БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Ей, развали ми мечтата... Crossing Arms
Тогава си поръчвам уикенда в Истанбул. За там вече мърдане няма откъм гледачи! Simple Smile

# 121
Хм ,Санторини звучи много добре  Grinning.

# 122
Кой е гласувал в анкетата за срещата?

Аз не знам какво искам  Thinking като дестинация говоря. Иначе нямам нищо против лентичката от подписа ми да се изпълни като същевременно си хапвам от любимите ястия.

# 123
 Laughing о да това и аз го искам.Но едно предложение ,Малта, както и Канараските острови са много добър избор,мое мнение разбира се  Peace

# 124
Нито едното, нито другото ме влекат, освен това Канарите са застроени като Слънчев бряг.
Аз съм по друг тип почивки, нещо тихичко,кристално чисто... Малдиви.

# 125
Незнам,може и да са застроени сега, защото аз бях там преди 3 години и беше добре. Peace

# 126
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Хм ,Санторини звучи много добре  Grinning.
Наистина е най-добре, още повече че гърците са ни близки по манталитет, а и крайбрежието им и на островите не е така застроено както в Испания и Португалия. Между другото в тези две страни започнаха да събарят хотелите и на тяхно място започнаха залесяване.

# 127
Аз лично съм била в Испания и съм много впечатлена от тази страна, а и те са доста близо до нашият манталитет,а и кухнята им е доста добра Sunglasses

# 128
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Незнам,може и да са застроени сега, защото аз бях там преди 3 години и беше добре. Peace
Застрояването започна от 1986г. когато Испания и Португалия влязоха в ЕС. До 2002г. крайбрежието беше сериозно застроено и имаше отлив на туристи. Правителставата тогава направиха сериозна рекалитулация на това застрояване вследствие на което започнаха да събарят хотелите и на тяхно място започнаха да изграждат паркове. Аз живея във Валенсия от много години и много ми харесва тук, но нашето море като че ли си е по - хубаво Grinning. Дали защото съм израсъл крaй него?

# 129
Ами аз явно съм била там след като за започнали с облагородяването и затова съм останала с добри впечатления. Simple Smile

# 130
  • На морето!
Ако някой има път към Мадейра или Азорските о-ви, да ми се обади. Ще отида с него, да превеждам.  Wink

# 131
  • Бургас/Пз
Аз въпреки , че не пиша редовно, редовно ви чета  Mr. Green
Да се похваля , че на 27.04.2011г родих третото си детенце - казва се Матео. Роди се 3900, 54см, нормално раждане, след предишно с операция. Много сме щастливи цялото семейство!

И понеже вече с три деца се оказва сложна работа - та ако може някой да помогне с информация кога няма да има ток в к-с Братя Миладинови или поне къде мога да проверя. Че днес ни оставиха неподготвени от 10ч до 14ч без ток и хеч не беше приятно!

# 132
  • Бургас
Е, това е новина!
Честито,Ани!
Да ти е здрав и красив малкия юнак, та да радва цялата фамилия!Ти си наша гордост!

# 133
Честито Ани.
Да ти е жив и здрав и много да те радва ,както и другите  две  Hug
А за тока най-добре звънни на енергото може да е имало авария и да е инцидентно  Grinning

# 134
Честито Ании!Да ви е жив и здрав и мноогоо да радва цялото семейство!  bouquet !А за тока,това със сигурност е било непредвидена авария и няма да се повтори!Със сигурност не е някакъв режим!А иначе има телефон за аварии на ЕВН ,но не го знам!

Общи условия

Активация на акаунт