БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
здравейте бургазлийки!
предстои ни преместване в Бургас!идвам от малък град -кажете нещо за града и по-специално за комплекс Зорница?знам че много обичате града си но ако може да ми кажете  някои основни и добри и не толкова добри неща като инфо!предварително благодаря!

# 211
  • Бургас
Аз живея в този комплекс.
Малък е, има 2 автобуса за центъра-4 и 211, градина,ясла, училище.Близо е болницата, има и частни лекарски практики,лаборатория. До центъра стигам пеш за 25 мин.
Няма опасност да се презастрои ,просто няма възможност.

# 212
Аз живея в този комплекс.
Малък е, има 2 автобуса за центъра-4 и 211, градина,ясла, училище.Близо е болницата, има и частни лекарски практики,лаборатория. До центъра стигам пеш за 25 мин.
Няма опасност да се презастрои ,просто няма възможност.

Peace Добавям само, че е близо до началото /ако може така да се нарече/ на Морската градина. На мен лично ми е любимо за разходки с детето.

# 213
  • Бургас
Леле, аз пък за това не  се и сетих,защото блока ни е до светофарите,съвсем на входа сме.
И гледката от терасата ми е ......абе,за завиждане съм.

# 214
Кажи сега вход и етаж, да си знаем всичко .

# 215
  • Бургас
Кажи сега вход и етаж, да си знаем всичко .
Joy

# 216
  • Бургас
ще има ли някакви мероприятия за 1ви юни? на сайта на общината не пише нищо...

# 217
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз пак да попитам дали някой може да ми препоръча парти агенция и по специално клоун?
Ще организирам фирмено мероприятие и ми е важно, притеснявам се да не ме върже някоя агенция  Confused Дайте отзиви, моля!

# 218
  • Burgas
За децата в градината сме викали няколко пъти Смарти парти,беше много хубаво децата се забавляваха много,също така за рождени дни сме викали аниматорки май агенцията им се казваше „Шнуп"или нещо такова,но в момента не мога да им намеря телефона.

# 219
Леле, аз пък за това не  се и сетих,защото блока ни е до светофарите,съвсем на входа сме.
И гледката от терасата ми е ......абе,за завиждане съм.

Хехе, в подобно положение съм и аз Simple Smile

"Шпунг" е парти агенцията, за която пише anik79 вероятно. Аз лично съм доволна от тях. Ето и сайта им http://www.shpung.net/

# 220
  • Burgas
Да,точно за тях говоря,благодаря ivss.ходили сме на няколко рождени дни с техни аниматори.

# 221
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Това лято се очертава да съм на гости в Бургас, така че се записвам тук за да следя културно-масовата дейност Wink

# 222
# 223
За 1-ви Юни от 17и30 ще има детски празник на "Охлюва"  bouquet

# 224
Момичета, знаете ли дали колетно гише на Старата поща работи в неделя? А днес до колко часа са? От услуги ми дадоха телефон 851101, но никой не ми вдига там.

Общи условия

Активация на акаунт