БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас/Пз
Благодаря на всички за хубавите думи!
Еластина, аз с трите със зор се оправям хем каката е голяма и уж помага, а за теб направо не знам - шапката ти свалям - добър диригент си!   bouquet

The Tulip- благодаря за инфото - дано не го спират повече за дълго време, макар че вчера спира поне 5-6 пъти за по 3-4минути!  Confused

Благородно ви завиждам за срещата - аз с това цокащо човече, за съжаление сега няма как да дойда, но пък и той ще порасне и ще има и други срещи надявам се!  Grinning

# 166
Дали прочетохте и разбрахте всички кога и къде е срещата?
На не се окажем пак 3-4 вместо 14  newsm78

Ани, следващия път може някъде на открито да се видим и да наминеш  Peace
Еластина, оправи ли и тапета?
Шушон, с теб поне другата седмица ще се засечем ли?

# 167
Ооо и на мен как ми се идва на срещичката,но незнам дали ще има на кои да предоставя малката за отглеждане! Grinning
Но ако мога ще доида ,макар че не съм гласувала  Peace

# 168
Аз съм там  Wink  ама може ,не е сигурно де, малко да закъснея че трябва първо да нахраня малкия  Simple Smile

# 169
  • Бургас
Здравейте,момичета.Ако може да се присъединя към вашата тема .От Бургас съм ,чакам трето дете през септември.Чета ви от известно време,много сти позитивни.

# 170
Минавам да кажа, че благодаря на присъстващи на срещата за страхотната компания. Също така много съжалявам, че предварително бях поела ангажимент за друго мероприятие и толкова рано напуснах веселата ни сбирка.

Скоро пак !

# 171
 Simple Smile  И на мен ми беше много приетно.
Благодаря и се надявам скоро пак да се видим   bouquet

# 172
Много приятна среща! Следващият път и танци newsm08

# 173
  • Бургас
Шушон, с теб поне другата седмица ще се засечем ли?
Ами както вървят нещата, не, за съжаление, очертава се да си прекараме времето в болницата тогава  Tired

# 174
  • Бургас
шушоната, бързо оправяне! Дано нещата се развият благоприятно и не се стига до болница! Hug

Срещичката беше супер. Като се прибрах и видях че е почти 1 ч., не можах да повярвам. Толкова сладка беше раздумката. Laughing

аХ`Не!, и ние съжаляваме. Компанията наистина беше страхотна.  Simple Smile

nadyara, много добра идея с танците. Но, къде?

radostina_z, и на нас ни беше приятно. Идеята за заведение в Морската, по топло време разбира се, е много хубава. Simple Smile

Ками, сврачето, Sinara,  Hug

slavka70,  welcome

# 175
Здравейте, искам да попитам дали някой си е празнувал рождения ден в хотел България и какви са отзивитe ви?

# 176
  • Burgas
Ще се радвам някой да пусне снимки от срещата  Simple Smile

# 177
  • Бургас
Приказката беше много сладка и никой не се сети да снима. Grinning

tedi_95, за къде в хотел България питаш за празнуване на рожден ден? Мога да ти разкажа за детски РД край басейна. Simple Smile

# 178
ИИИИИИИИИИИИИИ да бе ние забравихме да направим снимки  newsm78
Е нищо другият път като се видим пък и може да сме повече хора. Grinning

# 179
Шушон, стискам палци да се оправяте бързо и дано ви се размине престоя в болницата  Praynig

Много се радвам, че се видяхме  Hug  Другия месец пак Simple Smile

Не стига, че в събота цял ден миткахме по улиците, ами и вчера пак почти целия ден ни мина в морската ...

Общи условия

Активация на акаунт