БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички носещи имената Константин, Костадин, Костадинa, Динкo, Елена, Еленкo, Елен, Ели, Елица

Да сте живи и здрави и много, много усмихнати  Hug

# 196
  • Бургас
Мерси Ками, чувствайте се почерпени  Hug

# 197
  • у нас
от нас също  Grinning

# 198
  • Бургас
Честит имен ден на всички, които са празнували вчера. Simple Smile Да сте здрави и щастливи!Hug

# 199
Почерпахме се ние и то много добре ...
Срещнах дори адашчето, а после на Караоке се оглеждах и вас да видя  Mr. Green

# 200
Почерпахме се ние и то много добре ...
Срещнах дори адашчето, а после на Караоке се оглеждах и вас да видя  Mr. Green
Ние пък направо се прибрахме, че ни заболяха ушите.  Mr. Green
Първоначално мислехме за Караоке, ама решихме, че ще изглеждаме дърти пред младежта.  Crazy Малко ме е яд защото мъжа ми и без това обича да се изявява там.  Laughing

Ками, ще манифестирате ли? На моят младеж се е паднала честта да носи табелата на ДГ.  Flutter

# 201
ееее браво бе , дърти били, а шамари... Crossing Arms и как няма да дойдете, да изпеете една песен, пууу ... /пък за изявите на мъж ти на даскала, знаем ние  Wink/

На манифестация сме да. Баткото задължително са там и ще водят, доколкото разбрах.
Аз съм с малката и ДГ, а между другото и от нашата гимназия ни поканиха да се присъедим с табела Wink сигурно за пример  Mr. Green

# 202
  • Burgas
На нас нищо не са ни казали за манифестации,в колко часа се провежда това културно-масово мероприятие,може да заведа детето да види за какво става на въпрос,че не знае и на мен ми е трудно да обясня.

# 203
На нас нищо не са ни казали за манифестации,в колко часа се провежда това културно-масово мероприятие,може да заведа детето да види за какво става на въпрос,че не знае и на мен ми е трудно да обясня.
На нас ни казаха 10:00-10:15 пред Мак Доналд'с.  Peace

... /пък за изявите на мъж ти на даскала, знаем ние  Wink/
За кои изяви, Ками?   Crazy Crazy Crazy

# 204
  • Бургас
Честит празник на всички нас, които към светла бъднина вървим! Hug

# 205
  • Burgas
Минавам да почерпя,че на днешния ден съм се родила  newsm38
Честит празник на всички!
Много народ,ходихме на манифестацията.

# 206
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета,

Искам да ви попитам за отзиви от парти агенция "Смехурко"?

Трябва ми клоун за 2 часа на 1ви юни предиобед за служебно мероприятие и ще съм много благодарна ако споделите отзиви от тази агенция или ако имате контакти на някой клоун д ами изпратите на лични Simple Smile

# 207
  • у дома
Привети и от мен, рядко имам възможност да влизам и обикновено, е все когато ми трябва инфо или съвет. Моля, да ми препоръчате счетоводител или счетоводна къща, става въпрос за нотарална кантора. Работата е съвсем малко и затова големите счетоводни къщи фирми не ни отразяват, налага се аз да ги информирам за много неща  ooooh!

# 208
  • Бу-у-урга-а-ас
Предлагам ти Ривас - Павлова. Офисът й е на "Дупките" на улица "Силистра". Не взема скъпо. Аз съм много доволна. Пращама ти телефона на лични.

# 209
  • у дома
То е съвсем до нас, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт