Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Ехоооооуууу  Grinning
Голяма разходка дръпнахме днес  Mr. Green Да докладвам - взех си изпита с 5 bowuu

После се видяхме и с майчета и бебчета, бяхме обичайните заподозрени - аз, мъж ми  Mr. Green/щото очаквахме, че и други татковци ще има/, Змейка, krischana и Elche, radunka също беше, но за мъничко, че на сладък Марти много му се спинкаше, но все пак много се радвам, че се запознахме "live" дето се вика  Grinning.

Всички дЯца послушно си дремнаха в количките, само моето чудо не пожела да заспи, макар че много й се спеше, ама нали е първа клюкарка, как ще изпусне нещо  Whistling. Големи сладурки са станали тия пловдивски моми, а Саня на Елче е направо страшна умница, толкова неща знае и показва  Heart Eyes Ива едно махане за "чао" го прави само, когато тя пожелае и на когото тя пожелае  Confused Телешки инат!  ooooh!

Снимки по някое време довечера ще кача, като заспи диването  Crazy.

mira_sm, аааа хич не й се притеснявам за килограмите, тя си е жива, дива, яде си, ама явно ще е хърбалетка като мен  Crazy  

alex88, кой номер носи Ади, че и ние сме проблемни с намирането на малки номера обувки  ooooh! Скоро гледах едни малки сандалки, затворени отпред, в един магаин в Карлово  Peace

Спири, може зъб да я мъчи, нищо, че не се вижда да излиза, или пък да се е развълнувала прекалено от нещо  Thinking Нацелувай я от нас прекрасната Бери Hug

ananasi, приятна срещичка  Peace

roni_sz, дано се отървете от тия бактерии вече  Praynig Много неприятно  Confused.

# 601
Добър вечер и от нас! Приспах хайванче и да кажа колко добре ми се отрази срещичката днес, айде пък другия път повече, че срамота  Mr. Green Чакам сега снимките да гледам
Всички са ни такива сладури, жалко че единствения кавалер тръгна рано, тъкмо хареса нашата  Joy мадама

# 602
Добър вечер и от мен!

Днес направихме първия плаж  grinning039.Беше страхотно(макар,че не съм от големите фенове на плажуването Rolling Eyes,предпочитам капанчетата Mr. Green).Времето беше чуудно-яко слънце,лек ветрец,абе идилия.Бери естествено беше в стихията си,то пясък,то вода Crazy Mr. Green.Напълнихме надуваемият й басейн и гласа й не се чуваше.Водата все още е студена и не става за къпане.Заспа в 19ч.,да видим какво ще ми подготви тази вечер Thinking.

Между другото тя вече спи само един път на ден около 2 чАса.Има ли други като нея?

Нелка браво за изпита newsm20.Ти си наЩа гордост Hug.Чакаме снимки.

# 603
Ние нали сме с мега малък крак едва и намерих сандалки.Гумени са и нямат такова за придържане на петичката,защото ако има такова пищи истерично и не иска да ходи.Пръстчетата също са отворени.Учудващо са и много удобни,пък и като нямах друг избор откъм модели с толков а малък номер  Mr. Green

Алекс нали  бях писала и ние сме много зле.Няма нищо по магазините, което да ни става. 10см(отговаря на обувчици за 0-6месеца ) ни е крачето, освен късо е и доста тъничко и всички обувчици ни падат ,много е смешна дебели баджачета и тънък глезен и ходилца.Преди два дена купих и аз едни гумени и отворени са отзад ,но пък с каишка отзад и над крачето и не падат толкова много, инъче постоянно като е особено в паяка, аз все слагам обувки.

За спането ние все още след събуждане към  7-8 ч . спим и  към 10-10:30ч (около час)и след обед от 14ч до 16:30 -17 ч е не всеки ден зависи ,но в повечето случай 3 часа си ги спи.

spiritо честит първи плаж(имате вече една баня  Mr. Green)И аз днес споменах на моя .......ама ........ще идем няма да избяга,на морето сме.А август ще бягаме на планина,ще ходим на почивчица на Пампорово,как ли ще се престави малката .......... newsm78 ?

# 604
Славче, много странно, но този магазин "Най-най" явно няма сайт - питах Гугъл, той не отговаря. Те предлагат обувки на Капчица и разни други фирми. Обувките на Киси са отворени отпред, с твърда петичка, закопчалка с катарама. На цвят са бели с 3 нежносветлорозови цветчета. Това беше единственият модел, който й стана на бухналия крак и беше достатъчно проветлив. Със сигурност ще й умалеят и ще се наложи нов чифт (а както винаги става при Каби, това се случва в края на лятото, когато хем не ни струва да инвестираш в отворена обувка, хем не можеш да вземеш затворена!  ooooh!)

Не знам дали обърнахте внимание като бяхме в Южния - Киси си криви лявото краче навътре. Мислех, че като й обуя истински обувки, това ще се оправи, обаче тц. Понякога го изправя, но по-често стъпва накриво и навътре. Дали сега да я водя на ортопед или като проходи, се чудя?  newsm78

Ние вчера на отидохме в Пловдив, но днес ще се разходим в Плевен.  Simple Smile

Усмихнат и слънчев ден на всички!  Heart Eyes

# 605
Здравейте момичета,

вчера срещата беше страхотна! Така се радвах, че се запознахме на живо! Бебоците са страхотни, всички дами бяха от хубави по-хубави и Марти, като единствен кавалер се обърка, къде да се спре по-напред, но определено си хареса Йоанка и просто се залепи за количката ѝ. За съжаление си тръгнахме бързо защото за пореден път се доказа, че мъжете на са издръжливи, като жените Simple Smile На Марти му се доспа страшно много, а той не спи в количката. Той толкова бесня преди срещата - гони гълъбите по площада и тича към шадравана, че вече беше каталясал, но обещаваме другият път ще стоим до край Hug Така се вълнувах за срещата и още ме държи Simple Smile
а съжаление съм забравила паролата на албумчето и съм изтрила съобщението, ако може някои да ми я пусне на лични Hug

# 606
Аууу, каква активност Simple Smile
Ние с Мирко 5 дена бяхам в Ботевград на чист въздух .
Гледам за мерки си говорите, нашите са 12200 гр. и 86 см. скромно , но от сърце.

Ани, датата на събитието  е 17.07 много мило, че всички така честитят , но има месец и половина Simple Smile Не знам къде се бяхте скрили на 1-ви в южния, но обиколих 3-пъти. Жалко , че не успях да ви видя, целувки на Крисето Heart Eyes

# 607
Здравейте момичета,
sivanovaa  браво за хубавите мерки,едър мъж си имаш  Heart Eyes НИе сме от слабичките,но вече не се и опитвам да я правя дебела.ИИзморих се  LaughingПърво мислех,че не и стигаше кърмата,наддаваше малко,вероятно така е и било,почнах да я тъпча с каши,но детето приема определено количество и отказва,явно усети скрития ми стремеж и се научи много проклето да плюе ,всичко на 1 метър около нея става намацано с храна.Някой ден пак се мъча да я тъпча,понеже има дни по цял ден не яде,но постигам само излъгване да хапне 1-2 лъжици.Има дни в които готвя по 3 манджи за едно ядене да пробвам да не би да не и харесва,но се оказва,че просто не иска да яде и няма смисъл да я насилвам с каквото и да е. Все се чудя как на някои деца на нейната възраст не им стига това,което има дават  Heart Eyes ама всяко е различно и ще я оставя на по-свободен режим.Както каза веднъж един мой познат,яде ли веднъж на ден ,ще живее Joy При храната,която приема и това постоянно движение,не се спира и за секунда,когато е будна,си е много добре на килограми,наддава последно около 200 гр.  Grinning

Бръмбазела Киси слага ли я на проходилка и ако да,по колко време я държа.Понеже и ние сме така,и си мисля,че те са виновни.Бях много против паяка,но като няма къде другаде да я оставя дори до тоалетна да отида го ползвам.

лилка призна съм я адашката като най-спокойното бебе за сън от всичко за които съм чувала. И ние някой път спим по 2 пъти,но общо не правят повече от 2-2,5 за целия ден.Това е в добрите дни,в повечето неможе да заспи чак до 5-6 вечерта,имаше дни ейтака по цял ден не спеше и ми заспиваше в количката към 7,8 вечерта като сме навън още,случи се на 2 пъти така,единия заспа в 7 ,другия в 8 и не се събуди,нито яла ,нито къпана откарваше до 3-4 посред нощ  Simple Smile

# 608
Нелка,браво за изпита  Hug Hug Hug Хубаво сте си изкарали на срещата май : Sunglasses Надявам се другия път и ние да се присъединим  Peace Я кажи в кой магазин с Карлово си гледала тези сандалки?Иначе единстевените които са и точно са 16 номер от тези за прохождане на Барт  Mr. Green
Спири,как и на мен ми се ходи на плааааааааааааааааааааж  Confused КАчи малко снимки да видим Бери как се е забавлявала там  Peace
Бръмб,много се радвам,че пак пишеш в темата  Hug

# 609
Бръмб, аз мислех че криви крачето защото са й меки обущетата ... дано бързо отмине това ..

Майчета има ли и други като нас да заспиват чак в 17 часа през деня и то след като сме много изморени вече и много ни се спи.КОлкото и да се опитвам немога да и създам режим на ядене и спане. След закуската(попара,кус -кус,макарони) към 10 сутринта,не иска обяд,нито в 2,нито в 3,яде малко супа чак към 7 вечерта,през останалото време каквото и предлагам се плюе.Може да гризка само коричка хляб или бисквитка сама,затопен хляб от общата манджа също хапва по няколко хапки,след което започва и него да плюе.Предпочита явно да има хляб в онова,което и се предлага  Laughing Дали това,което приема към 10 я засища толкова,че да отказва обяда( от кухнята или каквото съм и сготвила)? Понеже като се събуди в периода от 6 до 8 давам АМ около 200 мл. изпива и ми се струва рано да правя друга закуска,затова я яде по-късно около 10. Мисля си,че причината е или в  зъбите или от жегата,или за бактерията е.коли,която имаме или вече не иска да яде с лъжица,но пък сутрин си изяжда това,което и предлагам,а през деня всичко друго отказва и си чака млякото в 10 вечерта.  newsm78
За сандалките несъм решила точно какви да са,но май наистина ще е по-добре да за с по-закрити пръстчета Славче  Hug аз докато се наканя да и взема,то лятото ще мине  Joy

Добре дошла в клуба, яде в 9-10 сутринта попара и после към 14-15 (кухнята), заспива в 17-18 и ме прави на луда ... после яде в 19-19,30 (пак кухня)  и после преди да легне към 23,30 (АМ)
А за сандалките има време , спокойно ... то сега започва лятото Wink

Слънчев и прекрасен ден на всички Simple Smile

# 610
Леле каква хубава активност в темета Hug

Нелка, честити за изпита! Едно голямо БРАВО! Hug Heart Eyes

Много хубави снимки гледах в ФБ от пловдивската среща! Страхотни сте! Hug

Вчера ходих до въпросното НОВО БЕБЕ, няма никакъв избор всичко е изчерпано, но имаше моделче и за нас, взехме 20 номер, но ме притеснява че нещо му е доста широко, на Борис крачето е тънко и дълго ooooh! а 19 му беше тясно и малко. В магазина нещо не можах да преценя, надявам се до края на лятото да му станат, сега ще търся друг вариант.

Приятен ден на всички! Hug

# 611
Я кажи в кой магазин с Карлово си гледала тези сандалки?Иначе единстевените които са и точно са 16 номер от тези за прохождане на Барт  Mr. Green
Алекс, магазина се казва Пинокио, намира се като тръгнеш от Детмаг-а към къщата на Левски, има една аптека със зелен светещ кръст отпред, малко по-нагоре от нея е магазина, от лявата страна на улицата е. Дано не бъркам в обяснението, но мисля, че така се падаше  newsm78 Гледах ги преди десетина дни, дано още има  Peace

# 612
Вие сте първите, на които казвам  Wink - Марти проходи. Преди се движеше от точка до точка из етажа, но днес в парка го свалям от количката - леле, като се разтича това момче из алеите и тревните площи, по-бърз е от мен  Heart Eyes
От нас усмивки и виртуален прощъпулник:

# 613
Нелка,да знам го,ама май не ни станаха и там обущетата.В един друг има на Барт,но са останали само момчешки,та чакам да заредят.
И какво викаш - идвала си към Карлово и не си се обадила,ааааааааааааааааааааа????  Confused
Ще ти дърпам ушите,ей  Mr. Green

# 614
  • Sofia
Пловдив, много сте готини - и големите и малките  Heart Eyes Hug
Fall, честити ви ходещи крачета  Hug Криста все още само в къщи се пуска и то когато се залиса в нещо, не се сеща, че никой не я държи  Peace
Бръмб, аз си помислих, че от обущетата Киси стъпва така  Rolling Eyes Те повечето дечица стъпват с петичките навътре. Габи май и до ден днешен с двете крачета стъпва така. Мисля, че и Криста Ако те притеснява, води я на ортопед Peace
Спири, дразните с тоя плаж  Twisted Evil Hug

Ние вчера по неволя прекарахме цял ден на село при баща ми - Криста си порева и се криви 1 час, но като свикна с обстановката, после не искаш да си ходи - там спа като къпана в количката, Габи се наигра на воля в двора, ходи на събор даже, абе вечерта ми вика "мамо, не ме държат краката вече"  Joy
Много хубаво на село  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт