Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 719
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Честита първа годинка на третомайската банда в състав:Криста на мама aniK, Кристиян на мама danly, Дара на мама Пипи, Габриела на мама Malini, Емилиана на мама sinq pti4ka, Жасмина на мама cvetinkaa, Кристиян на мама qilemak, Деян на мама hrisa84,
Пламен на мама Freya_na, Галин на мама bubbolina! Бъдете живи и здрави, много усмихнати и слънчеви деца!

newsm59 baloni baloni Весел празник!

На патерица да честитя и на всички други едногодишни вече сладури! Да са ни живи и здрави МАЙчета!

Нари, Честито, страхотна новина  Heart Eyes Леко бременеене и бъдещия батко много да те слуша  Peace

Ох, много изненадващо за нас сме приети на ясла, аз изобщо нямах намерение да я давам толкова малка, но направо си е късмет и не трябва да се изпуска, догодина със сигурност няма да имаме шансове. Засега съм го замислила септември като я дам, да си пусна двете платени отпуски и после евентуално неплатена, че да го добутаме до края на годината - надявам се да посвикне с обстановката, че ми е много ревливо детето и хич не ще на непознати места.  Оф, всеки с неволите си  Sunglasses Приети сме в Горна Баня, ако има други там да свиркат

# 166
Честит рожден ден на малките бебчета родени на 3ти май - Криста, Дарка, Габче, Еми, Крис, Жасмина, Деян, Пламен и Галин   bouquet Бъдете много здрави,весели,усмихнати и много щастливи  Hug[/color]

# 167
  • София
Благодаря за хубавите пожелания за моя рожденик.   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички празнуващи и от нас с Пламчо. Да се здрави, палави и усмихнати винаги!!!

Нашият рожден ден мина прекрасно. Пламен се държа мъжки и до последно не искаше да заспива, макар че очетата му лепнеха, лепнеха... Party Party Party

# 168
  • София
Честит рожден ден на всички 3то-майски наборчета на Габче! Да сте живи и здрави, мили деца, да радвате мама и тати, да растете щастливи, палави и любознателни!

Благодарим на всички за прекрасните пожелания, много сте сладки!  Heart Eyes

Днес беше един от най-напрегнатите дни в последните мноооого месеци, да не кажа - години... Надявам се, че утре ще се събудим отпочинали, Габче без Т (имаше до 39.1 на няколко пъти), в добро настроение, ще разгледаме подаръците, ще им се порадваме и мама ще ги прибере за малко по-натам  hahaha 

почерпка с нашата торта, дано да я има снимана като хората, с надписа и свещичката, но на фона на всичко през деня - това да ми е проблемът Simple Smile

Сутринта имах стрес от една среща с бюрокрация и какво ли още не, междувременно Габче с висока Т, дебитната ми карта изтекла, чудене дали да има тържество или да отлагаме..защото не знаем от какво е Т-та. В крайна сметка направихме рождения ден. Тя беше кисела в по-голямата част от времето, тогава - само на ръце, от 1 момент яко мрънкане. Но като излезнахме от клубчето се освежи, свали Т, почна да си показва номерата, вкл. че сестра ми и 1 приятелка чуха как каза, че става "на ена" годинка (не всеки път отговаря на въпроса на колко годинки става, но се случва като е на кеф). Голяма радост, голямо чудо.

Страхотно е как всеки ден има толкова много празнуващи дечица, колко бързо мина тази година...

# 169
Добро утрооо  Hug
Имам си рожденик!!! Да ми е жив и здрав и малко по- послушен  Joy Heart Eyes Hug
Ето и скромната ни почерпчица:

Тортата не е правена от мен. Сега се захващам и с това  Whistling Ще е напрегнат ден, въпреки липсата на конкретни планове. Гости ще посрещаме в петък.
Боже, кога отлетя времето?! Връщам се една година назад и се сещам с умиление за сутринта когато се събудих с усещането че това ще е един от най- щастливите моменти в живота ми  Heart Eyes

# 170
                                  Честито на днешните рожденници:

Белослава на мама BeBoRaNcHe,
                                                                Крис на мама Oblak11,
                                                         Валерия на мама mariella2418,
                                                               Давид на мама tedi789,
                                                          Александър на мама Tinaina,
                                                              Йоанис на мама  Viviani.

# 171
  • Русе
Честит първи РД на вчерашната и днешната банда! Да сте живи и здрави и специални целувки на Криста,Габче,Еми,Кристиян,Крис,Белослава!  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Hug HugМного ,много ,щасливо детство и лудории! Crazy
Габче Heart Eyes да оздравява бързичко! Hug

# 172
ЧРД, мили дребосъчета и мами!

Ние сме все така сополиви, ама иначе слушка - ама нали знаете как слуша, с ей тия големи уши

Има ли някое майче да се храни тихо и кротко в стола? При нас, ако е в стола, му давам по една лъжица за всяка ръка и му пускам един детски джи ес ем. Или иска сам да хване да си вземе. Може ли някоя мама с второ или трето да сподели кога горе - долу се очаква да спре да блъска лъжицата - може би като почне сам да яде  Tired В парка хората ми се смеят как убеждавам колко е сладко киселото млекце - аааам, маменце.
От чашата с накрайника още не може да схване идеята и му давам сок в капачка от шише - чашите са с дебели стени и се залива
А гърнето му се струва смешно, сяда си, но се хили и предпочита да свърши работа в движение в памперса

# 173
Честит първи рожден ден на  Беличка, Крис, Валерия, Давид, Александър и Йоанис! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и много да радвате мама и тати! Весел празник!

# 174
ЗДравейте майчета   Hug
Честит РД на голата банда и от днес ,всички да са жизнени и усмихнати,много лъчезарни и обичани,весел празник мили дечица  bouquet

# 175
ЧРД на бившите рожденици и ЧРД на днешната банда-бъдете много щастливи дечица и носете само радост на мама и тати  newsm59
Сестра ми ми е на гости и нямам време за форума.Има толкова места за показване,че едвали ще успея,ама нищо да има и за друг път  :lo
На нас ни направиха 2 имунизации-на ръката!Мед сестрата беше някаква нова и направо разказа играта на Ахсен,така никога не е плакала на имунизация-идеше ми да ги взема тези игли и да я имунизирам аз #2gunfireОт рев и се спукаха капилярчета по лицето и окото и се зачерви  #Cussing out
Общо взето това от нас.Весело изкарване на днешните рожденици nbirthday

# 176
Привет от нас!

Честит празник на порастналите Бела, Крис, Валерия, Давид, Александър и Йоанис! Нека растат здрави и щастливи дечица! Честит празник и на майките и татковците   bouquet

Белла тази сутрин се събуди в 5.30ч.  #Crazy Тя вярно, че си ляга към 18.30ч. вечер, но чак толкова рано не е ставала. Дано не се превърне в навик  Mr. Green Оставих я в яслата тази сутрин - изглеждаше доволна Simple Smile Сега се сетих, че някой от вас бяха писали, че не са приети в ясла. Наистина за да се пребориш със системата май става само по втория начин в България  ooooh! Тук обаче яслите са само частни, но въпреки това ако няма място за детето ти в момента, минаваш в списък на чакащите. За да се освободи място за Белла трябваше да я запиша когато беше на 6 месеца, за да може през май месец да се освободи място за нея  Crazy

Атлас, кои точно имунизации правите сега? При нас май след около месец ще трябва за водя Белла  newsm78

Да ви питам до кога се води детето всеки месец на консултация? Тук сега този месец ще водя Белла на по-обстоен преглед след навършване на годинката, но се чудя до кога трябва всеки месец да ходим на мерки и теглилки  Grinning

Fall, още са мънички да се хранят тихо и кротко. Движенията на ръцете им са още некоординирани и затова блъскат всичко - един вид така опознават света  Peace Аз лъжица на Белла още не давам, но й давам да се храни с ръце като режа на парченца плодчета, сварени зеленчуци, препечена филийка и т.н.

Аз отивам на фитнес. Лек ден!

# 177
Честит първи рожден ден на днешните сладурковци!
Беличка, Валерия, Крисче, Давид, Александър и Йоанис бъдете здрави, весели, палави и щастливи дечица!
   bouquet

Уини, аз мисля, че до годинка се ходи всеки месец на консултация, а след това на 3 месеца веднъж, поне така съм чувала, де  newsm78

# 178
Честит първи рожден ден на порастналите човечета: Белослава, Валерия, Крис, Давид, Александър и Йоанис! Бъдете здрави, много усмихнати и щастливи!
  Gift Tada

# 179
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРИ! ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И щАСТЛИВИ!

ura newsm59

Общи условия

Активация на акаунт