Идеи за бизнес 14

• 70 566
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • В голямото море...Живот
Лейди, при нас "консигнацията" не е в общоприетия смисъл - не задължаваме никой с количества или артикул, договор или %. Именно за това ми е странно.
Мидичка, не влизаме във всеки магазин - избират се такива, които продават подобни артикули, артикули на такава тематика, артикули от дърво....не може да се продава дърво в магазин за стъкло или керамика - никой няма да обърне внимание, нали  Wink

# 586
  • Пазарджик
maria_iv идеята ти е чудесна.Наистина ще е много хубаво ако има повече такива места, но до колко ще е посещаемо не знам.Може би ще трябва да ходиш по училищата и за предлагаш групови посещения или нещо подобно.А посещаемоста зависи от мястото , реклама и т.н.

# 587
Но в тази криза помещенията ни стоят празни и моята идея е за (дано не ме помислите за луда Simple Smile ) - Галерия за картини или фото-арт-галерия. Целта ми не е толкова печалбата, колкото желанието ми за някаква култура и по-различно усещане. Мечтая си за тематични изложби, които да се посещават от ученици, деца и нормално мислещи българи, създадени или снимани от различни места в България.
Доброто в идеята е да си запазиш "човеко-потока" през твоите помещения. Така после ще успееш да си намериш наематели много по-лесно. Дори можеш да привлечеш интереса на определен кръг потенциални клиенти, а след тях ще дойдат и наемателите свързани с този кръг потребители.

# 588
Момичета има ли сред вас някой, който да има магазин за дрехи или бельо, моля да ми пише на лични.  bouquet

# 589
И на мен ми харесва посоката на мислене на maria iv. Стискам палци. Simple Smile

Днес при нас беше ден, пълен с лоши новини.
Преди време около единият магазин беше пълно с офиси, които съкратиха обаче доста хора или се преместиха на друго място (някои приключиха дейност).
Новината обаче е, че три от останалите фирми се изнасят до края на месеца...
Това са голяма част от клиентите ми...
А другият магазин направо планирам да го затворя за лятото...
Няма жива душа по улицата!

# 590
И на мен ми харесва посоката на мислене на maria iv. Стискам палци. Simple Smile

Днес при нас беше ден, пълен с лоши новини.
Преди време около единият магазин беше пълно с офиси, които съкратиха обаче доста хора или се преместиха на друго място (някои приключиха дейност).
Новината обаче е, че три от останалите фирми се изнасят до края на месеца...
Това са голяма част от клиентите ми...
А другият магазин направо планирам да го затворя за лятото...
Няма жива душа по улицата!

Малеее къде е това , ужас.
Наистина лоши новини.
Положението през лятото забелязвам , че мнооогооо се е спекло.
Дано причината да е , че хората са заминали на почивка.
За Варна също забелязвам пусти улици и празни/откъм клиенти / магазини.
Даже и трафик по булевардите няма кой знае какъв в сравнение с предни години.
Зимата хората повече пазаруваха.

# 591
Маркрит, на едно така да се каже централно кръстовище в София. Аз го приемам периферия на идеалния център. Според брокерите на имоти си е идеален център. Това не ме топли хич обаче. Sad
А за този, който мисля да затворя лятото, съм писала, че преди имаше много пазаруващ човекопоток, но вече няма жива душа. Пак основно заради закрити работни места.

# 592
Много , много лошо.. незнам какво изобщо се продава в момента/ освен големите хранителни хипер маркети / , в другите сфери май е зле. Tired

# 593
Добре де, в сравнение с миналата година не е ли по-добре?

# 594
Добре де, в сравнение с миналата година не е ли по-добре?

Не .Миналата година беше ехеее къде къде по добре.
Тази зима беше също много , много по добре.
Юни т.г. много слабо .
Юли също започва доста вяло.
Незнам кво става , но положението никак не ми харесва.

# 595
Ерин, в този, който ще почива стана по-зле. За другото място видях нещо оптимистично в развитието, но с идването на лятото нещата рязко се влошиха. А сега с тези миграции на офиси направо не ми се мисли.
Едното място си е наше и хипотетично мога да направя с него каквото реша, обаче какво да мисля без човекопоток?! Не просто съм в чуденка, а в огромна чуденка. Пред магазините масово са си изкарли масички, столчета, пие се кафе... това ми е толкова противна гледка, обаче повсеместна.

# 596
За Люлин ли става дума? На мен и в Младост ми се видя пусто.Може би зависи от момента, в който си там.

# 597
За Люлин ли става дума? На мен и в Младост ми се видя пусто.Може би зависи от момента, в който си там.
Ами не. Аз написах къде.

# 598
Поне по морето бизнеса не е ли по-жив тези месеци? Като чета как във Варна е пусто, не ми се мисли, нали уж сезона тази година ще е по-добър от миналогодишния.

# 599
Ние миналата седмица бяхме на море до Созопол. Там огромна част от заведенията бяха празни. Малките магазини за храна също, защото са по-скъпички. Имаше хора в крайбрежните ресторанти. И най-вече в магазина на СБА/Болеро, който се пръскаше по шевовете.
Туристи имаше доста, най-вече руснаци. Казват, че са си купили имоти там.
В общи линии ми се стори, че търговците действат на принципа "ден година храни".

Аз по МОЛове не ходя, но миналия месец няколко пъти влизах в ССЦ. Доста магазини бяха без наематели. Хора имаше само на етажа на киното и заведенията.

Общи условия

Активация на акаунт