Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 716
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ВСИЧКИ 3-ТО МАЙСКИ ВЕЧЕ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА Simple Smile ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА Simple Smile

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

НИЕ ДНЕС ЩЕ ПРАВИМ И КРЪЩЕНЕ И ДАНО КРИСИ СЕ ПРЕДСТАВИ ПОДОБАВАЩО  newsm53

# 151

Честит първи рожден ден на многобройните ни третомайски слънчица !

# 152
Честит празник на днешната дружина!

Много здраве, късмет и щури игри на днешните пораснали бебоци  Hug

# 153
И нашия рожден ден дойде ! Дано да са ни живи и здрави дечицата  Hug
Ето и малко балони за цялата дружина днес bdbaloni baloni hbday baloni
Криси, хубаво кръщене ти пожелавам Simple Smile
АниК и нашата торта ще е калинка. Не чак такава, че аз реших да я направя, а за първи път в живота си се захванах с торта  Crazy но все ще заприлича на калинка. Иначе вчера разбивах сметана, а Еми нали не може да изпусне и мрънкаше... затова с едната ръка държа миксера, с другата нея, на коляното ми Simple Smile Бяхме като в песничката "торта правим с мама"  Laughing А тази сутрин като стана намери куп с балони и полудя от радост  Grinning
И днес се сетих, че декларацията във връзка с майчинството, която попълвах на работа преди време беше някъде до рождения ден. А после какво следва? Трябва ли да ходя някъде да пускам молба за ниско платеното майчинство. (Извинявам се ако сте коментирали, а аз съм пропуснала)

# 154
Честит рожден ден на днешните рожденници от МАЙската ни банда -Криста на мама aniK, Кристиян на мама danly, Дара на мама Пипи, Габриела на мама Malini, Емилиана на мама sinq pti4ka, Жасмина на мама cvetinkaa, Кристиян на мама qilemak, Деян на мама hrisa84,
Пламен на мама Freya_na, Галин на мама bubbolina!

# 155
здравейте майчета аз съм мама от родени 2009 майчета но влизам да честитя рождения ден на две принцеси ,който майките им са ми притялеки.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТА на АНИК И ГАБИ НА МАЛИНИ,да са живи и здрави,щастливи и усмихнати и весело детство им жеая.
А на всичкиостанали деца от ваща тема весело и щастливо детство им желаме с моя малък мъж

# 156
 За майчинството трябва: 1. декларация по чл. 53 или 54 - зависи дали гледате детето вкъщи или сте на друг договор, но ходите на работа, без детето да е на ясла, а получавате майчинство по текущия - тогава получавате половината майчинство. 2. Молба за отпуск по майчинство (нова) до шефа за отглеждане на дете до 2 г. /отпускът е безотказен/; шефът издава заповед, че разрешава отпуска, след което декларацията със заповедта и копие от акта за раждане се носят в НОИ от счетоводител или личен състав /служебно лице/, заверени и подписани от шефа ви.

# 157
  • Под кленовите дървета
Криста на мама aniK, Кристиян на мама danly, Дара на мама Пипи, Габриела на мама Malini, Емилиана на мама sinq pti4ka, Жасмина на мама cvetinkaa, Кристиян на мама qilemak, Деян на мама hrisa84,
Пламен на мама Freya_na, Галин на мама bubbolina!

Весело празнуване на всички бебоци  Laughing

# 158
Искам да честитя на цялата банда и да пожелая прекрасно детство , но по-специално Криси и Габче , бъдете все така усмихнати  и прекрасни дечица. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • София
Прекрасен празник и от нас с Ники на цялата банда, родена днес! Пожелаваме хиляди прекрасности за дечицата и техните страхотни мами, татковци, батковци и сие   bouquet

# 160
Мили бебоци, честит рожден ден на цялата голяма майска банда!
Честито и на дечицата, които сме изпуснали!
Всички вие бъдете здрави и растете щастливи за радост на мама и тати!
  Heart Eyes

# 161
Честит първи рожден ден на голямата банда рожденици днес!
Криста, Дарка, Габче, Еми, Крис, Жасмина, Деян, Пламен и Галин бъдете здравички, весели, засмяни, щастливи и безгрижни!

# 162
Честит рожден на голямата тумба днес!!! Да сте здрави и усмихнати, да радвате мама и тати!

# 163
  • Розовата долина
Честит рожден ден на всички малки и прекрасни рожденици - да са здравички, да са щастливи, да имат безгрижно детство, изпълнено с чудеса, да даряват мама и тати само с красиви емоции!

Весел празник на всички и мноооого усмивки!!!!

# 164
  • София / Сливен
Честит прърви рожден ден на порасналите дечица
Криста, Дарка, Габче, Еми, Крис, Жасмина, Деян, Пламен и Галин

Общи условия

Активация на акаунт