Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 699
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Не съм писала отдавна,но при такава хубава новина няма как да не пиша Mr. Green

Нари честит ви 1 рожден ден Heart Eyes(тортата е страхотна).Ти ли я прави?
И лека бременност ти пожелавам Heart Eyes.Аууу как се развалнувах не е истина Crazy,макар че не ми стикса все още за второ :mrgreen.

Честито на именниците!

# 121
Ехаааа, Нари, страхотна новина! Честит рожден ден на Ати, честита ти бременност! Много се развълнувах и аз!

Ние сме сега със съвсем друг обрив. Онези големи пъпки дето излизаха и се скриваха сега ги няма, но пък раменете, корема и гърба днес са посипани с червени нерелефни точки. Само точки, без пъпки, като напръскано с четка с боя. Вече не знам какво става - единствено си пожелах докато сме в България да ми е здрав, за да не се налага да ходим по доктори тук, а ние не сме спряли. Някой да има опит с такива обриви?

# 122
  • Под кленовите дървета
Нарииииииииии прекрасна новина!
Да честитя и тук РД на Ати, да бъде послушен и усмихнат батко Simple Smile
Лелеее, как ме зарадвааа Simple Smile Лека бременност ти желая и нацелувай баткото и погали коремчето от нас Simple Smile

Кога ще знаем дали ще има сестричка или братче?

# 123
Херцогче,дано не е нищо сериозно при Джу  Praynig
На Ади и откриха,че е алергична от определен вид пластмаса,но пък не ми се вярва при него да е от това,защото нашия обрив беше дълготраен,не минаваше така както при него.
Дано разберете от какво е  Peace
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС   bouquet Да са здрави и много послушнички  Hug

# 124
Леле Нари, каква хубава новина, много се зарадвах!  Лека бременност ти пожелавам Hug

# 125
Честит 1-ви рожден ден на Ати!Нека бъде много здраво и щастливо дете!
Нари, супер новина  newsm44 ,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност
Честит Имен ден на Борисчо и на всички други именници!
На нас  ни се показа трето зъбче придружено с голям рев и много мрънкане  Crazy

# 126
Честит първи рожден ден на Атила! Да расте здрав, весел и щастлив и да бъде много послушен бъдещ батко!

Наринка, на теб ти пожелавам леко да минат следващите месеци!  Hug Hug Hug

# 127
  • София
Честит рожден ден, Ати! Да си здрав, весел и много щастлив! Пожелавам ти безгрижно детство с много весели игри!

Нари, още веднъж: леко бремеенеене и най-красивото, пухкаво и спокойно бебе за новата година! Hug

# 128
Благодаря за отг. по моя въпрос с чая

Лукс, да ти е жив и здрав рожденика, лека бременност и много хубави моменти в бъдеще в празници и делници с децата  Hug

Честито на всички именници и рожденици   bouquet

# 129
Еха колко хубава сутрин с прекрасни новини.
Честит рожден ден Атила бъди най-щастливия батко и нека мама и тати се радват на вашите успехи!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Нари и от мен честито и леко бременеене.Целувки!!!
Честито и на останалите рожденници и именници.Много усмивки и здраве им желая. Hug
Краси много неприятно обривче.Съжалявам че толкова лоши неща ви се случват но мисля че ще се намери причината.Нямам идея аз наистина какво ще е това.Ясно е че от нещо се обрива но ... ooooh! newsm78.
Fall и аз съм правила чайче на малката от прясно набран горски чай-от липа,шипка не е имала проблеми.
За детските градини-не сме приети и като гледам и коя резерва сме тая година няма да ни огрее...Но аз си мисля че е още малка така че всяко зло за добро.Ще се гледаме до другата година.Дано поне за тогава отворят повече места но много се съмнявам. Crossing Arms #Cussing out
Желая ви хубав ден на всички. Peace  bouquet

# 130
Нари, честито и честито! Страхотна новина! Бъдещия батко да е жив и здрав и да те слуша!

# 131
Нари, много хубава новина, леко бременеене  Hug
Честит първи рожден ден на Ати , весело детство и много усмивки днес  nbirthday

# 132
  • Русе
Нарка ,да е жив и здрав бъдещият батко,много щаслив и усмихнат да расте! Hug А на теб леко бременеене,новината е страхотна! Hug  bouquet
Честито на Борисчо и другите именници! Hug
Ние изкарахме добре,ама беше много студено и мъгливо.В четвъртък, отиваме пак,този път с Бойко,дано оцелея 3 дена.Топнах пръсче за всички желаещи. Mr. Green А мъжът ми ще се топне за цялата темичка в петък и събота на 25м. Mr. Green

# 133
Честит Рожден ден на сладкия Ати да е жив и здрав и декември най-добрия батко ,НАри искрено се зарадвах за теб и ан мен ми е минавала една подобна мисъл през главата ,обаче за сега само мисъл.Леко бременеене   bouquet

# 134
  • София
Честит рожден ден на Атила, да е жив, здрав и много усмихнат!

Нари, прекрасна новина, лека бременност и здраво бебче на финала, герой си ни ти! Тортата ви е много хубава, от къде е?

Общи условия

Активация на акаунт