БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
И аз много се радвам, че този път срещата не се размина и се видяхме и хубаво си поприказвахме. Hug

Шушонче, стискам палци всичко да се размине. fingerscrossed

Не дойде ли вече другия месец да има нова среща  Heart Eyes

# 181
Искрено съжалявам,че не успях да дойда на срещата,надявам се наистина да има и друга съвсем скоро и живот и здраве,този път да дойда и аз! Simple Smile

# 182
Здравейте, хубаво сте си изкарали!
 Някой пътувал ли е до Пловдив? Интересуваме от къде се влиза в града за да се стигне до летище Крумово?

# 183
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Здравейте, хубаво сте си изкарали!
 Някой пътувал ли е до Пловдив? Интересуваме от къде се влиза в града за да се стигне до летище Крумово?
Първото кръстовище за влизане в Пловдив откъм Бургас. Минава се през Ягодово. Може да видиш ето тук: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=bg&geo … 0.441513&z=11

# 184
Момичета какво си правите?   Grinning
Нещо май замлъкнахме  Mr. Green

# 185
  • Бургас
Дойде хубавото време. Чакат ни дълги разходки. Ура! Simple Smile Днес е неучебен ден за част от учениците и ще му се насладим. Simple Smile

Прекрасен ден ви желая! Hug

# 186
Да така е  Party
Когато слънцето пекне и птичките запеят така хубаво настроението си идва от самосебе си.
Дано вече от тук нататък да е така  Grinning

# 187
  • Бургас
Момичета, извинявайте че нахлувам в темичката ви, но се надявам на малко помощ.

Търся си детегледачка, която да взема детето ми от градина и да го гледа за няколко часа. За Меден рудник става въпрос и ангажиментът ще е за по няколко дни в седмицата. Ако познавате такава подходяща жена много ще се радвам да ме свържете с нея.
Благодаря ви и хубав ден на всички!

# 188
Добро утро  Simple Smile

# 189
  • Бургас
Добър ден. Simple Smile

Кои са неработните дни покрай 24 май, т.е. 23, 24 и 25 почивни ли са за всички или само за учениците?

# 190
Неработни са 23-ти и 24-ти.Неучебен е 25-ти/ДГ не почиват/.23-ти се отработва на 28-ми. Peace

# 191
  • Бургас
Мерси, deyzi.  bouquet

# 192
...и 28-ми се отработва.

# 193
Rossan , ако ще те имам в предвид, но за сега не се сещам ... ако чуя нещо ще свиркам ...

Снощи земетресение имало ... аз пак не съм разбрала  Laughing

Вчера видях, че най-накрая събарят Текилата

И ето малко инфо за майките, чиито деца излизат във ваканция и се чудят как да им уплътнят ваканцията Simple Smile
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/8242

# 194
Верно ли събарят Текилата?  #Crazy
 Laughing Едно време това ми беше любимата дискотека. А какво ще правят там след това.Дано да е нещо поне за децата. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт