Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 830
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
О, Южния парк  Rolling Eyes Няма да стане в моя случай. Но нали съм си талибан, ще следя уговорките и рано или късно ще предоставя ненагледното си присъствие

Бръмбазела, нашата нещо като свекърва, едно от първите неща, които каза край новородения Марти беше ... айде ся. Тъпи лели. Аз завиждам със все сила за второто и третото, аз няма да си имам, защото си изгоних мъжа да се погаждат с "мама" двамата. Сериозно, направих го.

Ние вече сме в дървената кошара - досега ползвах преносимо, което е доста по-дълбоко и не може да скочи от него, но се научи да се друса в леглото; в този ред на мисли, страх ме е да не прескочи и да не тупне долу. Преносимото пък може да го обърне, както се друса. Тоест, настана време да не мога да го оставя сам и за секунда

# 511
Е хайде голямо честито вече официално.

# 512
Изи едно приятелско рамо и от мен имаш  Hug,много ти се радвам ти си майка героиня  Heart Eyes,а свекито я остави да си ги говори и не и обръщай внимание  Naughty

# 513
Честито Бръм! Grinning Няма по-голямо щастие, желая ти една много лека бременност и здравичко пухкаво бебче за радост на мама, тате, кака и батко Simple Smile

Ама наистина стана много весело и активно в темата Simple Smile

Силве, дай жокерче за другите булки ( Mr. Green), а на теб ти желая приказен ден!! Да нацелуваш сладкия шафер!
Днес в ФБ само сватби коментирам, и тук сезона е в разгара си, ще взема и аз да се замисля  Mr. Green

Just woman
, малкия дявол е бил, намачкай и бузките на малката палавница!

# 514
Благодаря много на всички за пожеланията и съпричесността Simple Smile, която показахте в този момент

# 515
Благодарим на всички за пожеланията.

Честито и на останалите рожденици, да бъдат живи и здрави и много щастливи!

Да почерпим и с нашата торта...

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/96426383.jpg/][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

# 516
Айде и аз да честитя официално Mr. GreenИзи,лека бременност мила Heart Eyes

Силве кога е събитието?

От днес уж се захванах с опитите да махнем памперса Crazy.Резултата е 1:0 за Бери Mr. Green.За половин час се изпишка 2 пъти,но не в гърнето ами в гащичките Crazy.Само се погледна и продължи да си играе Laughing Laughing.С една дума пълен провал Rolling Eyes.

Миналата седмица подадох документи за ясла,да видим дали ще ни огрее Praynig

v_bogdeva голям сладкиш е малката госпожица Heart Eyes

# 517

От днес уж се захванах с опитите да махнем памперса Crazy.Резултата е 1:0 за Бери Mr. Green.За половин час се изпишка 2 пъти,но не в гърнето ами в гащичките Crazy.Само се погледна и продължи да си играе Laughing Laughing.С една дума пълен провал Rolling Eyes.

Миналата седмица подадох документи за ясла,да видим дали ще ни огрее Praynig

Спири, много, много актуални теми и при нас  Mr. Green
Днес купихме второ гърне, щото с първото имахме неуспешен опит и си редеше играчките вътре цяла зима, та като реших скоро пак да го пробвам, директно ме отсвири и се врътна да си играе с него, дано с новото да станат нещата.
Ако някой вече е напред с материала с гърнетата, моля, давайте съвет Praynig

А за яслите - трагедия пълна. Берката ще ползва ли някакво предимство? Ти нали си медицински работник? Стискам ви палци  Praynig Нас дано поне септември ни огрее  Praynig

# 518
ех Изи хайде и тук да ти честитя новото късметче в живота, татко все казва всяко детет си идва с късмета- сестра ми се е родила в много неподходящ момент за родителите ми, но винаги си е била късметлийка в живота!

ох чакам с нетърпение да се прибера и всеки ден ще сме в южния  Peace

днес като прочетох за срещата малко ми стана тъжно  Rolling Eyes

тези дни Ати ме побърква с това кърмене, иска- иска - иска Simple Smile много е сладък и не мога да му откажа какво да направя, да ми е жив и здрав. Днес пак чух изказване колко е вредно за детето, да кърмиш бременна и като попитах каква е вредата, нещо не можаха да ми отговорят - много се смях  Laughing

вени - да ти отговаря на въпроса - кърмя си Ати и всичко е наред и детето е добре и аз също- чувствителни са зърната , но това е нормално, ставаш през нощта да кърмиш, но това също е нормално - сладка история поне за мен- Ати става към 3-4 през нощта и ми вика" хаааййде" това означава искам да цокам
разбирам се че е изморително, все пак тялото постоянно работи, за да произвежда кърма и отделно работи, за да отгледа и другото бебе- но според мен организма си свиква все пак това е период от 9 м всичко става постепенно
знам че ако всичко е наред и няма контракции, разкрития и други можеш да си кърмиш, това го знам от Изи, даже си поръчах и дрешки от кърмаческата на Шаманка  Laughing Embarassed

Иначе сме супер - бях качила 1 кг, но ги смъкнах тези дни, покрай Ати - много се раздвижи тези дни и само ходи наляво надясно- с Ати до края на 3 месец, бях качила 5-6 кг, може би това е + от кърменето и ходенето след прохождащо дете  Thinking

# 519
  • Под кленовите дървета
мерси за отговорите нари Simple Smile
а приемат ли се допълнителни витамини и калций, че си спомням, че аз пиех Пренатал?
За контракции, мисля, че ако има достатъчно магнезий няма да има контракции. Помня, че в сушените кайсии имаше най-много. Съвсем съм забравила, че кърменето може да предизвика контракции.

# 520
  • София
Честито и от мен, Изи   bouquet! Лека бременност и новото късметче май ще дойде с Новата година  Hug

Честит да е рожденият ден на всички които празнуваха в последните дни! Да бъдат здрави, умни и красиви и много щастливи деца!  newsm59

На кой вход ще е срещата, ако успея да дойда, да ви намеря  Grinning?

Правихте ли ПКК и изследване на урина? Аз залепих колектора в петъка, тя пък веднага свърши голямата работа и нищо не направихме  Laughing Утре пак ще се пробвам.

# 521
Благодаря ви отново!  Hug Ама не съм героиня, недейте така сега! Като помня Каби колко трудно го изгледах, на този фон Криси въобще не мога да я усетя - толкова готино бебе е, а пък с Късметчето ще видим - може да е още по-лесно, както обещават всички.  Mr. Green

Вени, за кърменето - честно казано никога не съм си представяла да съм бременна кърмачка и тандемка. Винаги съм искала и между децата ми да има няколкогодишна разлика. Само че Късметчето ми показа, че има и друго.  Laughing Кърмя Киси все така интензивно, както и преди да забременя, без това да ми се отразява по някакъв начин. Храня се здравословно - на ден омитам поне кг плодове, готвя с много зеленчуци и така всъщност няма никаква причина за допълнителен прием на витамини. (С нито една бременност не съм пила нищо  Simple Smile) А по отношение на контракциите и кърменето - проучвания показват, че няма опасност за плода.

... Бръмбазела, нашата нещо като свекърва, едно от първите неща, които каза край новородения Марти беше ... айде ся. Тъпи лели. Аз завиждам със все сила за второто и третото, аз няма да си имам, защото си изгоних мъжа да се погаждат с "мама" двамата. Сериозно, направих го...

Fall, сигурна съм, че си взела трудно, но добро решение и то по никакъв начин не означава, че няма да имаш и други деца някой ден! Познавам свестни мъже, които биха отгледали детето от друг баща като свое, с цялото уважение и обич към малкия човек. А откъде знаеш, че таткото няма все пак да предпочете Марти и теб пред "мама", да бъдете щастливо семейство и да отгледате още две прекрасни същества?! Сигурна съм, че някой ден мечтата ти ще се сбъдне!   bouquet

# 522
  • София
Отдавна не бях влизала в темата, нито в чата, но имам изпити, тестове, пиша разни курсови работи и ... Crazy Толкова се зарадвах на хубавите новини обаче, много мило ми стана.  Heart Eyes

Изи - честито ви Късметче! Много лека бременност ти пожелавам! Ще бъдете едно голямо щастливо семейство .... толкова много ви се радвам.   bouquet Hug

Силве - Ще бъдеш много красива и нежна булка.  Hug Ще чакам с нетърпение снимките от събитието.  Heart Eyes

Надявам се и другите две бъдещи булки да се издадат.  Grinning

Ние с Калоян ще се присъединим към срещата утре.  Grinning

# 523
Ние с Калоян ще се присъединим към срещата утре.  Grinning

И аз, и аз Simple Smile   bouquet

Бръмб, честито Късметче и лека бременност! Ех, толкова е хубаво 3 деца  Hug Heart Eyes

Честито и на бъдещите булки Simple Smile

# 524
Мерси, Ивонка, Славче!  Blush

Утре към колко часа ще бъдете в Южния? И къде точно откъм Нишава? Така де, и ние ще идваме.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт