БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета Hug Бих искала да попитам някой може ли да ми даде мнение за Др.Габровска и Др.Хърков-за следена на бременността? Благодаря ви предварително  bouquet хубав ден

# 151
  • у нас
И в Адониса и в Понт Евскин сме били  Wink

Мечо Пух, има тема специално за гинеколозите в Бургас, там ще е най-добре да попиташ.  Peace

Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492759.615

# 152
Ами аз ви предлагам тези които сте се виждали преди да се уговорите за някое място след като вече имате опит и да кажете къде.А пък ни е новаците ще дойдем там  hahaha

# 153
Хай,девойки,
АНИ,честита ти трета рожба,и аз съм диригент на квинтет......само,че при теб възрастовата разликата между първа,втора и трета цигулка е по-добра.....,
от утре започвам да изпарявам,поръчах си електронна цигара,без никотин Crazy,с вкус на касис и грозде.....,един младеж от фирмата изпълнител се свърза с мен преди малко и беше толкова любезен,че ме зариби и за нови пълнители, и течности,тая моя мека душа ooooh!,
сега ,тъй като оня ден,някои от вас знаят,че си развих тръбите под мивката и си ги изчистих,без помощ,де.....та нещо много ме удари самоувереността и стоя и се чудя,дали да не взема след малко да си лепна фототапета /купих си един такъв -имитация на камъни/,спирам се само,защото не мога да открия подходяща четка за лепилото Mr. Green.....,но .....
Чао за сега,девойка №1 ме привиква....по-късно пак ще се включа,че гледам доста инфо е изнесено последните дни.....

# 154
  • Burgas
На срещата весело изкарване,аз утре пътувам за Котел на 14.05 имам среща на випуска,мале 15години от завършването кога минаха......

# 155
Момичета весело искарване на срещата,за съжаление и аз нямам възможност да дойда  Cry ,въпреки голямото ми желание!Надявам се живот и здраве на следващата да съм на линия и да се запозная с всички ви!  bouquet    Hug 

# 156
  • Бургас
Аз не мога, за съжаление, припокриват ми се ангажиментите  Mr. Green ако искате след кръчмето среща на караоки-то  Whistling

# 157
Момичета аз живея до р-та Сръбската скара сега мисля че е ново име де ама аз така съм го запомнила.Ако искате мога да отида да питам за места ама трябва да знам точната бройка. Grinning

# 158
Момичета аз живея до р-та Сръбската скара сега мисля че е ново име де ама аз така съм го запомнила.Ако искате мога да отида да питам за места ама трябва да знам точната бройка. Grinning

На Славянска дето беше ли ? Старата Кръчмъ или нещо подобно се казва май ако не се лъжа  newsm78
нямам нищо против аз - не съм ходила там още
Местата са 14-15, ако всички които са гласували ще са на линия
Ако се присъединят още момичета, все ще се сместим Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 22:32 от Ками*

# 159
И понеже вече с три деца се оказва сложна работа - та ако може някой да помогне с информация кога няма да има ток в к-с Братя Миладинови или поне къде мога да проверя. Че днес ни оставиха неподготвени от 10ч до 14ч без ток и хеч не беше приятно!
Ани, честито! Много радости и щастливи мигове. Да са ти живи и здрави дечицата.   bouquet
 Инфо за ЕВН

# 160
Да точно така Старата кръчмъ. Ама за колко часа и със сигурност ли 14-15? Момичета казвайте че нема време  NaughtyLaughing

# 161
Да точно така Старата кръчмъ. Ама за колко часа и със сигурност ли 14-15? Момичета казвайте че нема време  NaughtyLaughing

Смятам че 19 или 19.30 е добре, знам ли ...
Вярно е, няма време ... 

# 162
И аз мисля, че 19 е добре

# 163
  • Бургас
Ако срещата ще е на 14 ще се постарая да дойда и аз.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:26 от Рибката

# 164
СРЕЩАТА Е УТРЕ - 14.05.2011 г.

Местата са запазени за 19.30ч.,
Заведението е СТАРАТА КРЪЧМЪ

Резервацията е на името на Камелия

Ако кажете, мога да преместя за 19ч. или да променя нещо друго - свиркайте  Wink

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:22 от Ками*

Общи условия

Активация на акаунт