приличаше. Но сега като доябясни се го представих. Не съм ти потенциалне клиент, но ти желая успех!

ДОРОМ, той апарата си има. те имат грижата д апаркират на място с обхват - недомислици.

# 518
  • Варна
Ерин чудесно е.Аз бих платила 10лв за 1/2н  newsm78
И да зачекна пак темата за касовите апарати - за пътуващите търговци как ще е - с антенка на колата ли  Thinking А като се загуби обхватът???

Аз писах, ама не си видяла.На  3 месеца ще се изпраща дневен отчет от устройството до НАП.През останалото време ще бездейства.Устройството ще си го прави автоматично  и ще си намери когато има обхват да го изпрати .

# 519
Eрин, успех и от мен!
Имам наблюдения върху интересите на един петокласник и вече си представям развълнувано да ми обяснява как е победил, как точно е насочил меча, как е уцелил противника и колко хитро е превзел базата...  Grinning Дори за малко да ти искам оферта за представителство у наше село. За съжаление обаче, моето мнение за бизнес в малките градове се припокрива с твоето, макар, че все още съм в размисъл. Направих експресно проучване за броя на децата 5-11 клас. Около 600 ученика са.

# 520
Те не са само учениците. В съчетание с други неща тези арени са добър тийм бийлдинг.

# 521
  • В голямото море...Живот
Ерин чудесно е.Аз бих платила 10лв за 1/2н  newsm78
И да зачекна пак темата за касовите апарати - за пътуващите търговци как ще е - с антенка на колата ли  Thinking А като се загуби обхватът???

Аз писах, ама не си видяла.На  3 месеца ще се изпраща дневен отчет от устройството до НАП.През останалото време ще бездейства.Устройството ще си го прави автоматично  и ще си намери когато има обхват да го изпрати .

ooooh!

# 522
А какво мислите за талоните за отстъпка?Могат ли да помогнат за увеличаване на клиентите?

# 523
  • най-шареното място
Модат да помогнат популяризирането на бизнеса според мен.
Но дали да намаляш , кога, за кого и доколко са сложни въпроси според продукта.

# 524
  • Пазарджик
Здравейте и от мен.Бих искала да се присъединя и аз във вашата група.Аз все още съм работеща в офис но мъжа ми от скоро се занимава със собствен бизнес.Имаме заведение за хранене в  един комплекс с няколко магазина за резервни части , няколко сервиза за коли , и 2 шивашки фирма.Но сме от скоро някъде от февруари месец и за сега не сме мен на печалба но се надяваме да за по напред.Имаме мен идеи но всичките са свързани с инвестиции а за момента нямаме средства.Аз също искам скоро да се махна от редиците на наемните работници и обмислям варианти с какво да се занимавам.Ще ви чета с интерес и ще споделям като имам идеи.

Общи условия

Активация на акаунт