Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 697
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Мдаааа и аз съм от засрамените  Embarassed, обаче пък ви чета най- редовно  Laughing и във фейса ви следя, когато имам време, защото е по- телеграфно няк' си... Wink

Ananasi, честито на порасналата сладурка, да ви е здравичка и много да ви радва !  bouquet

За нас - не ходим , пълзим навсякъде и се изправяме винаги, където не трябва и е най- опасно  Crazy, ядем куФня, проядохме по- точно, продължаваме да не спим , като преди , когато се оплаквах ставаше вечер  през 2 часа , сега става  през 1 Twisted Evil и най- лошото е , че идея си нямам 'ЩО  newsm78.
Има 7 зъба, скоро проби долен при резците , та друг да е тръгнал толкова скоро ,не очаквам, но пак не спи.... ooooh!
 За слънце и преди съм писала, аз ползвам това и мажа редовно, защото е много бяло мойто чадо , пък и с тоя вятър, та доволна съм много от него ми е мисълта-

http://www.thalloderma.com/cosm_prd.php?pr_problgr=%D1%CB%DA%CD% … C8&prod_id=79
- недостатък е , че е мъничко като грамаж, но така или иначе после вземам нещо с по- нисък фактор и по- голямо като количество  Peace
Ходим редовно в морската градина на разходки и там спи най- добре през деня Peace, освен и вечер там да се опънем на плажа , та да поспи, други идеи за сега нямам... Joy

Поолях се с писането , само за финал  да попитам -някой ползва ли йонизатор и нещичко като отзиви , че покрай мен няма с кой да се консултирам  newsm78

Много да си нацелувате сладурите от нас ! Kissing Heart

# 91
  • гр. София
В денят на единадесетата месечинка,
с нетърпение започваме да броиме дните,
до купона, за една годинка Simple Smile Ето и почерпка:

Привет МАЙска бандааа! Честито на днешните и вчерашни рожденници! Да са живи и здрави и весели дечица!
Днес се разминаваме отново с торта,защото нямам възможност.Но и тук да си покажа твоернието за първата годинка на едно момченце

# 92
Добър ден на майската дружинка!
Ние вече сме си у нас в къщата, но си нямаме интернет не знам докога и много ми липсвате. Честито на всички вече ГОЛЕМИ майчета   bouquet
На Йоанка и на мен ни трябваха по 2 дни да се приспособим, нея я хвана запек, аз повръщах цял ден  #Crazy но си ми е скучно и странно, квартала има една градинка на кръст и полудявам
Още не ходим, освен за ръчички, скоро ще има 7 и 8 зъб и рожден ден и кръщенка  Grinning дано дотогава се включим или поне като идваме у нашите  като днес да пропрочитам

# 93
Здравейте от нас!

Първо, искам да честитя празника на всички порастнали сладурчета и на техните родители! Нека са ви здрави, послушни дечица и да имат незабравимо детство   bouquet

Напоследък не ми остава много време за форума от работа, деца и учене. Белла расте със скоростта на светлината  Mr. Green Хапва си всичко, като гледам да й давам повече ограник храни и разнообразие от плодове и зеленчуци всеки ден. Давам и по-често пилешко, агнешко и риба, като най-любимото й е паста с риба тон и доматен сос или спагери с домати и моцарела. Изобщо се насочва към италианската кухня  Crazy От месец вече пълзи и се изправя сама  Heart Eyes С Кари много си играят двете ( доколкото Белла разбира от игри, разбира се ). Кари наскоро ми каза, че понеже Белла е още мъничка, тя ще й помогне да духне свещичките на тортата, така че и ние чакаме рождения ден с нетърпение  Mr. Green

Белла започна ясла през миналата седмица. За сега ходи само 2 дена. Много й харесва там, даже първия ден изобщо не искаше да си ходи. Яслата е частна и в бебешката група са 5 дечица, като ги гледат 2 или 3 жени. Атмосферата е много спокойна и общо взето съм много спокойна  Peace

Това е за сега по-интересното около нас. надявам се скоро да мога пак да се включа  Grinning  Hug

# 94
Честито на днешните рожденници желая им безкрайни щастливи мигове а на техните родители много радост покрай тях.. Hug
Winnie радвам се за хубавите новинки покрай вас.Дано Бела е все така доволна сред децата. Peace Hug
Марая страхотна торта браво голям майстор си.Признавам те!!! Heart Eyes
Синя птичка разсмя ме WinkАма важното е че само с толкова сте се разминали. Hug
Аз не съм ви се похвалила ама си имаме още 3 зъба така че стават общо 5..голяма мъка е при ваденето направо не знам както трябва да излязат всички какво ще бъде... ooooh!
Много е пуста темичката направо не мога да повярвам.Дано сега покрай празнуването на рожденните дни е така... Whistling Crossing Arms

# 95
Бърз въпрос, без да съм ви чела, че все още не мога да разбера от какво ни се получават обривите. С какъв прах за пране перете? На прах или течен, каква марка? Кое е най-доброто? Някой имал ли е проблеми с конкретна марка?

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 17:24 от herzog

# 96
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!!

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНАТА БАНДА  1-ВО МАЙЧЕТА РОЖДЕННИЦИ!!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  ura

Синя птичка знам за какво става въпрос....Аз също бях се изтърсила,но по гръб с дребния и
бая ме боля ,но важното е че не го изпуснах Hug

Херцогче(Краси)Аз ползвам Сано Максима сух прах и нямам проблеми,но с Другите Тео бебе и от някой омекотители се изривахме.едни ситни обриви като от храна...Надявам се да съм ти помогнала

# 97
Краси, пера с Максима и Тео бебе, от друго  се изриваме. Възможно е , ако си сменила препарата от  това  да се е обринал. Мирко се обрива от вълна и от груби материи.

# 98
В голяма питанка съм. Появяват се обривите по краката, челото, ръцете, под очите, понякога на гърба - кожата става ярко червена, и обсипана с пъпчици. След 20-30 минути няма нищо. Така по няколко пъти на ден. Не мога въобще да хвана как, защо, какво се случва. Водих го на лекар, казаха хранителна алергия, но той нищо ново не е ял. Праха за пране майка ми го беше купила преди да пристигнем, и вече цял месец с това му перем дрехите (Емили Бейби), а обривите са от 5-6 дни. АМ е НАН на Нестле, също откак сме дошли това пие.
Някой да има идея? Не мога да го дрогирам с антиалергични капки още 1 месец докато се приберем...

# 99
Краси, не мога да помогна със съвет, но погледни тази тема, може да ти подскаже нещо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569790.msg18097550#msg18097550   Rolling Eyes

# 100
  • София
В голяма питанка съм. Появяват се обривите по краката, челото, ръцете, под очите, понякога на гърба - кожата става ярко червена, и обсипана с пъпчици. След 20-30 минути няма нищо. Така по няколко пъти на ден. Не мога въобще да хвана как, защо, какво се случва. Водих го на лекар, казаха хранителна алергия, но той нищо ново не е ял. Праха за пране майка ми го беше купила преди да пристигнем, и вече цял месец с това му перем дрехите (Емили Бейби), а обривите са от 5-6 дни. АМ е НАН на Нестле, също откак сме дошли това пие.
Някой да има идея? Не мога да го дрогирам с антиалергични капки още 1 месец докато се приберем...

А случайно да има досег с животинки? Котка, куче, хамстер ...

# 101
Нямаме тук никакви животни. Desex, благодаря за линка. Наистина говорят за нещо подобно.

# 102
Здравейте и  от мен,

Тези дни имам повечко възможност и ви по прочитам - та някой спомена за яслите - ние НЕ сме приети, изместили сме са с 10 номера нагоре /поне за тази която ние 1-во желание, за другите нямаме промяна, дори не сме и в граничната група, като гледам май нямаме никакви шансове за тази година.

А случайно да има досег с животинки? Котка, куче, хамстер ...

Незнам доколко има вероятност  да е от това, но да в момента е сезона на алергиите от различни цъфтящи растения  newsm78

# 103
  • София
Тогава и аз ще купя слънцезащитно А-дерма, а бързо ли попива? За Мартин бях взимала някакъв Нивеа, който попиваше мноого дълго и детето постоянно си ходеше с бели петънца.
Аз пера със Сано, не е течен, доволна съм, но при упорити петна си трябва предварителна обработка, Саното не се справя.

# 104
  • София / Сливен
Честито на рождениците!
Честито на месечките!
Много е неприятно с детските градини ние ще се местим в София по точно в Панчарево и с наши приятели коментирахме детската градина понеже Алекс ходише там много хубава база има сега имало недостиг на места и незнам за Дани как ще стане мисля да подам документи от сега за другата година.

Общи условия

Активация на акаунт