БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
От известно време съм във форума и да не видя тази тема, голяма блейка съм  Laughing
Присъединявам се към вас! Както се вижда съм с две дъщерички. Както чета е имало среща и аз за малко съм я изпуснала. Надявам се на следващата да присъствам.

Лека и спокойна вечер от мен!

# 226
  • Бургас
Да, мисля че работят в неделя до 13 часа - поне преди работеха Peace

# 227
Благодаря,шушоната! До толкова работят.

# 228
Искам да ви попитам къде водите децата на езиков курс. Попаднах на тази статия. http://grabo.bg/burgas/ednomesechna-liatna-ezikova-zanimalnia-za … 53-otstapka-02vmg Струва ми се интересно. Хем забавно, хем полезно. Някой има ли впечатления ? Става въпрос за дете в 2 - ри клас.

# 229
Здравей, Alya_Bs аз лично посещавам курса по англиийски и съм много доволна, от гработа също си грабнах една една такава оферта. Ако мислиш,  че твойта ще стой я запиши мисля, че няма да същаляваш, ко нещо те интересува на телефона отговаря едно готино момиче до 6ч е там и всичко ще ти обясно. Дано съм ти била полезна

# 230
Искам да ви попитам къде водите децата на езиков курс. Попаднах на тази статия. http://grabo.bg/burgas/ednomesechna-liatna-ezikova-zanimalnia-za … 53-otstapka-02vmg Струва ми се интересно. Хем забавно, хем полезно. Някой има ли впечатления ? Става въпрос за дете в 2 - ри клас.
Здрасти аз ходя лично на курс по немски в Глобус център и съм адски доволна от учителката,а за деца доколкото съм чувала най-често ги водят в Европа така мисля се казваше агенцията.

# 231
Здравейте! Laughing
Има ли някой осведомен дали има някаква програма организирана от общината за утрешния празник. Thinking

# 232
Здравейте! Laughing
Има ли някой осведомен дали има някаква програма организирана от общината за утрешния празник. Thinking

Инфо за това можеш да видиш тук: http://www.burgas.bg/bg/news/details/72/8284

# 233
pepita1973  bouquet

# 234
Честит празник на малки, големи и още по-големи момичета и момчета!
Нека в щастливите мигове и раздостните усмивки винаги озаряват личицата

Heart Eyes

... вчера дръпнах една разходка из морската и пак се размрънках от преустройствата в града, мрънках за "дупките", мрънкам и за "стената на приказките" и езерцето.......

# 235
Здравейте,Весел празник на Всички момченца и момиченца и на тези от  нас ,които още пазят детското в себе си!Пожелавам ви весел и слънчев ден изпълнен с много усмивки! Simple Smile

# 236

...  мрънкам и за "стената на приказките" и езерцето.......

що?

# 237
  • у нас
Честит празник и от мен!

Първоначално за Стената на приказките казаха, че е възстановяват 1:1, ама цънки. Онзи ден и ние отдихме да я видим - еми те са си направили направо ново измислена стена и площадка с различни забавления и място за спане на клошарите за зимните или дъждовните дни  Rolling Eyes Езерцето би трябвало да го напълнят, поне така пише на плочката на стената - имало един град............едно езерце и тн. Но мостчето на езерцето явно няма да го има вече.

# 238
  • Бу-у-урга-а-ас
Мен пък ми хареса, освен че още не е готова и Кристиян днес се прибра целия омазан с жълта боя. В този вид стената става за катерене и промушване. Хитра е. Има и място за сядане. А езерото снощи го бяха напълнили и наистина беше много добре. Обещала съм на Крис кораб с дистанционно. Освен това мостчето го няма, ноооо има големи кръгли камъни по които много хубаво се скача и се пипа водата Wink
Веднъж и аз да звуча оптимистично. Днес обаче бях изумена от количеството деца и майки с колички в Морската. Верно, че е празник, но къде са били всички тези деца до днес...

# 239
уф, ами какво да кажа, мрънкам защото "дупките" вече ги няма. Хубаво е всичко - ремонт, нови плочки и т.н., но какво им пречеше дупките да си останат дупки не ми е ясно. Цял Бургас от 100 години знае "дупките" - сега ги запушиха и изравниха, че пейки да поставят...ми това не разбирам... Получи се като Часовника, който преди време бяха махнали /не знам дали помните/ и след около десетина години пак го сложиха. Ама часовник лесно се поставя, а на равно площадче дупки трудно се дълбаят ... не видях и чешмичката....
Аналогично е и със стената на приказките ..... Е има някаква шарена стена, но не е на приказките - нищо общо даже. Като детски кът е добре... но част от историята на Бургас пак я затриха....  Забавляват се иначе децата, че и дъщеря ми вчера един час там игра. Мисля, че е за по-малки деца детския кът "стената" .... Колкото за езерцето - ами пълно си беше и какво? Всички деца бяха във водата именно защото може да се пипа - кой до рамената мокър, кой топи краката направо със сандалите и беше мокър до колене ... ами трябва да не изтърваш детето от поглед и само да подвикваш. А тия кръгове, дето уж може да се прескача и да се преминава така езерцето, вместо по мостче .... еми виждах как си скачат децата, като козленцата от оная приказка се опитват да се разминат на кръгчето и очаквам през цялото време резултат от сорта - всички в езерцето за охлаждане ....

ааа  newsm78 а оная глава с опашката едно животно ли трябва да е? и какво трябва да е ? дъщеря ми казва русалка, ама за забравили да я довършат  Joy на мен главата на нищо не ми прилича, а опашката си е на риба ясно .... можеха и там в детския кът "Стената" да направят една чешмичка и питейна вода да пуснат ...

Дано поне не сложат пак отзад ония грозни Балерини, Гъсеници и т.н. дето са мой набор ....

Понякога си мисля, че зад идейните проекти не стоят БУРГАЗЛИИ, нито хора с малки деца ...

Спирам да мрънкам, че досадих, а мога и още  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт