Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 392
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
stasi76 , много апетитни мъфини. Може ли рецептата за белия ганаш?
marabu, чудесни са  Simple Smile  Ухаят на лято.
Йонче и ти големи вкусотии си показала.

# 226

Да ви кажа вчера бях в чаената къща и бях много впечатлена, че всичките им сладки заигравки бяха без захар и яйца - курабийки, сладки ,мъфини и изглеждаха перфектно!
 Йонче,споделям мнението ти за този недостатък, а ти си се справила отлично!

Биляна, ако разгадаеш рецептите, пиши 
   Мъжът ми ми донесе страхотни бутикови овесени бисквити от Полша, невероятни на вкус, леко киселки. Оттогава все си мечтая как ще си направя мои си  Simple Smile

# 227
Beni2 течна сметана + бял шоколад 1:1. Загряваш сметаната(без да кипва) и добавяш начупения шоколад, бъркаш докато се разтопи напълно. Оставяш да изстине напълно и прибираш в хладилника за една нощ. После разбиваш хубаво с миксер и прибираш отново в хладилника за да стегне и след това шприцоваш. Peace

# 228
  • София
Beni2 течна сметана + бял шоколад 1:1. Загряваш сметаната(без да кипва) и добавяш начупения шоколад, бъркаш докато се разтопи напълно. Оставяш да изстине напълно и прибираш в хладилника за една нощ. После разбиваш хубаво с миксер и прибираш отново в хладилника за да стегне и след това шприцоваш. Peace

А, това е много интересно. Мъжът ми онзи ден погледна докато гледах снимките и му хареса на вид.
Може ли да попитам каква рецепта си използвала за мъфините. Сметана + бал шоколад изглежда доста сладко и не знам на кое тесто би подхождало.

# 229
Виж ТУК, рецептата Мъфини с ягоди. Само,че този път не сложих ягоди и орехи и към половината смес добавих какао.

# 230
  • София
Благодаря!

# 231
stasi76, благодаря!   bouquet
Много вкусно ми звучи точно с бял шоколад и със сигурност ще пробвам.

# 232
# 233
  • под тепетата
Уф, какво да кажа - че в тая жега ще ме подкокороса пеп-4о да пускам фурната  #Cussing out

# 234
да, но ментата действа(ла)  разхлаждащо  Laughing  Hug

# 235
  • под тепетата
Ммммм-да, особено ако остатъка на ментовия ликьор се разреди с тоник по време на печенето и употреби с разхлаждаща цел! Не мога да се въздържа, но тези дни пробвах торта с мохито,мента и джиндифил и ми подейства точно така  Mr. Green Рецептата е стриктно приложена и очаква включване, както се казва  Wink Благодаря за споделянето и!
 Радвам се, че макар и мъничко съм била полезна с комбинацията кайсии+банан, при теб ягоди +банан.За коледните линцери е вълшебна просто.

# 236
Радвам се, че макар и мъничко съм била полезна с комбинацията кайсии+банан, при теб ягоди +банан.За коледните линцери е вълшебна просто.

съмнявах се, че си ти, но не бях сигурна. Вече знам на кого съм благодарна   bouquet   bouquet  До Коледа обаче е изключено да оживее бурканче сладко, като гледам как върви  Joy

А сега мохито да пробваме казваш  newsm78  чакам предложението  Peace

# 237
 Simple Smile здравейте да се разпиша с едни портокалови мъфини с маково семе

# 238
аз пък да взема да те подкрепя   bouquet и да кажа, че наистина са страхотни!

# 239
И аз да се включа с едни плодови мъфини.

Пълнозърнести боровинкови мъфини

Общи условия

Активация на акаунт