БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 156
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
И от мен честито, да ти е живо и здраво третото детенце Grinning
А другите две мноого да помагат в грижите:)

# 136
  • Бургас
Ани, честито и от мен!   bouquet
Аз не съм гласувала, но бих дошла за малко в която и да е от двете вечери!

# 137
Ами  и аз искам да дойда  Party  Laughing
Ама така и неразбрах  къде ще се проведе и в колко часа.Ако някой има инфо моля да сподели  Hug

# 138
Здравейте!
Предстои ни гостуване в Бургас това лято и ме интересува дали има частна детска кухня, от която временно да взимам храна за детето си.

# 139
  • Бургас
Ама така и неразбрах  къде ще се проведе и в колко часа.Ако някой има инфо моля да сподели  Hug
Така като гледам няма да има среща И този път. Rolling Eyes

# 140
  • Бургас
Здравейте!
Предстои ни гостуване в Бургас това лято и ме интересува дали има частна детска кухня, от която временно да взимам храна за детето си.
Има две частни млечни кухни. Ето темата за детска млечна кухня в Бургас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.330 там някои мами са споделили впечатленията си и от частните.

# 141
Ани   Hug Честито! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Щооо ?

До довечера имате време да гласувате и да редактирате ....
Според нея ще се и преброим, за да знаем колко места да запазваме
За сега сме 13 бр. за 14.05 Simple Smile
А някой да предложи къде? Да ви напомням ли къде сме били?  Laughing 

Аз се завърнах и тази седмица ще съм си тук  Hug

# 142
Търся детски център за рожденият ден на синът ми. Видях предложенията от първа страница , но ми се иска да чуя и мнения.  Rolling Eyes

# 143
  • Burgas
Добре дошли на бъдещите мамчета в темата  Hug
Честито на Ани,да ви е живо и здраво бебчето.

# 144
Здравейте!
Има две частни млечни кухни. Ето темата за детска млечна кухня в Бургас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.330 там някои мами са споделили впечатленията си и от частните.

Благодаря!

# 145
  • Бургас
Честито и от мен на Ани! Живи, здрави да сте и много щастливи! Hug

Отивам да се преброя за срещата. Ставаме 14, ако някой междувременно не е гласувал. Остава мястото на срещата. Давайте предложения! Simple Smile

# 146
  • Бургас
Ани   Hug Честито! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Щооо ?

До довечера имате време да гласувате и да редактирате ....
Според нея ще се и преброим, за да знаем колко места да запазваме
За сега сме 13 бр. за 14.05 Simple Smile
А някой да предложи къде? Да ви напомням ли къде сме били?  Laughing 

Аз се завърнах и тази седмица ще съм си тук  Hug

Ми така ми се стори, че имам дежа вю. Анкети, доста глсаували и накрая нищо. Дано този път да стане, че искам да ви видя. Simple Smile

# 147
Ами до сега сме били в "На Кея" /на входа на морската/, в пицарията на пл."К.Методий", в р-нт на х-л "Форс", в "Адонис", в "ДеЛайт" /на Славянска/ и не се сещам къде още ... Но и всичките места са ми наблизо... Стига да кажете къде, мога да мина да запазя по обяд места в някое заведенение намиращо се в този район ... Само на пл.К.Методий не ми се ходи нещо, че много е разкопано там ... но ако кажете, няма проблем   Peace

# 148
Честито бебенце на Ани Д. Нека расте живо и здраво.
Леко бременеене на новите бъдещи майки.
А каква е тази наредба дето са я приели, че децата няма да ги приемат на ясла от юни месец? Наредбата била от 10.05.2011г.
За тока и спирането му ето тук има информация- http://www.bszone.info/?p=23332

# 149
Аз съм гласувала че ще дойда ама ако е на 14-ти че да има кой да гледа малкия.А пък заведение за мен няма значение,ако в центъра.Ако е някъде в комплекс трябва да ми обясните точно къде се намира.Е надявам се наистина да се съберем защото много искам да се запознаем  Party

Общи условия

Активация на акаунт