Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 462
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • До хладилника, който обичам
Намерих картонени по 14 лв + 4 доставка, като за еднократна употреба ми се вижда повечко.

# 331
  • под тепетата
Да, явно сме гледали на едно и също място. Питай в тортената тема момичетата.Там честичко приготвят мъфини + торта, а и пазаруват от чужбина. Може пък да ти услужат, ако имат.

# 332
 Simple Smile
Pety линка е много полезен ..
Кат ♥  чудесно изглеждат
jas.min  ще чкаме отзиви за рецептире и се надяваме да  ги споделиш с нас... Simple Smile

ето и едни от мене.... с фъстъчено масло

# 333
  • Miami
Хоп и тук да се разпиша  Simple Smile
Мъфини с царевично брашно, сирене и колбас

# 334
Много обичам солени мъфини, Кори, страхотно изглеждат!
Подсети ме да покажа и моите.
Тези са малко диетични с шунка, извара и яйце.

# 335
Кат, страхотна идея   bouquet

# 336
Кат, страхотна идея   bouquet

smile3501 Веднага ще се пробва.

# 337
  • Miami
Аууу и аз търся като за мен нещо диетично  Simple Smile Непременно ще ги пробвам тези, Кат   bouquet

# 338
Намерих си стойка за мъфини! На малко по-ниска цена от тези, които споменахте, на по-висока от други, но пък е метална. Нямам търпение да дойде и да я напълня с мъфини, когато ще се похваля с една мъфинова торта на 4 етажа Simple Smile

# 339
Бу, честито!
От къде си я поръча? Може ли линк?

# 340
Кат, в Продавалника видях. Ще взема голяма (за 23 бр.), но после мисля и 12 да си взема, защото за непосредствена употреба обикновено правя малки дози.

# 341
Кат сподели моля те рецептата за диетичните ти мъфини с извара и яйце. Изглеждат страшно апетитно.

# 342
Рецептата е много лесна и бърза.
Аз обикновенно използвам пуешка шунка с кръгла форма.
Нарязвт се тънки парченца и се напасват по формата за печене. Слагам една лъжица извара, посолявам, чуквам яйце отгоре и слагам във фурната докато яйцето се запече.
Може вместо извара да се сложи сирене, кашкавал, топено сирене, домат или печена чушка.
Дори и в най-простия си вариант стават много вкусни.   Peace

# 343
Благодаря. Много лесно звучи. Аз си помислих че има тестяна кошничка някаква  newsm78

# 344
Ммм, много апетитно изглеждат солените кексчета ! Ще се изпробват със сигурност !
Аз съм на сладка вълна в момента. Тези от вас, които обичат канела, ще останат доволни Simple Smile

Мъфини с вкус на захарни понички

Общи условия

Активация на акаунт