Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 696
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Честито на рождениците!
Честито на месечките!
Много е неприятно с детските градини ние ще се местим в София по точно в Панчарево и с наши приятели коментирахме детската градина понеже Алекс ходише там много хубава база има сега имало недостиг на места и незнам за Дани как ще стане мисля да подам документи от сега за другата година.

Ние сме близо до Възраждане,, тъй като адм. район в който сме ОДЗ-тата са ми доста далече, та избрах по близки. Но това е, че за Възраждане има прием само на 8 деца в първа ясленска, а чакат по 200, а за 2-рата година са по 400 за 2-ра ясленска. Просто незнам как го мислят  тези хора, но така не става, после имали сме демографски срив, еми отговора е много близо....но хайде отплеснах се

# 106
Добър вечер, Спинели съм с обновена есенна визия ( не е по случай първи май Simple Smile )
Искам да попитам, на болните от грип дребосъци давате ли чай и какъв? Вкъщи ме накараха да приготвя някакъв против грип от аптеката - естествено, дребния не го пие.
Извинявайте, малко ми е странно, че задавам тоя въпрос, но някой дава ли чай ( който не е на ХИПП и който навремето пиеше)

ПП. Може да питам скоро още нещо тъпо, защото свекърва ми, така да се каже, скоро ще пристигне на гости, пълна с подобни препоръки.

# 107
Добър вечер, Спинели съм с обновена есенна визия ( не е по случай първи май Simple Smile )
Искам да попитам, на болните от грип дребосъци давате ли чай и какъв? Вкъщи ме накараха да приготвя някакъв против грип от аптеката - естествено, дребния не го пие.
Извинявайте, малко ми е странно, че задавам тоя въпрос, но някой дава ли чай ( който не е на ХИПП и който навремето пиеше)

ПП. Може да питам скоро още нещо тъпо, защото свекърва ми, така да се каже, скоро ще пристигне на гости, пълна с подобни препоръки.

Ами аз и правя попарата напоследък с обикновенн чай от лайка...Надявам се да съм била полезна  Flutter

# 108
Ха добър вечер!
Ние се прибрахме поживо поздраво във Варна (най-после), ама тук е една непрогледна мъгла и студ:crazyeyes: човек ще реши, че е декември, малко преди Коледа  #Crazy
Честито със закъснение на рожденниците от миналите дни!Да са ви живи и здрави!!
Гледах страхотни снимки в ФБ, надъхвам се за нашия РД  Mr. Green

Спинели, и аз съм давала чай от лайка докато го мъчех да пие течности различни от мляко Peace

Краси, шантава работа с тоя обрив Thinking. Абе да не е от претопляне? Те уж вече имат терморегулация, ама знаеш ли....Има ли някоя нова играчка? Или някой предмет от бита, с който се заиграва през последните дни? Преди 2-3 месеца Кристиан се обрина от нищото, но при нас беше траен обрив, по лицето и врата. Смених праха за пране (от Персил Сенситив на Тео бебе), измих всички играчки, оставих го на мляко и картофи два дни и изчезна...Не беше от храната, пробвах пак със същия прах, не е и от него, останаха играчките Thinking Дано му мине бързо!

# 109
хм, като четох поста на кака Лара се сетих, че Алекс88 беше писала за Ади, че има алергия и се обриваше май от някакъв вид пластмаса  Rolling Eyes така че може и нещо такова да е и при Джу Thinking

# 110
Добро утро, момичета Simple Smile

Честит рожден ден на Атила! Да расте здрав, весел и щастлив!

Мимче, честит автомобил! Със здраве да си го ползвате!

Краси, дано не е нещо сериозно! Може би наистина е играчка или някаква тапицерия  newsm78

Спинели, аз също давам чай от лайка и от липа. Правя чайчето и го разреждам с преварена вода, за да е слабо и така си го пие Peace

# 111
                         Честито на рожденника Атила жив и здрав.    

Честито на именниците ни днес Борис ,Боряна и Борислав  

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 08:16 от лилка

# 112
Честит първи рожден ден на Ати! Да е здрав, щастлив и да радва мама и тати!
Луксче(Нари), честит празник и на теб Hug

Хайде и ние пак ще черпим , днес имаме имен ден!

Честито на всички именици! Hug

Буни, не оставя никакви петна, попива много бързо Hug

Краси, много гадно с този обрив Cry

# 113
  • Русе
Честит рожден ден на Атила! Да расте здрав и щастлив! Simple Smile
Честито и на всички именници днес!

Мацки, някой ще пуска ли скоро поръчка от Asda?

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АТИ! ПОЖЕЛАВАМЕТИ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО! НАРИ, МИЛА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ОБИЧАМЕ ВИ !!!

# 115
Здравейте момичета, влизам да ви почерпя за рождения ден на малък Ати Simple Smile и ние навършихме една година, колко бързо мина времето

ето почерпете се с тортата на Ати

това са любимите ни меченца

влизам също да съобщя още една хубаво новина, Ати ще става батко декември месец Simple Smile живот и здраве

ами от нас толкова за днес  Hug

# 116
  • Розовата долина
Честит рожден ден на Ати,да е жив и здрав,да порастне голям и силен мъж,да има безгрижно детство и да бъде най-добрият Батко!!!!
Нари,чудесна новина!!!!!!!Пожелавам ти лека бременност и едно сладко,сладко бебче(така се развълнувах,все едно аз съм бременна Laughing

# 117
lux Да ти е жив и здрав, малкият палавник, много да ви радва. И страхотна новина - лека бременност - аз също много се радвам  Hug и най вече, че вече има една от нас, която очаква още едно детенце Simple Smile

# 118
Честит рожден ден на Ати!!!Да расте здрав,усмихнат,много щастлив и да радва всички около него!
Нари,много се зарадвах като прочетох!!!ЧЕСТИТО!Лека бременност и раждане ти желая и едно прекрасно бебче декември месец  Hug
Тортата на Ати е невероятна!Гами Беър и на нас ни е льбим.Весело изкарване на празника   bouquet
Много хубаво ми започва седмицата - все такива хубави новини да се чуват  Hug

# 119
Нариии, страхотна новина Hug Hug Hug Hug Толкова се радвам! Ати ще е най-добрият батко Simple Smile
Хиляди целувки от нас с Марти!

Честито и на всички именяци днес!

Общи условия

Активация на акаунт